He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC LLIÇÀ DE VALL

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Lliçà de Vall, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Lliçà de Vall, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Lliçà de Vall només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Lliçà de Vall, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Lliçà de Vall, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Lliçà de Vall, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Lliçà de Vall una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Lliçà de Vall, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Lliçà de Vall que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Lliçà de Vall

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Lliçà de Vall és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Lliçà de Vall disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Lliçà de Vall.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Lliçà de Vall per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall

Els nostres clients de manteniment informàtic Lliçà de Vall disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Lliçà de Vall, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Lliçà de Vall disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Lliçà de Vall som experts en el posicionament Web Lliçà de Vall, i sobretot posicionament Google Lliçà de Vall, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Lliçà de Vall: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Lliçà de Vall amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Lliçà de Vall de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Lliçà de Vall aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Lliçà de Vall, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Lliçà de Vall, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Lliçà de Vall

A Gestinet Lliçà de Vall coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Lliçà de Vall i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

Quina és la funció del manteniment informàtic?

Agost 23rd, 2019|Comentaris tancats a Quina és la funció del manteniment informàtic?

El manteniment informàtic és essencial en tota empresa que disposi d’ordinadors i altres dispositius, ja que d’aquesta manera s’assegura el seu bon funcionament, rendibilitat i una bona atenció als seus clients. A més, és necessari [...]

  • manteniment informàtic

Formatar els ordinadors entre les tasques del manteniment informàtic

Agost 21st, 2019|Comentaris tancats a Formatar els ordinadors entre les tasques del manteniment informàtic

El manteniment informàtic té molts objectius, sent un dels més importants garantir la seguretat dels equips. Aquesta és necessària, no només per les seves dades i les dels seus clients, sinó també per gaudir de [...]

  • manteniment informàtic

El millor servei tècnic gràcies al manteniment informàtic

Agost 16th, 2019|Comentaris tancats a El millor servei tècnic gràcies al manteniment informàtic

Els sistemes informàtics són imprescindibles pel bon funcionament de moltes empreses i una eina essencial per oferir, a la vegada, una bona atenció als seus clients i ser competent dins el seu sector. Per això [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

Agost 14th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

Degut que actualment moltes empreses digitalitzen els seus processos, compten amb més dispositius informàtics a les seves oficines i mouen més quantitat d’informació, és necessari tenir un manteniment informàtic que garanteixi la seva seguretat. Els [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat