ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  15/09/2021

  L’experiència de l’usuari i el posicionament web

  posicionament web

  Segur que moltes vegades ha escoltat les paraules ‘experiència de l’usuari’.

  I no és per menys, ja que és un aspecte rellevant dins el màrketing on-line i, especialment, té gran importància quan es tracta del posicionament web.

  SEO i UX (experiència d’usuari) van de la mà i encara més avui dia, on els internautes juguen un paper clau a l’hora que els cercadors posicionin les pàgines web.

  Segueixi llegint i podrà conèixer més sobre la seva relació i com aconseguir la millor estratègia digital.

  Què comprèn l’experiència de l’usuari?

  Trobem que l’experiència de l’usuari són totes les percepcions que aquests tenen relacionades amb l’ús d’un producte, servei o sistema. En aquest cas, sobre la utilització d’una pàgina web o ecommerce.

  El principal objectiu, doncs, ha de ser que els internautes se sentin el més còmodes possible durant la navegació i que puguin efectuar-la fàcilment, sense entrebancs ni massa distraccions que els molestin.

  Per abastar-ho, la web ha de ser molt intuïtiva i responsive, és a dir, adaptable a tota mena de pantalles i dispositius.

  Ha de ser una pàgina amena, accessible i que l’usuari sempre tingui la informació que necessita en tot moment.

  Per tant, és essencial optimitzar al màxim una pàgina perquè la navegació sigui així i els usuaris s’hi puguin moure i trobar allò que busquen.

  L’UX inclou totes aquelles emocions i percepcions dels visitants i influeix directament en la imatge de marca que obtindran quan naveguin dins la web.

  Una empresa ha d’aportar un valor afegit a través del seu portal, donar confiança i credibilitat i, sobretot, tenir el millor disseny, actual i al dia, perquè, en entrar-hi, generi sensacions positives i els internautes vulguin estar-hi més estona.

  posicionament google

  Preguntes freqüents sobre

  L’experiència de l’usuari i el posicionament web

  Què comprèn l’experiència de l’usuari?

  L’experiència de l’usuari o UX són totes les percepcions que aquests tenen relacionades amb l’ús d’un producte, servei o sistema. En aquest cas, sobre la utilització d’una pàgina web o ecommerce.

  Com afecta l’experiència de navegació al posicionament de la pàgina a Google?

  La percepció dels usuaris és determinant pel posicionament web. Per obtenir un bon SEO s’han de treballar molts aspectes del màrketing digital, però, especialment, s’ha de tenir en compte els seus usuaris i oferir-los la millor experiència.

  Tips per aconseguir que els seus usuaris tinguin una bona experiència de navegació

  Alguns dels consells més destacats que pot seguir perquè els seus usuaris tinguin major satisfacció en navegar per la seva pàgina i, repercutir, a la vegada, positivament al seu posicionament web, són cuidar el seu contingut, el seu disseny, la seva estructura o la velocitat de càrrega, entre altres.

  Aconseguir el millor posicionament web

  El posicionament d’una pàgina web fa que una empresa obtingui més visibilitat i notorietat a internet. Confiï en Gestinet, experts en disseny i SEO i en fer que projectes on-line siguin exitosos i es mantinguin a Google a les millors posicions.

  Com afecta l’experiència de navegació al posicionament de la pàgina a Google?

  La percepció dels usuaris és determinant pel posicionament web.
  Per obtenir un bon SEO s’han de treballar molts aspectes del màrketing digital, però, com li dèiem, sempre tenint en compte els seus usuaris i oferir-los la millor experiència.

  Gràcies a aquesta, els cercadors entenen que ofereix un bon contingut a internet i que és interessant pel seu públic objectiu, provocant que el mostri a altres usuaris interessats en els seus productes o serveis. Com veu, és una roda.

  Com millor ho faci i treballi, atraurà un major nombre de visitants, sent aquests qualitatius.

  Especialment Google, principal cercador, vol oferir als usuaris resultats realment útils i, per a fer-ho, té en compte les seves necessitats i preferències.

  L’experiència de l’usuari és un dels factors més importants del posicionament web.
  De fet, optimitzar l’UX té grans avantatges pel SEO. El més destacat és que pot conèixer de millor manera els requeriments dels seus visitants i anticipar-se a l’hora de crear estratègies de màrketing que els atreguin en un futur.

  posicionament pàgina web

  Tips per aconseguir que els seus usuaris tinguin una bona experiència de navegació

  Li mostrem alguns dels consells més destacats que pot seguir perquè els seus usuaris tinguin major satisfacció en navegar per la seva pàgina i, repercutir, a la vegada, al seu posicionament web:

  1. Contingut: ha d’optimitzar al màxim el seu contingut, sent interessant pel seu públic objectiu. Ha de ser únic, natural i mai copiat d’altres pàgines.
  2. Disseny web: ha de cuidar la seva imatge on-line i actualitzar-la constantment. Ha de ser atractiu, fresc i cridar l’atenció. A més, pensi que ha de ser còmode i pràctic d’utilitzar. No pot tenir un disseny complicat. De fet, ha d’estar molt ben organitzat i facilitar la navegació.
  3. Estructura: la seva arquitectura ha de ser senzilla i clara, facilitant totes les tasques als usuaris. Tots els elements han d’estar visibles.
  4. Llegibilitat: la seva pàgina ha de ser accessible per tota mena d’usuaris i preferències. Per tant, ha de procurar que sigui comprensible i pugui llegir-se fàcilment. Utilitzi colors de fons clars i que les lletres siguis fosques, que destaquin. És essencial usar una tipografia simple i clara. Eviti diferents tipus de lletra, ja que creen confusió.
  5. Velocitat de càrrega: ha de fer que la seva pàgina es carregui ràpidament. Google dóna gran valor a aquest aspecte, ja que té un gran impacte pels internautes, podent abandonar la pàgina si és molt lenta.
  6. Interacció: faci que els usuaris puguin emplenar formularis, xatejar, clicar a diferents enllaços, etc. L’objectiu és que estiguin el major temps possible navegant de manera amena.

  Segueixi aquests tips i la seva experiència d’usuari millorarà i repercutirà, a la vegada, en el seu posicionament web.

  posicionament pàgina google

  Aconseguir el millor posicionament web

  El posicionament d’una pàgina web fa que una empresa obtingui més visibilitat i notorietat a internet.

  Ha de fer que la seva marca estigui a les primeres posicions del rànquing de manera natural i, mitjançant les millors estratègies SEO realitzades constantment, ho pot aconseguir.

  Tingui al seu costat a professionals del sector que faci que els seus usuaris naveguin adequadament i tinguin les millors percepcions i el seu posicionament web se’n veurà beneficiat.

  Confiï en Gestinet, experts en disseny i SEO i en fer que projectes on-line siguin exitosos i es mantinguin a Google a les millors posicions.

  Contacti amb nosaltres i li oferirem un servei a mida, adaptat a la seva empresa.

  5/5 - (1 vote)

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1 vote)