ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  02/10/2020

  Per què la seva empresa necessita una estratègia de màrketing on-line?

  màrketing on-line

  El màrketing on-line pot fer que la seva web obtingui més visibilitat digitalment i, per tant, cal traçar una estratègia clara i definida per poder treballar adequadament.

  De fet, una estratègia d’aquestes característiques recull una planificació de diferents elements i aspectes que són determinants.

  L’objectiu principal del màrketing a internet és promoure vendes i conversions, sempre tenint en el punt de mira als usuaris. Si compta amb una pàgina corporativa o ecommerce, és necessari tenir-ho present.

  Gràcies a una bona estratègia i organització, la seva empresa haurà de destinar menys pressupost que si es tractés d’una campanya de publicitat tradicional, ja que les xarxes socials i els cercadors són eines més econòmiques i ajuden moltíssim a la difusió d’una marca.

  La seva estratègia ha de ser concisa i adaptada als seus resultats i a les necessitats dels seus usuaris.

  Com ha de ser una bona estratègia de màrketing on-line

  En primer lloc, ha de definir quina línia vol seguir la seva empresa, a quins mitjans vol estar present i quina imatge vol donar.

  Ha d’establir en quina periodicitat voldrà publicar continguts, com seran i com es dirigirà al seu públic objectiu.

  Seguidament, ha de fer un estudi de la seva pàgina web, on ha de cuidar cada detall del seu disseny perquè estigui optimitzada pels cercadors i la puguin posicionar correctament. Ha d’oferir, a més, una bona usabilitat pels seus visitants i ser visualment atractiva.

  Escollir les seves keywords és un pas molt important i cal seleccionar les adequades.

  I sens dubte, ha de veure les xarxes socials com les seves grans aliades, on tindrà contacte, dia a dia, amb els seus possibles clients. Ha d’oferir sempre contingut fresc, únic i interessant.

  També, pot realitzar periòdicament enviaments de newsletters on anar informant de les novetats de la seva marca.

  Totes aquestes pautes les ha de veure reflectides a la seva estratègia de màrketing.

  La millor opció és tenir al seu costat a professionals del sector, ja que l’ajudaran a tenir el millor disseny corporatiu, aconseguir un bon posicionament web i a traçar la millor planificació per mantenir la seva infraestructura digital al 100%.

  A Gestinet som líders en l’àmbit i en ens posem a la seva disposició per oferir-li el millor suport.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post