He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC CASTELLVELL DEL CAMP

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Castellvell del Camp, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Castellvell del Camp, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Castellvell del Camp només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Castellvell del Camp, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Castellvell del Camp, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Castellvell del Camp, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Castellvell del Camp una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Castellvell del Camp, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Castellvell del Camp que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Castellvell del Camp

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Castellvell del Camp és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Castellvell del Camp disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Castellvell del Camp.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Castellvell del Camp per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp

Els nostres clients de manteniment informàtic Castellvell del Camp disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Castellvell del Camp, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Castellvell del Camp disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Castellvell del Camp som experts en el posicionament Web Castellvell del Camp, i sobretot posicionament Google Castellvell del Camp, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Castellvell del Camp: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Castellvell del Camp amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Castellvell del Camp de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Castellvell del Camp aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Castellvell del Camp, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Castellvell del Camp, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Castellvell del Camp

A Gestinet Castellvell del Camp coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Castellvell del Camp i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

En què consisteix el manteniment informàtic preventiu?

Setembre 17th, 2019|Comentaris tancats a En què consisteix el manteniment informàtic preventiu?

El manteniment informàtic preventiu és la millor manera d’assegurar-se que els seus equips i sistemes sempre es trobin en bon estat i la seva empresa ofereixi el millor servei als seus clients, degut que els [...]

  • manteniment informàtic

6 Raons per no descuidar el seu manteniment informàtic

Setembre 9th, 2019|Comentaris tancats a 6 Raons per no descuidar el seu manteniment informàtic

Tenir bons ordinadors a la seva empresa és important avui en dia, especialment si la seva feina depèn d’aquests. Però, de la mateixa manera que és indispensable adquirir dispositius tecnològics, ho és comptar amb un [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic evita desastres inesperats

Setembre 3rd, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic evita desastres inesperats

El manteniment informàtic consisteix en la realització de tasques que mantenen en bon estat i funcionament els sistemes informàtics. Aquest suport és essencial per a les empreses que compten amb ordinadors, ja que el seu [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic li assegura tenir còpies de seguretat

Agost 28th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic li assegura tenir còpies de seguretat

Comptar amb còpies de seguretat periòdiques és imprescindible per a qualsevol empresa, especialment si treballa amb moltes dades tan seves com les dels seus clients. L’objectiu de realitzar Backups és mantenir la capacitat de recuperació [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat