He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC ALELLA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Alella, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Alella és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Alella i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Alella, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Alella només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Alella, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Alella, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Alella de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Alella, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Alella: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Alella una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Alella periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Alella, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Alella: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Alella que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Alella

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Alella és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Alella

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Alella disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Alella

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Alella.

Manteniment informàtic Alella

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Alella per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Alella

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Alella estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Alella

Els nostres clients de manteniment informàtic Alella disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Alella: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Alella, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Alella disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Alella, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Alella som experts en el posicionament Web Alella, i sobretot posicionament Google Alella, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Alella: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Alella amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Alella de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Alella aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Alella, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Alella, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Alella

A Gestinet Alella coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Alella i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • Manteniment informàtic

Manteniment informàtic dels TPV d’un comerç

novembre 16th, 2018|Comentaris tancats a Manteniment informàtic dels TPV d’un comerç

Per tal d’actualitzar un negoci i realitzar tasques més ràpidament i d’una manera més eficient, és aconsellable tenir un TPV. Aquest software gestiona i processa les vendes, realitza els controls de caixa, inventaris, compres a [...]

  • Manteniment informàtic

Tenir el software sempre actualitzat amb manteniment informàtic

novembre 14th, 2018|Comentaris tancats a Tenir el software sempre actualitzat amb manteniment informàtic

El software són els programes que estan en un ordinador, tant el sistema operatiu, el servidor, el navegador, el reproductor multimèdia, etc. Per tant, és necessari mantenir-lo sempre actualitzat i així evitar vulnerabilitats i incorrectes [...]

  • Manteniment informàtic

Com comprar on-line de manera segura amb manteniment informàtic

novembre 6th, 2018|Comentaris tancats a Com comprar on-line de manera segura amb manteniment informàtic

Gràcies a la gran comoditat que suposa comprar a través de les botigues virtuals, el comerç electrònic ha augmentat moltíssim en els últims 15 anys. A més, comprar a través de botigues virtuals dóna la [...]

  • Manteniment informàtic

Beneficis del núvol i el seu manteniment informàtic

novembre 2nd, 2018|Comentaris tancats a Beneficis del núvol i el seu manteniment informàtic

El servei d’emmagatzematge del núvol dóna facilitat a l’hora de guardar i compartir grans arxius a internet. Proporciona l’allotjament de tot tipus d'informació, tant imatges, documents, còpies de seguretat de correus, dades confidencials, etc. en [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web