Manteniment informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC VALENCIA
MANTENIMENT INFORMÀTIC TARRAGONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC LLEIDA
MANTENIMENT INFORMÀTIC GIRONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC CASTELLÓ

manteniment informàtic

A Gestinet, coneixem la importància d’un bon manteniment informátic, perque tots els equips estiguin actualitzats i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos.

Manteniment Informàtic. Disposem d’un equip de tècnics informàtics amb experiència en gestió de xarxes informàtiques d’empreses. Oferim un servei complet d’assistència a les oficines del client i suport tècnic constant.

Manteniment informàtic assistencial. Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment de xarxes i aparells informàtics de forma presencial a les oficines dels clients que contracten aquest servei. La nostra zona d’actuació és a tota Catalunya i València.

manteniment informàtica

EXTRANET PER A CADA CLIENT DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

Tots els nostres clients de manteniment informàtic disposen d’una potent extranet per a la gestió total de les seves incidències, consultes de consums, albarans de treball, suports remots, avisos, permisos, etc.. tot a temps real i on-line des de gestinet.com.

Manteniment informàtica        Manteniment informàtica gestinet       Manteniment informàtica

Aquesta extranet ha estat desenvolupada pel nostre departament de programació, ajustant-se a les necessitats reals del nostre servei de manteniment informàtic i adequant-la a les exigències dels nostres clients. Es tracta d’un aplicatiu únic i pioner en el nostre sector.

La nostra empresa compta amb un equip informàtic professional i especialitzat en gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell, comptant amb clients importants i realitzant la gestió de les seves instal·lacions de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic, depenent de les necessitats de cada client. Podeu demanar més informació o un pressupost específic al telèfon:

Més informació: 902 88 76 76 – 93 817 40 25

Manteniment informàticManteniment informàtica

MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC VALENCIA
MANTENIMENT INFORMÀTIC TARRAGONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC LLEIDA
MANTENIMENT INFORMÀTIC GIRONA
MANTENIMENT INFORMÀTIC CASTELLÓ

MANTENIMENT INFORMÀTIC PC i MAC

Manteniment informatic

Li recordem que la nostra empresa realitza contractes de manteniment informàtic de prevenció, reparació i seguiment constant, en cap cas realitzem intervencions informàtiques esporàdiques a empreses sense un contracte estipulat.

Empresa manteniment informàtic professional

Empresa manteniment informàtic

Summary
Reviewer
Josep Maria
Review Date
Reviewed Item
Manteniment informàtic
Author Rating
5