He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC IGUALADA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Igualada, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Igualada és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Igualada i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Igualada, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Igualada només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Igualada, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Igualada, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Igualada de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Igualada, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Igualada: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Igualada una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Igualada periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Igualada, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Igualada: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Igualada que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Igualada

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Igualada és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Igualada

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Igualada disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Igualada

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Igualada.

Manteniment informàtic Igualada

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Igualada per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Igualada

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Igualada estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Igualada

Els nostres clients de manteniment informàtic Igualada disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Igualada: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Igualada, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Igualada disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Igualada, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Igualada som experts en el posicionament Web Igualada, i sobretot posicionament Google Igualada, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Igualada: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Igualada amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Igualada de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Igualada aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Igualada, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Igualada, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Igualada

A Gestinet Igualada coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Igualada i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • Manteniment informàtic

La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

Maig 17th, 2019|Comentaris tancats a La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

Tenir bons equips informàtics és part de l’èxit de la seva rendibilitat empresarial i, que aquests comptin amb un òptim manteniment informàtic, és clau perquè funcionin correctament i la seva seguretat estigui garantida. Els ordinadors [...]

  • Manteniment informàtic

Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

Maig 15th, 2019|Comentaris tancats a Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

El manteniment informàtic cuida i repara els seus equips físics i els seus sistemes però, a més, protegeix les seves dades i les dels seus clients. És necessari tenir seguretat dins la seva empresa i, [...]

  • Manteniment informàtic

Amb manteniment informàtic augmentarà la seva productivitat

Maig 10th, 2019|Comentaris tancats a Amb manteniment informàtic augmentarà la seva productivitat

Si compta amb un bon manteniment informàtic a la seva empresa, obtindrà molts beneficis, com la reducció de costos, ser més competitiu al mercat, estar al dia sobre les novetats tecnològiques del seu sector, obtenir [...]

  • Manteniment informàtic

Comprar de manera segura amb manteniment informàtic

Maig 8th, 2019|Comentaris tancats a Comprar de manera segura amb manteniment informàtic

Cada vegada és més habitual comprar per internet i les vendes on-line no deixen d’augmentar any rere any. Hi ha multitud d’avantatges, com la gran comoditat, la possibilitat de comparar productes i preus fàcilment, la [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat