ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Raons per escollir un disseny web WordPress

  Disseny web

  Quan es tracta de tenir una pàgina a internet, s’ha de ser original, que els productes i serveis siguin de qualitat i, especialment, tenir una bona imatge i que la seva web sigui pràctica i eficaç.

  D’aquests aspectes clau se n’encarrega el disseny web, que cuida cada detall. Entre altres, escull la millor plataforma on es desenvoluparà el projecte empresarial. I, una de les més utilitzades i amb millors funcionalitats és WordPress, sistema capaç de crear tota mena de webs i opcions molt pràctiques i amb grans prestacions.

  WordPress és el millor gestor de continguts actualment, ja que és molt flexible, perfecte per a dissenyar una pàgina corporativa.

  El disseny web és determinant per a una empresa i cal estructurar la millor estratègia per a aconseguir resultats exitosos. Internet és la porta d’entrada de molts usuaris, així que cal oferir-los una bona experiència de navegació i continguts interessants, a més que la web ha d’estar correctament organitzada i ser senzilla.

  Si no és així, els seus visitants poden marxar ràpidament i perjudicar el seu posicionament web.

  Què és WordPress?

  Com avançàvem, WordPress (CMS o content management system) és un sistema de gestió de continguts, és a dir, una plataforma per a publicar continguts a la pàgina fàcilment. És un software o eina informàtica de codi obert, permetent que es puguin utilitzar totes les seves prestacions.

  Durant els seus inicis, WordPress va estar més orientat a la realització de Blogs, pel fet que, en pocs moviments, els articles podien ser creats, modificats i publicats. No obstant, avui dia és un sistema totalment adaptable tant a botigues virtuals, pàgines corporatives, etc.

  Referent als Blogs, que és una web que recull articles de manera cronològica i publicats periòdicament, es poden agrupar per categories i etiquetes, facilitant la cerca i la indexació.

  Quan a la pàgina d’empresa, solen tenir un contingut amb menys moviment que els Blogs, on hi ha els serveis que ofereix, informació de contacte, etc. Permet tenir presència digital que ajuda a tenir nous clients o que el coneguin en l’àmbit digital.

  I les botigues virtuals fan que es pugui vendre els productes o serveis als usuaris. Gràcies al plugin WooCommerce, la seva botiga estarà oberta 24 h al dia i crear productes, tenir carret de compra, passarel.les de pagament, etc.

  També hi ha l’opció de crear un disseny web WordPress de portafolis, on els professionals poden penjar els seus treballs i creacions i així augmentar les seves probabilitats d’aconseguir nous clients.

  disseny pàgina web

   

  Preguntes freqüents sobre

  Raons per escollir un disseny web WordPress

  Què és WordPress?

  WordPress (CMS o content management system) és un sistema de gestió de continguts, és a dir, una plataforma per a publicar continguts a la pàgina fàcilment. És un software o eina informàtica de codi obert, permetent que es puguin utilitzar totes les seves prestacions. Així que és una excel.lent opció de disseny web.

  Per què tenir un disseny web WordPress?

  Existeixen molts motius pels quals tenir un disseny web WordPress, com que és una plataforma molt intuïtiva i senzilla, la més utilitzada amb moltes aplicacions i que gaudeix de gran seguretat i fàcil manteniment.

  Gràcies a un bon disseny de pàgines web, una empresa pot obtenir grans beneficis

  El disseny web és clau per a una pàgina i determinant perquè aquesta tingui èxit o no. La imatge, la seva funcionalitat, l’equilibri, adaptabilitat o navegació, són factors fonamentals pels usuaris. Gràcies al disseny web, una empresa pot créixer exponencialment i ser més forta i potent digitalment.

  Contractar disseny web professional per la seva pàgina

  Tingui el millor disseny web amb WordPress gràcies a professionals del màrketing on-line i manteniment web. L’equip de Gestinet està en constant formació i actualització per oferir-li la millor imatge de la seva empresa a internet i poder donar-li les màximes prestacions a la seva web.

  Per què tenir un disseny web WordPress?

  Existeixen molts motius pels quals tenir un disseny web WordPress. A continuació destaquem els més importants:

  1. És el sistema més utilitzat: encara que no sembli una raó en si, sí que ho és. Si és el gestor de continguts més usat, és perquè aporta molts beneficis i té un maneig molt fàcil, sense complicacions. I els resultats són excel.lents.
  2. Intuïtiu: l’accés a la plataforma és molt intuïtiu, així com per realitzar canvis, millores, instaurar noves funcionalitats, etc. Aquest aspecte, a més, va lligat que els seus usuaris obtindran una pàgina potent i atractiva.
  3. Moltes opcions i funcions on escollir: WordPress posa a la seva disposició molts pugins i temes, perfectes per adaptar-se a cada empresa i projecte. Hi ha infinitat de possibilitats. En el cas dels plugins, funcionalitats o aplicacions extres que es poden afegir a WordPress, podem trobar formularis, llistes de correus, xarxes socials, eines SEO, estadístiques, calendari editorial, fer còpies de seguretat, etc.
  4. Millor posicionament web: si vol posicionar el seu contingut, ha de tenir, sens dubte, un disseny web WordPress. Té una estructura de programació molt atractiva pels cercadors i els seus continguts són rastrejats fàcilment. Podríem dir que WordPress és el gran aliat de Google.
  5. Gran seguretat: és un sistema de gestió de continguts molt segur, en constant revisió i actualització. És fonamental, a més, comptar amb ajuda professional en aquest sentit perquè la protecció sigui màxima i les seves dades i les dels seus clients segueixin en bones mans.
  6. Bon manteniment: WordPress permet tenir un òptim manteniment, perfecte per a gaudir d’una pàgina en les millors condicions i que totes les funcions estiguin sempre al 100%.
  7. Estalvi: en ser una plataforma senzilla i, gràcies al treball de professionals del disseny web, la seva pàgina es podrà gestionar sense entrebancs, de manera més fàcil i ràpida, estalviant grans costos i temps invertit.

  Són motius de sobra per comptar amb aquest gestor de continguts.

  disseny pàgines web

   

  Gràcies a un bon disseny de pàgines web, una empresa pot obtenir grans beneficis

  El disseny web és clau per a una pàgina i determinant perquè aquesta tingui èxit o no. La imatge, la seva funcionalitat, l’equilibri, adaptabilitat o navegació, són factors rellevants pels usuaris.

  Un internauta tarda 3 segons a decidir si li interessa una web i, en cas que no sigui així, l’abandona ràpidament, repercutint en el posicionament web.

  Per tant, escollir un disseny web adequat és essencial per a una empresa. I, en el cas de WordPress, és la millor opció que pot optar.

  I, per descomptat, tenir un bon disseny de la seva pàgina, fa que un negoci pugui créixer exponencialment. Amb WordPress es poden afegir més aplicacions segons les necessitats i requeriments dels nous usuaris i depenent de la seva expansió.

  Les possibilitats d’ampliar les funcions i el disseny web són infinites.

  disseny web wordpress

   

  Contractar disseny web professional per la seva pàgina

  Tingui el millor disseny web amb WordPress gràcies a professionals del màrketing on-line i manteniment web. El nostre equip està en constant formació i actualització per oferir-li la millor imatge de la seva empresa a internet i poder donar-li les màximes prestacions a la seva web.

  Contacti amb nosaltres i els seus usuaris obtindran una excel.lent experiència de navegació.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post