ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC LES PLANES D'HOSTOLES

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Les Planes d'Hostoles, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Les Planes d'Hostoles només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Les Planes d'Hostoles, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Les Planes d'Hostoles una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Les Planes d'Hostoles, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Les Planes d'HostolesEl temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Les Planes d'HostolesTots els nostres tècnics de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Les Planes d'HostolesVinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles.

Manteniment informàtic Les Planes d'HostolesDonem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Les Planes d'HostolesDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Les Planes d'HostolesEls nostres clients de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Contractes de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Les Planes d'Hostoles aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles

A Gestinet Les Planes d'Hostoles coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Les Planes d'Hostoles i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

6 Raons essencials per tenir manteniment informàtic a la seva empresa

Comptar amb bons equips informàtics avui dia és essencial per tal de ser competitiu i poder oferir als seus clients més eficiència i millorar la seva imatge de […]

manteniment informàtic

Per què un comerç necessita manteniment informàtic?

Qualsevol empresa, tant petita com gran, que compti amb ordinadors dins la seva infraestructura, necessita el suport d’un òptim manteniment informàtic. De fet, algunes PIMES creuen que no […]

manteniment informàtic

La gran importància del manteniment informàtic preventiu

A causa de la gran presència d’ordinadors i altres dispositius informàtics a les empreses, és necessari un òptim manteniment informàtic que cuidi tots els sistemes i vetlli per […]

manteniment informàtic

Manteniment de tots els seus dispositius informàtics

Si els seus ordinadors són molt lents, tarden molt temps a iniciar-se, no té els dispositius degudament protegits o pateix altres incidències informàtiques, necessita urgentment un manteniment que […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat