ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

DISSENY WEB BÉTERA 100% PROFESSIONAL

Li oferim disseny de pàgines web Bétera professionals i 100% responsive per a tot tipus de dispositius,
amb assessorament i consultoria personalitzada per a cada projecte i client.

Contacti amb nosaltres

Experts en disseny web Bétera

Comptem amb molts anys d'experiència en disseny web Bétera de tot tipus de sectors i activitats. Som experts en la creació de tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines, tècniques i tecnologia del mercat.

El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta de disseny web Bétera a mida, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats de cada projecte i client.

Realitzem disseny web Bétera 100% responsive i amb optimització a paràmetres SEO Google inclosa, ja que som experts en aquest tipus de disseny web Bétera parametritzat específicament per a posicionar-se òptimament a Google, tant a nivell d'estructuració del disseny web Bétera com en la dinàmica de continguts.

Disseny web Bétera. Experts en la creació de pàgines web Bétera.
Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial online amb l'objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.
El nostre objectiu alhora de crear un disseny web Bétera és la de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l'empresa, amb l'objectiu de generar imatge de marca i que l'empresa estarà a l'alçada de qualsevol tipologia de client a internet.

Disseny web Bétera. Molts anys d'experiència en el disseny web Bétera.
Tots els nostres dissenys web Bétera compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web Bétera, sobretot Posicionament Google Bétera i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic Bétera és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

Disseny web Bétera. Oferim tot tipus de disseny web Bétera.
Realitzem qualsevol tipus i model de pàgines web, des del disseny web Bétera comercial corporatiu a portals sectorials, cercadors, directoris, landings, blogs i fins a models de negoci on-line innovadors.. Utilitzem diferents tipus de programació, tecnologia i plataformes CMS, sempre en funció del projecte de disseny web Bétera final a desenvolupar. Amb Gestinet, tot allò que pugui ser imaginat, ho podem traslladar a web =)

Disseny web responsive Bétera

Planificació de tot tipus de projectes de disseny web Bétera a mida del client.

Disseny web mòbils Bétera

Disseny web Bétera i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals i escalables.

Disseny botigues on-line Bétera

Estudi de les necessitats del client amb plantejament estratègic del disseny web Bétera.

Disseny web Bétera

Opcions de disseny web Bétera personalitzades per diferents dispositius.

Disseny web Bétera, 100% responsive

El disseny de pàgines web Bétera responsive o adaptatiu és una tècnica de disseny web Bétera que busca la correcta visualització d'una mateixa pàgina en diferents dispositius. Des d'ordinadors d'escriptori a tablets i mòbils. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius; ordinador, tablet, smartphone… pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s'adapti a les diferents grandàries d'aquests.

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s'adaptin a l'ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d'usuari.

Contacti amb nosaltres

L'art de convertir les visites en vendes

A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny web Bétera també per afavorir les conversions utilitzant tots els recursos per crear call to action (trucades a l'acció) eficaços i atractius, d'aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

La conversió web fa referència a aquella acció que s'espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D'alguna manera podríem definir-la com l'art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.
A Gestinet som experts en disseny web Bétera.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Disseny Web

Disseny web

8 Consells de disseny web pel Black Friday

Queden pocs dies pel Black Friday, un esdeveniment important en el món comercial, ja que es concentren gran part de les vendes anuals. A més, en caure a […]

Disseny web

6 Consells per crear un òptim disseny web del sector salut

Tenir un bon disseny web és essencial per a qualsevol empresa, sigui quin sigui el seu sector. En aquest cas, ens centrem en l’àmbit de la salut, on […]

Tens una pàgina web i no està pensada per a mòbils?

Encara no tens clar si la teva pàgina web està optimitzada per a dispositius mòbils? Des d’aquest enllaç, Google ha creat un test que analitza si una pàgina […]

Disseny web

Nou disseny web by Gestinet publicat

Aquesta setmana hem publicat ja el nou disseny web de l’empresa Pinturas Palacios de Badalona. Es tracta d’una pàgina web desenvolupada amb Prestashop, amb catàleg de productes online […]

Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat