ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC CONCA DE DALT

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Conca de Dalt, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Conca de Dalt és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Conca de Dalt i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Conca de Dalt, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Conca de Dalt només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Conca de Dalt, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Conca de Dalt, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Conca de Dalt de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Conca de Dalt, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Conca de Dalt: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Conca de Dalt una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Conca de Dalt periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Conca de Dalt, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Conca de Dalt: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Conca de Dalt que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Conca de DaltEl temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Conca de Dalt és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Conca de DaltTots els nostres tècnics de manteniment informàtic Conca de Dalt disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Conca de DaltVinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Conca de Dalt.

Manteniment informàtic Conca de DaltDonem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Conca de Dalt per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Conca de DaltDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Conca de Dalt estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Conca de DaltEls nostres clients de manteniment informàtic Conca de Dalt disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Contractes de manteniment informàtic Conca de Dalt amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Conca de Dalt de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Conca de Dalt aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Conca de Dalt, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Conca de Dalt, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Conca de Dalt

A Gestinet Conca de Dalt coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Conca de Dalt i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Per què un comerç necessita manteniment informàtic?

Qualsevol empresa, tant petita com gran, que compti amb ordinadors dins la seva infraestructura, necessita el suport d’un òptim manteniment informàtic. De fet, algunes PIMES creuen que no […]

manteniment informàtic

La gran importància del manteniment informàtic preventiu

A causa de la gran presència d’ordinadors i altres dispositius informàtics a les empreses, és necessari un òptim manteniment informàtic que cuidi tots els sistemes i vetlli per […]

manteniment informàtic

Manteniment de tots els seus dispositius informàtics

Si els seus ordinadors són molt lents, tarden molt temps a iniciar-se, no té els dispositius degudament protegits o pateix altres incidències informàtiques, necessita urgentment un manteniment que […]

manteniment informàtic

Manteniment informàtic: STOP VIRUS

El món virtual està ple de vulnerabilitats i cal estar protegit adequadament perquè la seva informació i les seves dades estiguin salvaguardades de manera correcta. Els ciberdelinqüents cerquen […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat