He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC MONTAGUT I OIX

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Montagut i Oix, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Montagut i Oix és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Montagut i Oix i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Montagut i Oix, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Montagut i Oix només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Montagut i Oix, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Montagut i Oix, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Montagut i Oix de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Montagut i Oix, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Montagut i Oix: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Montagut i Oix una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Montagut i Oix periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Montagut i Oix, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Montagut i Oix: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Montagut i Oix que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Montagut i Oix

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Montagut i Oix és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Montagut i Oix

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Montagut i Oix disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Montagut i Oix

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Montagut i Oix.

Manteniment informàtic Montagut i Oix

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Montagut i Oix per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Montagut i Oix

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Montagut i Oix estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Montagut i Oix

Els nostres clients de manteniment informàtic Montagut i Oix disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Montagut i Oix: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Montagut i Oix, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Montagut i Oix disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Montagut i Oix, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Montagut i Oix som experts en el posicionament Web Montagut i Oix, i sobretot posicionament Google Montagut i Oix, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Montagut i Oix: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Montagut i Oix amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Montagut i Oix de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Montagut i Oix aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Montagut i Oix, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Montagut i Oix, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Montagut i Oix

A Gestinet Montagut i Oix coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Montagut i Oix i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

El millor servei tècnic gràcies al manteniment informàtic

Agost 16th, 2019|Comentaris tancats a El millor servei tècnic gràcies al manteniment informàtic

Els sistemes informàtics són imprescindibles pel bon funcionament de moltes empreses i una eina essencial per oferir, a la vegada, una bona atenció als seus clients i ser competent dins el seu sector. Per això [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

Agost 14th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic li ofereix seguretat contra les vulnerabilitats

Degut que actualment moltes empreses digitalitzen els seus processos, compten amb més dispositius informàtics a les seves oficines i mouen més quantitat d’informació, és necessari tenir un manteniment informàtic que garanteixi la seva seguretat. Els [...]

  • manteniment informàtic

Les Pimes necessiten manteniment informàtic?

Agost 9th, 2019|Comentaris tancats a Les Pimes necessiten manteniment informàtic?

Tota empresa, sigui com sigui, i si compta amb equipaments informàtics, necessita manteniment informàtic, perquè cuidi tots els seus dispositius i li ofereixi la màxima seguretat. Internet té moltes vulnerabilitats i els negocis emmagatzemen gran [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic evita que el seu correu pugui ser hackejat

Agost 2nd, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic evita que el seu correu pugui ser hackejat

La seguretat és essencial en tota empresa, especialment si compta amb equips informàtics, on guarda informació i dades del seu negoci i personals. Per això, si té un correu corporatiu, rebent i enviant constantment arxius [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat