He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC MATARÓ

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Mataró, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Mataró és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Mataró i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Mataró, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Mataró només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Mataró, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Mataró, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Mataró de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Mataró, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Mataró: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Mataró una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Mataró periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Mataró, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Mataró: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Mataró que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Mataró

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Mataró és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Mataró

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Mataró disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Mataró

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Mataró.

Manteniment informàtic Mataró

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Mataró per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Mataró

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Mataró estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Mataró

Els nostres clients de manteniment informàtic Mataró disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Mataró: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Mataró, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Mataró disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Mataró, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Mataró som experts en el posicionament Web Mataró, i sobretot posicionament Google Mataró, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Mataró: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Mataró amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Mataró de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Mataró aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Mataró, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Mataró, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Mataró

A Gestinet Mataró coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Mataró i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • Manteniment informàtic

El manteniment informàtic i el núvol

Maig 24th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic i el núvol

Actualment és imprescindible que qualsevol empresa compti amb un sistema informàtic eficient i a l’alçada del seu sector, ja que li atorgarà més competitivitat. Una de les millors maneres d’aconseguir-ho és tenint al seu costat [...]

  • Manteniment informàtic

Manteniment informàtic per evitar sobreescalfaments dels seus equips

Maig 22nd, 2019|Comentaris tancats a Manteniment informàtic per evitar sobreescalfaments dels seus equips

Els ordinadors i la resta de dispositius tecnològics de la seva empresa són elements indispensables per a tenir un bon funcionament i productivitat. Per això, cal cuidar-los amb manteniment informàtic. Els equips informàtics són una [...]

  • Manteniment informàtic

La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

Maig 17th, 2019|Comentaris tancats a La renovació dels seus equips i el seu manteniment informàtic

Tenir bons equips informàtics és part de l’èxit de la seva rendibilitat empresarial i, que aquests comptin amb un òptim manteniment informàtic, és clau perquè funcionin correctament i la seva seguretat estigui garantida. Els ordinadors [...]

  • Manteniment informàtic

Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

Maig 15th, 2019|Comentaris tancats a Doni seguretat als seus clients amb manteniment informàtic

El manteniment informàtic cuida i repara els seus equips físics i els seus sistemes però, a més, protegeix les seves dades i les dels seus clients. És necessari tenir seguretat dins la seva empresa i, [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat