He llegit i accepto la Política de privacitat


Quan és necessari un manteniment informàtic presencial?

General|

El manteniment informàtic comprèn un seguit de tasques realitzades per tal que els equips informàtics sempre estiguin en bon estat. Trobem el manteniment dels ordinadors i els servidors, que es tracta de l’atenció als equipaments, l’actualització del hardware i software, còpies de seguretat, anàlisi de rendibilitat, etc.

Per tant, dins del manteniment informàtic hi ha diferents accions portades a cap per professionals:

-El control dels equips.

-El control dels servidors.

-Les reparacions dels ordinadors, perifèrics i servidors.

-Configuració i actualització de software i antivirus.

-Seguretat informàtica.

Algunes d’aquestes accions es poden realitzar de manera remota, però d’altres és necessari fer-ho presencialment.

Quan un tècnic especialitzat es desplaça a la seva empresa per tal de desenvolupar alguna tasca relacionada amb els seus equips, permet que conegui ‘in situ’ els errors tècnics, les solucions més adients al seu problema informàtic o les millores que vol implantar al seu negoci.

De vegades és necessari un manteniment informàtic presencial i així també conèixer de primera mà com aprofitar al 100% la seva estructura i adaptar-la a les seves necessitats o reparar incidències, així com resoldre problemes de connexió, elements informàtics, cablejats, etc.

Encara que un manteniment informàtic remot és molt positiu per a l’empresa, és necessari complementar-lo amb un manteniment informàtic presencial.

De fet, hi ha accions remotes que són complicades d’efectuar-se i, a vegades, és necessari el desplaçament d’un tècnic professional.

Tan si la seva empresa compta amb manteniment informàtic o està pensant a tindre’l, contacti amb Gestinet. Els nostres tècnics li oferiran el millor assessorament i ajuda de manera remota i presencial per tal que la seva empresa obtingui la màxima rendibilitat dels seus equipaments i estigui sempre operativa.

Som líders en manteniment informàtic Barcelona i referents en el sector. Elaborem projectes on-line a mida i estratègies de màrketing a digital a tota classe d’empreses, sempre amb el millor assessorament, cuidant també els seus equips informàtics i servidors.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5