He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC MANRESA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Manresa, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Manresa és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Manresa i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Manresa, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Manresa només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Manresa, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Manresa, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Manresa de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Manresa, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Manresa: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Manresa una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Manresa periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Manresa, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Manresa: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Manresa que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Manresa

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Manresa és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Manresa

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Manresa disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Manresa

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Manresa.

Manteniment informàtic Manresa

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Manresa per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Manresa

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Manresa estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Manresa

Els nostres clients de manteniment informàtic Manresa disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Manresa: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Manresa, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Manresa disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Manresa, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Manresa som experts en el posicionament Web Manresa, i sobretot posicionament Google Manresa, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Manresa: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Manresa amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Manresa de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Manresa aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Manresa, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Manresa, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Manresa

A Gestinet Manresa coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Manresa i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

Obtingui el millor assessorament amb manteniment informàtic

Juliol 19th, 2019|Comentaris tancats a Obtingui el millor assessorament amb manteniment informàtic

Les empreses de manteniment informàtic li ofereixen grans avantatges al seu negoci i cal aprofitar-les. A més de cuidar els seus ordinadors i altres dispositius i vetllar per la seva seguretat, gràcies a aquests serveis [...]

  • manteniment informàtic

Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

Juliol 17th, 2019|Comentaris tancats a Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

Les mesures de seguretat són imprescindibles a qualsevol empresa, especialment quan es refereixen a mantenir les seves dades salvaguardades. La millor manera d’aconseguir-ho és gràcies al manteniment informàtic, que li oferirà el millor assessorament i [...]

  • manteniment informàtic

Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

Juliol 12th, 2019|Comentaris tancats a Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

Els robatoris de dades estan a l’ordre del dia i és una amenaça que moltes empreses han d’evitar per tal que el negoci no se’n vegi perjudicat. Per a fer-ho, és necessari comptar amb un [...]

  • manteniment informàtic

La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

Juliol 10th, 2019|Comentaris tancats a La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

El manteniment informàtic contempla molts escenaris i, un d’ells, és la prevenció. De fet, és essencial que la seva empresa pugui resoldre amb anterioritat possibles atacs informàtics o incidències que podrien realitzar aturades de producció, [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat