He llegit i accepto la Política de privacitat


El disseny web amb WordPress

General|

WordPress és un gestor de continguts molt utilitzat en el disseny web de pàgines digitals, gràcies a la seva versatilitat i usabilitat. Permet la creació de diferents tipus de web, segons el seu sector i segons les seves característiques. WordPress té un funcionament intuïtiu. És perfecte si necessita una pàgina web personal o d’empresa, una botiga digital o una landing page.

És una de les principals eines de disseny web existents, degut la gran gestió de textos i contingut multimèdia i als grans avantatges que ofereix:

Posicionament web: la seva estructura és perfecte per a obtenir un posicionament Google òptim i facilitar la seva indexació.

Blog: tota pàgina corporativa ha d’incloure un Blog on mantenir actualitzats als seus usuaris amb continguts frescos, únics i rellevants. WordPress inclou un format de Blog molt còmode d’actualitzar i programar. Aquest annex a la seva pàgina també és una bona opció pel posicionament web.

Versatilitat: com hem comentat, no només es pot utilitzar per a una web personal, sinó també per a realitzar botigues virtuals. La seva creació és molt senzilla.

Pluggins: WordPress inclou molts pluggins, com pàgines de contacte, per subscriure’s a les actualitzacions, etc. Per tant, té moltes funcions de disseny web ideals per l’empresa i els seus usuaris.

Usabilitat: és fàcil d’utilitzar i actualitzar quan ho necessiti, tant la incorporació de nou contingut com noves fotos o vídeos.

Responsive: aquest gestor és compatible amb versions mòbils, ja que està en constant evolució i s’adapta perfectament a les noves tendències del mercat. D’aquesta manera és més amigable amb els cercadors i, per tant, també afecta positivament al SEO.

Temes i plantilles: és una de les característiques de WordPress, ja que inclou gran quantitat de plantilles per a poder escollir segons el seu àmbit o sector.

A Gestinet confeccionem el millor disseny web per als nostres clients, segons les seves necessitats i característiques de la seva empresa. Utilitzem moltes eines on-line per facilitar-los la gestió i l’actualització constant del dia a dia, tan important per als cercadors.

Posi’s en contacte amb nosaltres i li elaborarem la millor estratègia digital enfocada a tenir una òptima imatge a internet i maximitzar la seva visibilitat.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5