He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC CABACÉS

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Cabacés, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Cabacés és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Cabacés i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Cabacés, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Cabacés només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Cabacés, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Cabacés, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Cabacés de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Cabacés, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Cabacés: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Cabacés una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Cabacés periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Cabacés, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Cabacés: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Cabacés que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Cabacés

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Cabacés és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Cabacés

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Cabacés disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Cabacés

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Cabacés.

Manteniment informàtic Cabacés

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Cabacés per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Cabacés

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Cabacés estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Cabacés

Els nostres clients de manteniment informàtic Cabacés disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Cabacés: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Cabacés, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Cabacés disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Cabacés, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Cabacés som experts en el posicionament Web Cabacés, i sobretot posicionament Google Cabacés, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Cabacés: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Cabacés amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Cabacés de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Cabacés aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Cabacés, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Cabacés, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Cabacés

A Gestinet Cabacés coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Cabacés i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

El millor servei tècnic gràcies al manteniment informàtic

Agost 16th, 2019|Comentaris tancats a El millor servei tècnic gràcies al manteniment informàtic

Els sistemes informàtics són imprescindibles pel bon funcionament de moltes empreses i una eina essencial per oferir, a la vegada, una bona atenció als seus clients i ser competent dins el seu sector. Per això [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

Agost 14th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

Degut que actualment moltes empreses digitalitzen els seus processos, compten amb més dispositius informàtics a les seves oficines i mouen més quantitat d’informació, és necessari tenir un manteniment informàtic que garanteixi la seva seguretat. Els [...]

  • manteniment informàtic

Les Pimes necessiten manteniment informàtic?

Agost 9th, 2019|Comentaris tancats a Les Pimes necessiten manteniment informàtic?

Tota empresa, sigui com sigui, i si compta amb equipaments informàtics, necessita manteniment informàtic, perquè cuidi tots els seus dispositius i li ofereixi la màxima seguretat. Internet té moltes vulnerabilitats i els negocis emmagatzemen gran [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic evita que el seu correu pugui ser hackejat

Agost 2nd, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic evita que el seu correu pugui ser hackejat

La seguretat és essencial en tota empresa, especialment si compta amb equips informàtics, on guarda informació i dades del seu negoci i personals. Per això, si té un correu corporatiu, rebent i enviant constantment arxius [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat