CLIENT ACCESS   
Support
TALK WITH US!   93 817 40 25


  I have read and accept the Privacy policy

  21/01/2022

  Ara també a Gestinet Telefonia, Centraletes Virtuals i Fibra Òptica

  centraletes virtuals

  Amb l’objectiu d’oferir tots els serveis relacionats amb el sector IT, a Gestinet posem a la disposició dels nostres clients Telefonia mòbil i Fixa, Centraletes Virtuals i Fibra Òptica.

  I, com sempre, de mà de tècnics professionals que proporcionen el millor assessorament segons les necessitats de cada empresa.

  Li mostrem, a continuació, més detalls de cadascun d’ells.

  Telefonia mòbil i Telefonia Fixa a nivell nacional

  A Gestinet constem en el Registre d’Operadors de Comunicacions CNMC i comptem amb diferents opcions tant en tarifes i cobertures, com en condicions.

  Per tant, si vol reduir les seves factures i obtenir un servei qualitatiu, li brindem tarifes altament competitives:

  1. Cobertura mòbil Gestinet Movistar.
  2. Cobertura mòbil Gestinet Orange.
  3. Cobertura mòbil Gestinet Vodafone.
  4. Cobertura mòbil Gestinet Yoigo.

  Tot això, sense compromís de permanència i amb gran cobertura nacional.

  telefonia mòbil fixa

  Les Centraletes Virtuals Gestinet

  Posem al seu abast la possibilitat de tenir una centraleta virtual amb grans prestacions, totalment adaptada a les seves necessitats empresarials.

  Igualment, és un servei sense cap mena de permanència i de gran fiabilitat. Recordi que li oferim un suport tècnic especialitzat, el qual tindrà accés quan requereixi. El nostre equip és certificats 3CX, una de les solucions més potents i reconegudes en centraleta virtual de veu IP

  De totes maneres, podem mostrar-li altres solucions de veu IP amb centraletes virtuals en codi Asterix. El millor de tot és que els nostres clients poden escollir la millor solució o alternativa per a ells.

  Gràcies a les noves tecnologies és possible, de manera remota, configurar, instal·lar i programar el seu troncal sip en les nostres centraletes cloud, quelcom molt còmode i ràpid pels clients.

  centraleta virtual

  Fibra Òptica de gran fiabilitat

  La Fibra Òptica de Gestinet li proporciona la màxima fiabilitat, degut a la proximitat del nostre operador.

  Gràcies a la gran experiència dins el sector de telecomunicacions, podem donar un servei de fibra òptica potent i integral.

  El nostre equip tècnic s’encarrega de la instal·lació i configuració de tots els elements necessaris, la seva posada en marxa i la seva gestió en cas d’incidència. Tenim control total sobre el servei i els seus elements de configuració, i facilitem qualsevol servei addicional.

  Som el seu operador de marca pròpia i disposem d’equip tècnic expert propi i realitzem el servei de suport i manteniment per a garantir un òptim servei a un preu molt competitiu.

   

  fibra òptica

  Contractar telefonia, centraletes virtuals i fibra òptica amb Gestinet

  Amb Gestinet proporcioni a la seva empresa un servei fort i estable de telefonia mòbil i fixa, gaudeixi d’una centraleta virtual potent i de la millor rapidesa i qualitat de fibra òptica.

  Estem a la seva disposició pel que necessiti. Contacti amb nosaltres i li elaborarem un estudi sense compromís sobre instal.lacions personalitzades.

  Rate this post

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  Rate this post