He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC NULES

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Nules, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Nules és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Nules i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Nules, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Nules només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Nules, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Nules, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Nules de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Nules, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Nules: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Nules una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Nules periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Nules, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Nules: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Nules que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Nules

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Nules és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Nules

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Nules disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Nules

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Nules.

Manteniment informàtic Nules

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Nules per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Nules

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Nules estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Nules

Els nostres clients de manteniment informàtic Nules disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Nules: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Nules, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Nules disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Nules, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Nules som experts en el posicionament Web Nules, i sobretot posicionament Google Nules, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Nules: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Nules amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Nules de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Nules aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Nules, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Nules, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Nules

A Gestinet Nules coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Nules i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

9 Motius per tenir manteniment informàtic

Octubre 17th, 2019|Comentaris tancats a 9 Motius per tenir manteniment informàtic

Comptar amb manteniment informàtic en una empresa és gairebé quelcom imprescindible, ja que és necessari garantir el bon funcionament i rendibilitat dels seus equips i, especialment, per a obtenir seguretat. Pensi que actualment existeix molta [...]

  • manteniment informàtic

6 consells per a obtenir seguretat informàtica

Octubre 15th, 2019|Comentaris tancats a 6 consells per a obtenir seguretat informàtica

La seguretat informàtica és imprescindible actualment, especialment per a les empreses que mouen gran quantitat d’informació i dades cada dia, a més de la documentació dels seus clients. Per tant, per a obtenir confidencialitat i [...]

  • manteniment informàtic

El manteniment informàtic és la millor solució contra els ciberatacs

Octubre 10th, 2019|Comentaris tancats a El manteniment informàtic és la millor solució contra els ciberatacs

Les empreses que compten amb ordinadors, que avui dia són la majoria, estan exposades a grans vulnerabilitats digitals, com els ciberatacs. Cada vegada més, aquests són més sofisticats i més difícils de detectar, ja que [...]

  • manteniment informàtic

Amb manteniment informàtic els seus pagaments estaran segurs

Octubre 7th, 2019|Comentaris tancats a Amb manteniment informàtic els seus pagaments estaran segurs

Tenir els seus ordinadors i altres dispositius protegits a la seva empresa, ha de ser un dels seus principals objectius, ja que la seva informació està en joc. Tant les seves dades com les dels [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat