He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC ABRERA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Abrera, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Abrera és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Abrera i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Abrera, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Abrera només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Abrera, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Abrera, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Abrera de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Abrera, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Abrera: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Abrera una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Abrera periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Abrera, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Abrera: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Abrera que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Abrera

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Abrera és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Abrera

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Abrera disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Abrera

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Abrera.

Manteniment informàtic Abrera

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Abrera per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Abrera

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Abrera estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Abrera

Els nostres clients de manteniment informàtic Abrera disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Abrera: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Abrera, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Abrera disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Abrera, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Abrera som experts en el posicionament Web Abrera, i sobretot posicionament Google Abrera, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Abrera: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Abrera amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Abrera de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Abrera aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Abrera, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Abrera, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Abrera

A Gestinet Abrera coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Abrera i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • Manteniment informàtic

El manteniment informàtic i el núvol

Maig 24th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic i el núvol

Actualment és imprescindible que qualsevol empresa compti amb un sistema informàtic eficient i a l’alçada del seu sector, ja que li atorgarà més competitivitat. Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és tenint al seu costat [...]

  • Manteniment informàtic

Manteniment informàtic per evitar sobreescalfaments dels seus equips

Maig 22nd, 2019|Comentaris tancats a Manteniment informàtic per evitar sobreescalfaments dels seus equips

Els ordinadors i la resta de dispositius tecnològics de la seva empresa són elements indispensables per a tenir un bon funcionament i productivitat. Per això, cal cuidar-los amb manteniment informàtic. Els equips informàtics són una [...]

  • Manteniment informàtic

La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

Maig 17th, 2019|Comentaris tancats a La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

Tenir bons equips informàtics és part de l’èxit de la seva rendibilitat empresarial i, que aquests comptin amb un òptim manteniment informàtic, és clau perquè funcionin correctament i la seva seguretat estigui garantida. Els ordinadors [...]

  • Manteniment informàtic

Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

Maig 15th, 2019|Comentaris tancats a Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

El manteniment informàtic cuida i repara els seus equips físics i els seus sistemes però, a més, protegeix les seves dades i les dels seus clients. És necessari tenir seguretat dins la seva empresa i, [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat