ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  28/08/2018

  Posicionament Google en els articles dels blogs corporatius

  Posicionament Google

  En l’àmbit del màrketing online, el màrketing de continguts és una de les estratègies més ben valorades degut a que ajuda a les empreses a millorar la imatge de la marca, atraure nous clients, millorar el tràfic i contribuir en el posicionament Google. Una estratègia de màrketing de continguts ben treballada pot dur a una empresa cap al seu èxit i transformar-la en un referent dins el seu sector. Un dels factors més influents és obtenir un bon posicionament en els cercadors gràcies als continguts de la web i el blog corporatiu. Tot i que existeixen molts factors, n’hi ha quatre de fonamentals per a millorar el posicionament web dels continguts d’un blog corporatiu.

  El cercadors de Google i els demés motors de cerca tenen en compte la popularitat dels continguts per part dels usuaris per a dur a terme el posicionament. Una pàgina amb major nombre de visites i amb menys tassa de rebot serà més ben valorada pel buscador que una altra. Per aquest motiu, no s’ha d’oblidar que el contingut no es dirigeix a l’algoritme d’un robot, sinó una persona. Aquest usuari busca que li aportin valor i informació interessant que l’atregui i li provoqui ganes de seguir navegant per la web. Així doncs, és important definir el públic objectiu al que es dirigeix el contingut. Com més concret sigui el perfil d’usuari, més encertats seran els continguts i més fàcil serà determinar la temàtica, el llenguatge o el to de redacció ideal.

  Per altra banda, la correcta definició de les paraules clau són les que permetran als usuaris buscar els continguts que busquen al motor de cerca. És imprescindible realitzar un estudi previ de les paraules clau que defineixin els temes que es redacten a la web. Es definiran paraules clau principals i secundàries. El títol del post és de vital importància, i ha de contenir la paraula clau que es vol posicionar. El contingut intern de l’article ha de citar la paraula clau de forma natural aproximadament un 5% de densitat. El “title” i la “meta description” també han de contenir la paraula clau, serà el primer que llegeixi el cercador a l’hora de realitzar el posicionament Google. Les etiquetes en les imatges són iguals d’importants que el contingut, pel que també ha d’incloure les paraules clau per a que el cercador pugui interpretar-les.

  Realitzar una bona estratègia d’enllaços és un punt clau per al bon posicionament del contingut. S’han de tenir en compte tant enllaços interns com externs.

  En els últims temps, Google els està donant molta importància a les xarxes socials i la seva influència en el posicionament Google orgànic dels continguts és creixent. El nombre d’interaccions en els perfils socials potenciarà el posicionament de les paraules claus. Es poden augmentar les interaccions afegint els botons de les xarxes socials dins la pàgina web per a que l’usuari ho pugui compartir més fàcilment. El community manager ha de cuidar els perfils socials i retroalimentar-los de contingut d’utilitat creat al blog corporatiu.

  Un contingut del blog amb un bon posicionament Google pot convertir-se en la principal font de tràfic de la pàgina web i augmentar la possibilitat d’aconseguir nous clients i complir els objectius empresarials.

  5/5 - (48678 votes)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (48678 votes)