ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

9 Gener, 2019

Adapti el disseny web de la seva pàgina per les rebaixes

Disseny web

Comprar a través de les botigues on-line és cada vegada més una excel.lent opció per adquirir articles de manera ràpida i còmode. I, durant l’època de les rebaixes, encara ho és més, ja que pot consultar i comparar preus fàcilment i, finalment, comprar.

Si vostè compta amb una ecommerce, les rebaixes són el moment idoni per captar tràfic, vendre els seus productes estrella i fidelitzar el client.

Gràcies a un disseny web adaptat a aquesta època, pot posar en pràctica tècniques de màrketing on-line destinades a cridar més l’atenció i augmentar les seves vendes.

Algunes d’aquestes estratègies de disseny web són:

Landing page especial de rebaixes: elabori una pàgina només d’ofertes i descomptes. D’aquesta manera, els usuaris no hauran de navegar per tota la web per a cercar-les i ho tindran en un mateix clic.

Disseny llampant: per tal de cridar l’atenció als usuaris, ha de tenir un disseny que inciti a la compra dels productes rebaixats. A més, el color de les rebaixes, el vermell, és perfecte per a fer-ho. Tot i això, ha de crear un disseny combinable amb la seva imatge corporativa per tal de contrastar i que l’usuari s’hi fixi.

Indiqui la diferència de preu: mostri en tots els productes amb descompte quin era el preu d’abans i l’actual, amb el percentatge que s’hi ha aplicat. Així, coneixerà la quantitat que s’està estalviant realitzant la compra a la seva web.

Sensació d’urgència: en el disseny web de les rebaixes ha de recordar als seus usuaris que aquesta època té una data límit i que les ofertes i les unitats disponibles s’acaben ràpidament. Aquesta sensació d’urgència que ha de plasmar a la seva web, provoca compres més fàcils.

Home adaptada: la Home de la seva web ha de tenir com a protagonista l’enllaç directe a les ofertes i fotos significatives de rebaixes.

Disseny web responsive: com que les compres a través del mòbil augmenten cada any, durant les rebaixes és essencial tenir el disseny web adaptat a tots els dispositius per no perdre cap venda ni cap client. Les compres durant les rebaixes són més impulsives i els mòbils en són grans aliats.

Si vol tenir durant tot l’any el millor disseny web, sempre actualitzat segons l’època de l’any, ha de comptar amb un equip professional. A Gestinet som experts en estratègies de màrketing on-line i ens adaptem a les necessitats dels nostres clients per tal que compleixen els seus objectius digitals.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Adapti el disseny web de la seva pàgina per les rebaixes
5 (100%) 48874 votos