He llegit i accepto la Política de privacitat


Manteniment informàtic d’ordinadors portàtils

General|

Comptar amb un manteniment informàtic per a tots els seus equips és una excel.lent opció per a poder tenir la màxima seguretat de les seves dades i que tots els seus ordinadors i components obtinguin rendibilitat.

Avui dia moltes empreses no només tenen ordinadors de sobretaula, sinó que també treballen amb ordinadors portàtils, a causa dels grans avantatges que ofereixen:

-Pes molt menor a altres equips tecnològics, característica molt positiva quant a la mobilitat i al seu transport.

-Ocupen poc espai i, per tant, poden guardar-se fàcilment.

-Major connectivitat inalàmbrica i amb bluetooth integrat.

-Poc cablejat. Els ordinadors portàtils resulten molt compactes i no necessiten massa cables.

-Manteniment informàtic menys complex, ja que no hi ha torre ni pantalla externa, és a dir, no hi ha perifèrics, com el ratolí o el teclat.

-Perfecte per a realitzar presentacions corporatives o compartir arxius fora d’oficina.

A més d’un manteniment informàtic adequat, pot seguir alguns consells perquè els seus ordinadors portàtils funcionin correctament:

Revisar la bateria periòdicament: és necessari comprovar l’estat de la bateria des de la seva configuració per tal que duri més temps.

Aplicacions o programes: ha de prestar especial atenció als programes que instal.li al seu equip, ja que podrien contenir malware.

Neteja: els ordinadors portàtils s’embruten de manera fàcil, especialment el teclat, perjudicant l’equip. És imprescindible tenir cura i netejar-lo amb productes específics per treure la pols.

Seguretat: els portàtils poden ser més vulnerables gràcies a la facilitat de mobilitat i a poder connectar-se a xarxes públiques. Per a prevenir-ho, ha de comptar amb un antivirus, instal.lat i actualitzat correctament.

Còpies: en tenir menys espai de memòria que els ordinadors de sobretaula, pot comptar amb un servei de còpies de seguretat al núvol.

Segueixi aquestes pautes i els seus ordinadors portàtils obtindran més rendibilitat i funcionaran correctament.

Posi’s en contacte amb Gestinet si vol tenir el millor manteniment informàtic per tots els seus ordinadors, tant de sobretaula com portàtils. Som líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector, donant un servei excel.lent als nostres clients.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5