ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

MANTENIMENT INFORMÀTIC SALOU

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Salou, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

Contacti amb nosaltres

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Salou és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Salou i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Salou, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Salou només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Salou, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Salou, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Salou de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Salou, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Salou: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Salou una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Salou periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Salou, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Salou: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Salou que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic SalouEl temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Salou és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic SalouTots els nostres tècnics de manteniment informàtic Salou disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic SalouVinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Salou.

Manteniment informàtic SalouDonem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Salou per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic SalouDisposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Salou estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic SalouEls nostres clients de manteniment informàtic Salou disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Contractes de manteniment informàtic Salou amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Salou de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Salou aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Contacti amb nosaltres

Manteniment informàtic Salou, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Salou, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Salou

A Gestinet Salou coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Salou i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web
Valora esta página

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Com treure el màxim profit als seus ordinadors gràcies al manteniment informàtic

L’evolució tecnològica és una realitat i cal estar al dia sobre les últimes novetats per tal d’oferir als seus clients el millor de la seva empresa. Per a […]

proveïdor serveis informàtics gestionats

Què és un MSP proveïdor de serveis informàtics gestionats?

Les companyies incorporen cada vegada més la informàtica i la tecnologia dins els seus processos, ja que és necessari per a ser competent i eficient. Però, en moltes […]

manteniment informàtic

En què consisteix el manteniment informàtic correctiu?

El manteniment informàtic ha de formar part de la seva empresa, degut que és un suport necessari i imprescindible si compta amb ordinadors i altres dispositius. Ser competent, […]

manteniment informàtic

Manteniment informàtic per estar al 100% durant el Black Friday

Tenir els seus ordinadors i altres dispositius al dia és essencial, ja que determina la productivitat i rendibilitat de la seva empresa. Perquè així sigui, ha de tenir […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat