ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC EL PONT DE SUERT

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic El Pont de Suert, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic El Pont de Suert és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic El Pont de Suert i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet El Pont de Suert, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet El Pont de Suert només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic El Pont de Suert, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de El Pont de Suert, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic El Pont de Suert de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic El Pont de Suert, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic El Pont de Suert: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a El Pont de Suert una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic El Pont de Suert periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web El Pont de Suert, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic El Pont de Suert: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic El Pont de Suert que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic El Pont de SuertEl temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic El Pont de Suert és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic El Pont de SuertTots els nostres tècnics de manteniment informàtic El Pont de Suert disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic El Pont de SuertVinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic El Pont de Suert.

Manteniment informàtic El Pont de SuertDonem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic El Pont de Suert per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic El Pont de SuertDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic El Pont de Suert estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic El Pont de SuertEls nostres clients de manteniment informàtic El Pont de Suert disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Contractes de manteniment informàtic El Pont de Suert amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic El Pont de Suert de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a El Pont de Suert aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic El Pont de Suert, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic El Pont de Suert, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic El Pont de Suert

A Gestinet El Pont de Suert coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic El Pont de Suert i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

La gran importància del manteniment informàtic preventiu

A causa de la gran presència d’ordinadors i altres dispositius informàtics a les empreses, és necessari un òptim manteniment informàtic que cuidi tots els sistemes i vetlli per […]

manteniment informàtic

Manteniment de tots els seus dispositius informàtics

Si els seus ordinadors són molt lents, tarden molt temps a iniciar-se, no té els dispositius degudament protegits o pateix altres incidències informàtiques, necessita urgentment un manteniment que […]

manteniment informàtic

Manteniment informàtic: STOP VIRUS

El món virtual està ple de vulnerabilitats i cal estar protegit adequadament perquè la seva informació i les seves dades estiguin salvaguardades de manera correcta. Els ciberdelinqüents cerquen […]

Manteniment informàtic

Des del nostre departament de manteniment informàtic

A Gestinet realitzem el servei de manteniment informàtic i suport informàtic pels nostres clients, només sota contracte de manteniment informàtic, per a garantitzar sempre als nostres clients, la […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat