ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  El disseny d’una pàgina web influeix en les vendes per internet

  Disseny web

  Comprar on-line és molt habitual des de fa anys i és una activitat que no pare de créixer. Té grans avantatges pels usuaris i també per les empreses que ofereixen els seus productes i serveis.

  Aquestes, no obstant això, han de tenir en compte molts aspectes determinants per a fer que la seva pàgina sigui funcional i atractiva pel seu públic objectiu. Un dels més importants és el seu disseny web.

  És un element que marca la diferència entre un portal de qualitat o no, un que ofereix una bona experiència de navegació o un que no pot retenir massa temps als consumidors, etc. El disseny web és capaç de donar el millor valor afegit a la seva marca i fer que sigui més popular i interessant al món digital.

  No només parlem de cridar l’atenció, sinó d’atorgar la millor estructura dins la pàgina i fer-la més usable i fàcil.

  Per aconseguir un bon disseny de la seva pàgina, és necessari invertir temps i recursos. Aquests repercutiran positivament des del primer dia a la seva empresa, ja que l’ajudaran a obtenir i maximitzar les seves vendes on-line.

  De fet, hi ha diferents raons que fan que un usuari pugui abandonar una web:

  1. Imatge poc agradable
  2. Pàgina que es carrega lentament
  3. Deficient experiència d’usuari
  4. No tenir disseny responsive
  5. Informació dels productes inexistent o confusa
  6. Web desactualitzada

  Són motius, relacionats amb un disseny web poc cuidat, que provoquen que els consumidors marxin ràpidament a un altre portal de la seva competència. A més, el seu posicionament a Google se’n pot ressentir i fer que el cercador el col.loqui a una posició molt inferior.

  Per tant, la seva pàgina ha de gaudir del millor disseny corporatiu i ser més competent dins el seu sector.

  Per què és tan important el disseny web?

  El disseny web és molt important per a abastar més vendes. Una imatge atractiva i funcional fa que els usuaris els hi resulti més interessant el que estan consultant i prenguin la decisió de comprar i adquirir qualsevol producte.

  Ha de tenir un disseny que doni confiança, que sigui actual i que estigui totalment relacionat amb la seva empresa, és a dir, que sigui coherent amb el que vol mostrar i projectar a nivell empresarial.

  Si ho fa així, les seves vendes s’incrementaran i els clients tornaran a visitar-lo.

  La seva web ha d’estar correctament distribuïda, ser còmode de consultar i ser visualment molt amena. No ha de posar entrebancs, tenir colors neutres, encara que també pot inserir algun més fort per cridar l’atenció, i una tipografia senzilla de llegir.

  Els usuaris s’han de sentir a gust i que els productes o serveis els invitin a ser vistos, gràcies a imatges de qualitat i a textos molt explicatius.

  A més, han de poder trobar tot allò que cerquen sense esforç, és a dir, en pocs clics. Per descomptat, els enllaços han de funcionar tots correctament.

  El disseny d’una pàgina web:

  1. És la primera imatge de la seva empresa
  2. És el seu aparador digital
  3. Influeix totalment en les seves vendes
  4. És un impuls pel seu negoci
  5. Genera més confiança i credibilitat
  6. Pot suposar l’èxit de la seva empresa

  Pensi, a més, que els usuaris poden jutjar la qualitat dels seus productes o serveis segons la seva imatge, així que ha de comptar amb el millor disseny web de la seva pàgina.

  disseny pàgina web

   

  Preguntes freqüents sobre

  El disseny d’una pàgina web influeix en les vendes per internet

  Per què és tan important el disseny web?

  El disseny web és molt important per aconseguir més vendes. Una imatge atractiva i funcional fa que els usuaris els hi resulti més interessant el que estan consultant i prenguin la decisió de comprar al seu portal, a més que els hi atorga més confiança davant la seva empresa.

  Com influeix el disseny de la seva pàgina en les seves conversions

  El disseny web no només influeix en les seves vendes, sinó també en les seves conversions en general, com subscriure’s a un butlletí de notícies, emplenar un formulari, realitzar una trucada, enviar un correu, fer-se seguidor a les xarxes socials, participar en algun sorteig, etc.

  Els grans beneficis del disseny web

  Els beneficis de comptar amb un bon disseny web són enormes. Entre altres, tenir una imatge digital representativa de la seva empresa, aconseguir un bon posicionament web, obtenir més visibilitat a internet i, per descomptat, abastar més conversions i vendes.

  Contractar el millor disseny de la seva pàgina

  És important tenir al costat a professionals d’aquest sector perquè li elaborin i mantinguin un disseny web adequat. A Gestinet som experts en crear estratègies de màrketing digital enfocades a donar més visibilitat a internet a empreses, productes i serveis.

  Com influeix el disseny de la seva pàgina en les seves conversions

  El disseny web no només influeix en les seves vendes, sinó també en el total de les seves conversions. Una conversió fa referència a una acció que s’espera que faci un usuari, com subscriure’s a un butlletí de notícies, emplenar un formulari, realitzar una trucada, enviar un correu, fer-se seguidor a les xarxes socials, participar en algun sorteig, etc.

  Aquestes accions fan que pugui seguir tenint contacte amb els visitants, oferir-los novetats, actualitzacions i, en definitiva, no perdre el fil.

  Qualsevol conversió és positiva i un bon disseny web és bàsic per aconseguir-ho.

  Per millorar el nombre de conversions ha de tenir molt en compte la seva organització web, ja que l’estructura és molt important. Ha de fer que tots els elements estiguin orientats segons els seus objectius. Per exemple, el formulari de contacte, ha d’estar instaurat de manera molt visible.

  disseny pàgines web

  Els grans beneficis del disseny web

  Els beneficis de comptar amb un bon disseny web són enormes. Destaquem els més rellevants:

  1. Tenir una imatge digital representativa de la seva empresa
  2. Poder transmetre els seus valors i objectius
  3. Aconseguir un bon posicionament web
  4. Gaudir d’un disseny responsive o adaptable a qualsevol pantalla i dispositiu
  5. Ser més popular a les xarxes socials i gestionar-les més professionalment
  6. Obtenir més visibilitat a internet
  7. Abastar més conversions i vendes

  Grans beneficis per a la seva empresa i negoci en general.

  disseny wordpress

  Contractar el millor disseny de la seva pàgina

  És important tenir al costat a professionals d’aquest sector perquè li elaborin i mantinguin un disseny web adequat, sempre pensant en la seva empresa, àmbit i projecció.

  A Gestinet, empresa referent en disseny de pàgines web, som experts en crear estratègies de màrketing digital enfocades a donar més visibilitat a internet a empreses, productes i serveis.

  Contacti amb nosaltres i podrà comprovar-ho.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)