He llegit i accepto la Política de privacitat

Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic

MANTENIMENT INFORMÀTIC TORREBLANCA

Som experts i comptem amb molts anys d’experiència en manteniment informàtic Torreblanca, serveis informàtics
i suport tècnic informàtic tant presencial, en remot i monitorització.

La clau del nostre servei de manteniment informàtic Torreblanca és l’experiència i professionalitat del nostre equip tècnic i el nostre expert sistema de gestió

El nostre servei de manteniment informàtic Torreblanca i suport tècnic informàtic correspon a serveis constants preventius i resolutius en les instal·lacions del client, amb l'objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. A Gestinet Torreblanca, també realitzem la monitoratge dels servidors i usuaris a cada client per a poder oferir més i millor control, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

Gestinet Torreblanca només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada
És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic Torreblanca, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes ubicats a la província de Torreblanca, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció del client.

El servei de manteniment informàtic Torreblanca de Gestinet, és líder del sector per experiència, reputació i màximes garanties
Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic Torreblanca, suport i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en el nostre sector, compta amb un gran equip tècnic professional en constant formació i reciclatge de coneixements que aporta als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor i més eficient solució.

Manteniment informàtic Torreblanca: Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides del sector
Gestinet compta amb una de les respostes més ràpides sobre incidències informàtiques i qualsevol entrebanc informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per a mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i el següent nivell és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client, oferint a Torreblanca una de les respostes més ràpides del mercat.

Igual que oferim un servei de manteniment informàtic Torreblanca periòdic, preventiu, expert i exigent, també disposem d’altres serveis vitals per a qualsevol empresa avui dia, com el servei de disseny web Torreblanca, utilitzant sempre les tècniques i metodologia de disseny web més innovadores i eficients.

Manteniment informàtic Torreblanca: Gestíó integral de backups
En totes les modalitats de manteniment informàtic Torreblanca que oferim, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis i opcions en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externes o en aparells extraïbles (LOPD), etc...

Manteniment informàtic Torreblanca

El temps màxim de resposta sobre incidències de manteniment informàtic Torreblanca és de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Manteniment informàtic Torreblanca

Tots els nostres tècnics de manteniment informàtic Torreblanca disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Manteniment informàtic Torreblanca

Vinculem per a cada client un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precissos possible en el manteniment informàtic Torreblanca.

Manteniment informàtic Torreblanca

Donem els telèfons mòbils dels tècnics vinculats en el manteniment informàtic Torreblanca per a que el client pugui contactar directament amb ells i ser més resolutius i efectius.

Manteniment informàtic Torreblanca

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtic Torreblanca estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Manteniment informàtic Torreblanca

Els nostres clients de manteniment informàtic Torreblanca disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Manteniment informàtic Torreblanca: 100% Experiència i lideratge en el sector informàtic
La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell i en qualsevol plataforma, Windows, Mac, Linux.. Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic Torreblanca, depenent de les necessitats i objectius de cada client.
Tots els nostres clients de manteniment informàtic Torreblanca disposen d'una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d'incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic Torreblanca, consulta d'albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos.. Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Cal mencionar que a Gestinet Torreblanca som experts en el posicionament Web Torreblanca, i sobretot posicionament Google Torreblanca, serveis importants i imprescindibles per a captar clients potencials que cerquen precisament allò que l’empresa/client ofereix. Òbviament, abans cal dissenyar i planificar una estratègia SEO a mida per a cada client, afinant al màxim els objectius, metodologia i centrant-nos sobretot en la conversió, el retorn i rentabilitat de la inversió.

Manteniment informàtic Torreblanca: Gestinet és Partner i col·laborador de les millors marques, fabricants i solucions en informàtica avançada.
Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc...

Contractes de manteniment informàtic Torreblanca amb màximes garanties

Realitzem contractes de manteniment informàtic Torreblanca de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients a Torreblanca aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

A Gestinet som una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes

Manteniment informàtic Torreblanca, presencial, remot i monitorat

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic Torreblanca, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitoratge dels sistemes i resposta remota inclosa.

100% Garanties en el nostre servei de Manteniment informàtic Torreblanca

A Gestinet Torreblanca coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic Torreblanca i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable, i d’aquesta manera evitar tant problemes de seguretat com entrebancs en una gestió eficient de tot els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO
Landing SEO Poblacions – Manteniment Informàtic
5 (100%) 4125 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  • manteniment informàtic

Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

Juliol 17th, 2019|Comentaris tancats a Què és el spoofing i com evitar-ho gràcies al manteniment informàtic

Les mesures de seguretat són imprescindibles a qualsevol empresa, especialment quan es refereixen a mantenir les seves dades salvaguardades. La millor manera d’aconseguir-ho és gràcies al manteniment informàtic, que li oferirà el millor assessorament i [...]

  • manteniment informàtic

Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

Juliol 12th, 2019|Comentaris tancats a Eviti el robatori de les seves contrasenyes amb manteniment informàtic

Els robatoris de dades estan a l’ordre del dia i és una amenaça que moltes empreses han d’evitar per tal que el negoci no se’n vegi perjudicat. Per a fer-ho, és necessari comptar amb un [...]

  • manteniment informàtic

La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

Juliol 10th, 2019|Comentaris tancats a La prevenció és una de les bases del manteniment informàtic

El manteniment informàtic contempla molts escenaris i, un d’ells, és la prevenció. De fet, és essencial que la seva empresa pugui resoldre amb anterioritat possibles atacs informàtics o incidències que podrien realitzar aturades de producció, [...]

  • manteniment informàtic

Manteniment informàtic d’una APP

Juliol 5th, 2019|Comentaris tancats a Manteniment informàtic d’una APP

El manteniment informàtic és necessari a qualsevol empresa, tant si compta amb diferents ordinadors i altres equips, pàgina web corporativa o una APP. En aquest últim cas, ens referim a les aplicacions, que consisteixen en [...]

Necessita servei de Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat