He llegit i accepto la Política de privacitat


Experts en posicionament Google i 100% Ecològics!

General|

Des de Gestinet, experts en posicionament Google, disseny web i manteniment informàtic a nivell nacional a Catalunya, estem compromesos a contribuir amb el medi ambient. És per aquest motiu, que Gestinet Informàtica i Internet ha realitzat una acció social-mediambiental i ha renovat el 100% de la seva FLOTA DE VEHICLES per vehicles eco de baixes emissions que utilitzen GAS GLP, un transport potencialment ECOLÒGIC i ECOSOSTENIBLE.

Els vehicles propulsats per GLP contribueixen a reduir la contaminació a les nostres ciutats i pobles, degut als seus nivells d’emissions. Alhora, i a banda d’altres beneficis, el GLP redueix els nivells de soroll en un 50% respecte al dièsel i a més fa que el motor respongui d’una forma més suau.

Posicionament google Gestinet Ecologic

L’evolució tecnològica per crear un futur millor pel medi ambient

A Gestinet l’evolució constant és la nostra marca, demostrem que ser una empresa del sector IT Tecnològic és 100% compatible en ser ecològics i ecosostenibles, atributs prioritaris al nostre ADN. Com a professionals som conscients de la gran necessitat i obligació avui dia, en tenir màxima cura del nostre medi ambient i, per aquest motiu em fet un pas endavant en l’ecologia.

En el nostre equip humà, molts som pares i mares, i necessitem treballar invertint i protegint el món que deixarem als nostres fills. Cada granet de sorra és capaç de resultar un gran desert. Des de Gestinet Informàtica i Internet apostem pel medi ambient, per la salut i per la millora continua del planeta.

Com a especialistes en posicionament Googlemanteniment informàtic som capaços d’entendre el món actual de forma globalitzada i tenir una visió de futur optimista pel que fa a la contribució dels avenços tecnològics a millorar i reduir els problemes en el medi ambient.

LA INFORMÀTICA TAMBÉ POT SER ECOLÒGICA, PER A GESTINET ÉS UN REPTE INELUDIBLE

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5