He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC ALMAZORA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Almazora, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Almazora és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Almazora i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Almazora, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Almazora només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Almazora, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Almazora, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Almazora de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Almazora, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Almazora: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Almazora una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Almazora periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Almazora, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Almazora: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Almazora que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Almazora

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Almazora és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Almazora

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Almazora disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Almazora

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Almazora.

Manteniment informàtic Almazora

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Almazora per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Almazora

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Almazora estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Almazora

Els nostres clients de manteniment informàtic Almazora disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Almazora: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Almazora, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Almazora disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Almazora, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Almazora som experts en el posicionament Web Almazora, i sobretot posicionament Google Almazora, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Almazora: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Almazora amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Almazora de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Almazora aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Almazora, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Almazora, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Almazora

A Gestinet Almazora coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Almazora i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • Manteniment informàtic

La seva empresa serà més competitiva amb manteniment informàtic

Març 21st, 2019|Comentaris tancats a La seva empresa serà més competitiva amb manteniment informàtic

Actualment, i a causa de la gran competitivitat que té qualsevol empresa, és necessari aconseguir algun avantatge que li proporcioni diferenciació i el faci destacar de la resta. Aquest factor és determinant pel present del [...]

  • blockchain

La gran revolució del blockchain

Març 20th, 2019|Comentaris tancats a La gran revolució del blockchain

Blockchain es va crear per a suportar Bitcoin, criptomoneda per excel·lència, i ofereix grans avantatges i beneficis. Aquesta és la tecnologia que dóna més confiança i seguretat més important de la història, segons experts. Per [...]

  • Manteniment informàtic

Quan és necessari un manteniment informàtic presencial?

Març 12th, 2019|Comentaris tancats a Quan és necessari un manteniment informàtic presencial?

El manteniment informàtic comprèn un seguit de tasques realitzades per tal que els equips informàtics sempre estiguin en bon estat. Trobem el manteniment dels ordinadors i els servidors, que es tracta de l’atenció als equipaments, [...]

  • Manteniment informàtic

Gràcies al manteniment informàtic, tindrà la millor infraestructura informàtica per a la seva empresa

Març 7th, 2019|Comentaris tancats a Gràcies al manteniment informàtic, tindrà la millor infraestructura informàtica per a la seva empresa

Tant el hardware, el software i els diferents serveis necessaris per a optimitzar la gestió interna i la seguretat de les dades d’una empresa, formen part de la infraestructura informàtica d’un negoci. Actualment, degut que [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat