He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC GIMENELLS I EL PLA DE LA FONT

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Gimenells i el Pla de la Font, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Gimenells i el Pla de la Font només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Gimenells i el Pla de la Font, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Gimenells i el Pla de la Font una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Gimenells i el Pla de la Font, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

Els nostres clients de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Gimenells i el Pla de la Font som experts en el posicionament Web Gimenells i el Pla de la Font, i sobretot posicionament Google Gimenells i el Pla de la Font, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Gimenells i el Pla de la Font aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font

A Gestinet Gimenells i el Pla de la Font coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Gimenells i el Pla de la Font i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

6 consells per a obtenir seguretat informàtica

Octubre 15th, 2019|Comentaris tancats a 6 consells per a obtenir seguretat informàtica

La seguretat informàtica és imprescindible actualment, especialment per a les empreses que mouen gran quantitat d’informació i dades cada dia, a més de la documentació dels seus clients. Per tant, per a obtenir confidencialitat i [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic és la millor solució contra els ciberatacs

Octubre 10th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic és la millor solució contra els ciberatacs

Les empreses que compten amb ordinadors, que avui dia són la majoria, estan exposades a grans vulnerabilitats digitals, com els ciberatacs. Cada vegada més, aquests són més sofisticats i més difícils de detectar, ja que [...]

  • manteniment informàtic

Amb manteniment informàtic els seus pagaments estaran segurs

Octubre 7th, 2019|Comentaris tancats a Amb manteniment informàtic els seus pagaments estaran segurs

Tenir els seus ordinadors i altres dispositius protegits a la seva empresa, ha de ser un dels seus principals objectius, ja que la seva informació està en joc. Tant les seves dades com les dels [...]

  • manteniment informàtic

Millori la rendibilitat dels seus ordinadors amb manteniment informàtic

Octubre 2nd, 2019|Comentaris tancats a Millori la rendibilitat dels seus ordinadors amb manteniment informàtic

El manteniment informàtic té com a finalitat vetllar pel bon funcionament i rendibilitat de tots els dispositius i, per tant, garantir que el hardware i software estiguin al 100% i que obtinguin la màxima seguretat. [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat