He llegit i accepto la Política de privacitat


Per què un Blog ajuda a vendre a través de les botigues virtuals

General|

Quan es tracta de les botigues virtuals cal traçar una estratègia per tal que pugui complir els seus objectius empresarials.

Tenir un Blog dins d’una ecommerce és una gran opció que li aportarà avantatges al seu negoci. A més, influeix molt positivament en la imatge de marca, incrementant les possibilitats de venda.
És necessari, però, tenir en compte els continguts que hi estaran inclosos i dedicar-hi molt de temps, ja que s’ha d’actualitzar sovint.

Alguns dels beneficis de tenir un Blog dins d’una botiga virtual són:

Més tràfic: en tenir contingut nou regularment, Google el dotarà d’un posicionament web millor i, com a conseqüència, hi haurà més possibilitats que entri més tràfic qualitatiu a la seva web. A més, aquests usuaris, formen part del seu públic objectiu, ja que han fet cerques sobre els seus productes o sobre el contingut esmentat en el seu Blog, i ha aparegut la seva empresa al ranking.

Professionalitat: tenir bons textos i bones imatges ofereix al client una imatge professional i cuidada. A més, dins el seu Blog, també pot crear tutorials referents als seus serveis o productes, creant un vincle més proper.

Confiança: tenir un espai on poder posar fotos del negoci, del personal i dels seus productes, genera confiança i seguretat als visitants.

Posicionament Google: tal com hem comentat, el cercador el posicionarà millor si actualitza sovint la seva pàgina i ofereix continguts nous, únics i interessants pels seus usuaris.

Valor afegit: gràcies al Blog, pot explicar detalls dels seus productes o serveis que facin que els usuaris entenguin el cost d’aquest. Per exemple, pot explicar com es fabriquen, amb quins materials estan fets, on es produeixen, etc.

Aquests són alguns dels beneficis. Si té una botiga on-line, incorpori un Blog per tal de maximitzar la seva visibilitat a internet i augmentar les seves probabilitats de venda.

Posi’s en contacte amb Gestinet, ja que som experts en confeccionar estratègies de màrketing on-line, i li elaborarem la millor opció segons les seves necessitats i les de la seva empresa.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5