He llegit i accepto la Política de privacitat


Quantes xarxes socials d’empresa són necessàries per a obtenir un millor posicionament Google?

General|

Avui dia és necessari tenir presència a les xarxes socials, ja que li poden aportar grans beneficis. La seva imatge de marca serà més competitiva, obtindrà més i millors relacions comercials i, inclús, pot esbrinar conductes dels seus usuaris, així com les seves preferències. A més, les xarxes socials permeten mantenir un vincle a través de converses i solucionar incidències.

Aquesta estratègia de mitjans digitals pot afectar directament al seu posicionament Google, degut que la seva empresa guanyarà més visibilitat i notorietat a internet. A més, cal que actualitzi les seves xarxes molt sovint i proporcionar-los continguts nous. Així, el seu SEO millorarà.

Tenir perfils en moltes xarxes socials, però, no vol dir obtenir millor posicionament Google. Al contrari del que pot semblar, és millor tenir-ne menys però que estiguin molt treballades.

A l’hora d’escollir en quines xarxes socials vol tenir presència, ha de tenir en compte molts factors. Entre altres, són:

Els seus objectius: quan esculli en quins mitjans socials vol aparèixer, pensi en quins són els seus objectius. Cada xarxa social té diferents finalitats i només ha de tenir les que s’adaptin a les seves necessitats.

El seu públic: ha de tenir molt clar quin és el seu públic objectiu per així escollir els canals digitals que tinguin aquest flux d’usuaris.

Temps de dedicació: és necessari determinar quin temps podrà dedicar a les xarxes socials i tenir-les sempre actualitzades i al dia. És una de les bases del màrketing on-line i del posicionament. És millor tenir-ne poques ben treballades que moltes amb poc contingut de qualitat.

Els seus continguts: ha de fer un estudi previ sobre quins continguts escriurà, si seran en format text, multimèdia, etc. A més, quin llenguatge utilitzarà, si serà més professional o quotidià, etc. Són aspectes imprescindibles, ja que cada xarxa social té la seva manera de transmetre i no es pot veure forçat o fora de lloc.

Tingui en compte aquests i altres factors i només esculli les xarxes socials que sap segur que podrà treballar adequadament. Només així el seu posicionament Google se’n veurà beneficiat.

A Gestinet elaborem estratègies digitals a mida segons les característiques de l’empresa, el seu sector i les seves necessitats. Som referents en posicionament Google Barcelona i estem a la seva disposició.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5