ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  24/11/2021

  Manteniment de pàgines web per a empreses

  Manteniment web

  En els últims anys moltes empreses han fet el salt digital i ja compten amb una pàgina a internet o estan pensant a tenir-ne una. Però, necessita algun tipus de manteniment? Com s’ha de cuidar i cada quant s’ha d‘actualitzar? Quines conseqüències té en cas de no fer-ho?

  A més, cal tenir al costat un suport professional que se n’encarregui d’un òptim manteniment web?

  Doncs la resposta és que sí. És imprescindible que una web estigui en perfectes condicions i que tècnics especialitzats en màrketing i disseny digital realitzin les accions necessàries que facin que un portal estigui sempre al 100%, sense errors.

  De fet, si una pàgina no gaudeix d’un manteniment periòdic, pot arruïnar la seva imatge i el negoci completament, ja que una web representa a l’empresa en aquest entorn on-line.

  El manteniment web és una inversió que repercuteix fàcilment de manera molt positiva i els seus efectes són visibles des del primer dia, no només en l’àmbit de l’aparença, sinó en què les conversions poden augmentar moltíssim.

  Un suport d’aquestes característiques ofereix una millor qualitat de servei als seus clients i, per descomptat, que els usuaris puguin tenir una excel.lent experiència de navegació, quelcom imprescindible tant pels visitants com per Google.

  En definitiva, de la mateixa manera que cal cuidar els seus ordinadors i les seves oficines, ho ha de fer amb la seva pàgina web. És una eina clau per a la seva empresa, ja que és un actiu fonamental actualment, i imprescindible perquè el seu negoci creixi dia a dia.

  Segueixi llegint i obtindrà més informació sobre el manteniment de pàgines web i la seva gran rellevància.

  Per què és important el manteniment web?

  El manteniment web són totes aquelles accions preventives i correctives que es porten a cap dins una pàgina amb l’objectiu de detectar possibles errors o incidències i resoldre-les ràpidament. D’aquesta manera, no afecta la usabilitat de la web ni es deteriora. Cal destacar que, gràcies a la realització d’un manteniment constant, es minimitzen les despeses associades i fa que un portal estigui en perfectes condicions.

  És un aspecte essencial de màrketing, on es cuiden molts detalls, tant referents al contingut, al disseny, a l’estructura, etc. Si es fa correctament, una empresa té l’oportunitat de gaudir d’un aparador digital ordenat, funcional i operatiu, llest perquè els usuaris hi entrin i adquireixin els seus productes, serveis i puguin informar-se correctament.

  Tenir una web en perfecte estat fa que la imatge de marca sigui més potent, estable i forta, factors essencials a internet i que valoren moltíssim els internautes.

  No serveix de res desenvolupar una web si després no millora i s’actualitza periòdicament.

  I en una botiga virtual, el manteniment web encara ha de tenir més protagonisme. I és que ha de motivar la compra constantment, fer que tots els links i els passos funcionin. No poden haver-hi errors d’estructura.

  manteniment pàgina web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment de pàgines web per a empreses

  Per què és important el manteniment web?

  El manteniment web són totes aquelles accions preventives i correctives que es porten a cap dins una pàgina amb l’objectiu de detectar possibles errors o incidències i resoldre-les ràpidament. D’aquesta manera, no afecta la usabilitat de la web ni es deteriora.

  Accions de manteniment de pàgines web imprescindibles per a una empresa

  Dur a terme un bon manteniment web comprèn la realització de diferents accions imprescindibles, com el monitoratge constant, la seguretat i protecció, l’actualització de continguts i software, la revisió de l’estructura i funcionalitats, etc.

  Beneficis del manteniment de pàgines d’empresa

  Els avantatges i beneficis del manteniment web en són molts i es veuen reflectits a curt termini. Els més rellevants són poder estalviar temps i diners, rebre l’ajuda i el suport d’un equip professional, obtenir la tranquil.litat que la seva pàgina sempre està operativa i sota control, estar actualitzat en el món digital, ser més competent i comptar amb una pàgina atractiva, entre altres.

  Professionals del manteniment web per a empreses

  A Gestinet som referents al sector de manteniment i disseny de pàgines web. Som un equip professional que donem un servei eficient i de gran qualitat. Contacti amb nosaltres i la seva pàgina estarà al 100% en tot moment.

  Accions de manteniment de pàgines web imprescindibles per a una empresa

  Dur a terme un bon manteniment web comprèn la realització de diferents accions imprescindibles. En destaquen:

  1. Monitoratge constant: gràcies a experts del sector sempre al seu costat vigilant i analitzant cada moviment i anomalies a la web.
  2. Protecció: és necessari que una pàgina tingui la màxima seguretat, i més avui en dia, on els ciberatacs hi són molt presents. A més cal realitzar còpies de seguretat.
  3. Actualització dels continguts: tant les imatges com els textos han d’estar actualitzats, els preus han de ser els correctes, en cas de tenir un Blog corporatiu ha de comptar amb posts periòdics, etc. Igualment, la plataforma de la seva web ha de tenir l’última versió, més completa i amb més prestacions.
  4. Noves funcionalitats: és important incloure nous elements quan escaigui, afegir noves funcions o seccions, botons, entre altres.
  5. Posicionament web: cal optimitzar la web perquè obtingui el millor posicionament web possible als cercadors, amb l’objectiu d’estar a les primeres posicions i ser més visible pels usuaris de manera orgànica.
  6. Suport en tot moment: un manteniment web professional li ofereix la possibilitat d’estar en contacte total amb un equip expert en la matèria, capaç d’orientar-lo i oferir-li la millor ajuda i assessorament.
  7. Revisió dels links: els enllaços són elements essencials en una web i han de redirigir al lloc correcte.

  Totes aquestes funcions i accions s’han de portar a cap sovint, ja que una web és molt dinàmica i s’ha d’adaptar a les circumstàncies de l’empresa i a les necessitats dels usuaris.

  manteniment wordpress

  Beneficis del manteniment de pàgines d’empresa

  Els avantatges i beneficis del manteniment de pàgines web en són molts i es veuen reflectits a curt termini. Els més rellevants són poder estalviar temps i diners, rebre l’ajuda i el suport d’un equip professional, obtenir la tranquil.litat que la seva pàgina sempre està operativa i sota control, estar actualitzat en el món digital, ser més competent, comptar amb una pàgina atractiva i capaç de donar una bona experiència de navegació, comptar amb un bon posicionament a Google i incrementar exponencialment les conversions i vendes.

  manteniment botiga virtual

  Professionals del manteniment web per a empreses

  A Gestinet som referents al sector de manteniment i disseny de pàgines web. Som un equip professional que donem un servei eficient i de gran qualitat.

  Contacti amb nosaltres i la seva pàgina estarà al 100% en tot moment.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post