ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC LA BISBAL D'EMPORDÀ

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet La Bisbal d'Empordà, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet La Bisbal d'Empordà només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de La Bisbal d'Empordà, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a La Bisbal d'Empordà una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web La Bisbal d'Empordà, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic La Bisbal d'EmpordàEl temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic La Bisbal d'EmpordàTots els nostres tècnics de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic La Bisbal d'EmpordàVinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà.

Manteniment informàtic La Bisbal d'EmpordàDonem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic La Bisbal d'EmpordàDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic La Bisbal d'EmpordàEls nostres clients de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Contractes de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a La Bisbal d'Empordà aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà

A Gestinet La Bisbal d'Empordà coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic La Bisbal d'Empordà i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

MSP proveïdor serveis informàtics gestionats

6 Raons per comptar amb un MSP proveïdor de serveis informàtics gestionats

Tenir una estructura tecnològica a l’altura del mercat és essencial avui dia. A més, podrà diferenciar-se dels seus competidors, aconseguir millor imatge de marca i donar un servei […]

manteniment informàtic

Com treure el màxim profit als seus ordinadors gràcies al manteniment informàtic

L’evolució tecnològica és una realitat i cal estar al dia sobre les últimes novetats per tal d’oferir als seus clients el millor de la seva empresa. Per a […]

proveïdor serveis informàtics gestionats

Què és un MSP proveïdor de serveis informàtics gestionats?

Les companyies incorporen cada vegada més la informàtica i la tecnologia dins els seus processos, ja que és necessari per a ser competent i eficient. Però, en moltes […]

manteniment informàtic

En què consisteix el manteniment informàtic correctiu?

El manteniment informàtic ha de formar part de la seva empresa, degut que és un suport necessari i imprescindible si compta amb ordinadors i altres dispositius. Ser competent, […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat