ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  POSICIONAMENT WEB SEO AMB L’ÈXIT ASSEGURAT

  Li oferim un potent servei de posicionament web que garanteix els millors resultats en la gran majoria de cercadors, sobretot Google.

  Contacti amb nosaltres

  El nostre posicionament web va de bones pràctiques, metodologia contrastada i experts en estratègies SEO nacional i internacional

  A Gestinet oferim resultats demostrables amb casos d’èxit reals, gràcies a la nostra gran experiència en aquest sector i gran quantitat de clients que confien en el nostre servei de posicionament a buscadors. El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre l’estratègia SEO On-page i Off-page més adient i que millor encaixa amb les necessitats del client i els seus objectius en aquest sentit.

  El nostre objectiu a l’hora de crear una estratègia SEO és aconseguir els millors resultats en la generació de trànsit potencial i sa des dels cercadors, sobretot el posicionament Google, cap a la pàgina web del client. La conversió d’aquest trànsit nou potencial en client nou aconseguit, és l’estratègia On-page que també cal abordar per assegurar-nos l’èxit i tancar el procés consolidant l’estratègia dissenyada.

  A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva estratègia SEO Posicionament web també forma part de quelcom vital i necessari per a la seva supervivència o en cas contrari, obviament pot tenir els dies comptats.

  El nostre secret és tractar el SEO com a metodologia i filosofia dins el nostre ADN i plasmar-ho a l’hora de crear i optimitzar les pàgines web que realitzem. Utilitzem en tot moment metodologia pròpia, tècniques i estratègies SEO contrastades i vigents, amb les màximes garanties d’èxit i sense riscos. Mai hem tingut una pàgina web penalitzada i en tots els casos realitzem una estratègia SEO a mida amb les màximes garanties per a consolidar els objectius marcats.

  Així doncs, el posicionament web és una forma de fer les coses, una metodologia constant i una filosofia que cal desenvolupar en cada disseny web, optimització web i projectes en aquest sentit.

  Posicionament Web
  Posicionament Web

  Posicionament Web metodologies

  Metodologia de posicionament web pròpia, amb tècniques SEO contrastades.

  Posicionament Web potent

  Generació de trànsit potencial gràcies al nostre Posicionament web.

  Posicionament Web SEO

  Propostes i estudi a mida sobre cada estratègia de posicionament web.

  Posicionament Web SEO

  Posicionament web amb metodologia contrastada i màximes garanties d’èxit.

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionament Web

  Què és el posicionament web?

  El posicionament web és un servei que ofereixen les empreses als seus clients per tal de destacar i fer visible la seva pàgina web de forma natural, també anomenat SEO, amb l’objectiu de captar tràfic potencial i convertir-lo en client.

  Qui necessita un posicionament web?

  Avui dia qualsevol iniciativa, negoci o projecte que pretengui tenir visibilitat i accés al públic mitjançant internet, és necessari comptar amb un òptim posicionament web, sobretot a Google. Existeixen diferents tècniques i pràctiques per aconseguir aquest objectiu i això pot variar en funció de diferents paràmetres, com tipus de contingut, sector, tràfic a atraure, etc…

  Quins serveis inclou?

  Inclou diferents serveis per tal de cobrir totes les necessitats, paràmetres SEO i optimitzar així el millor possible l’estratègia de posicionament web. Bàsicament es divideixen en dues branques destacades, “Onpage” i “Offpage”. La primera són totes les optimitzacions i feines a desenvolupar dins la pàgina web a SEO posicionar. La segona, es tracta d’aconseguir popularitat i reputació pel domini a SEO posicionar per part de tercers, normalment mitjançant enllaços, articles a blog, etc…

  És car el servei de posicionament web?

  Si es realitza de forma òptima i amb garanties per part d’un proveïdor del sector, un servei de posicionament web, també anomenat SEO, no és mai una despesa ni un cost, sinó una inversió pel client, ja que tot aquest esforç és patrimoni del domini, el seu enriquiment, popularitat i reputació a internet.

  Qui pot posicionar una pàgina web a internet?

  És molt recomanable que només els proveïdors i/o professionals contrastats, ben formats i amb experiència en aquest sector, desenvolupin aquestes estratègies SEO ja que en cas contrari, l’efecte pot ser molt negatiu i arribar fins i tot a penalitzacions greus per part de Google, per males pràctiques en l’estratègia SEO.

  Posicionament on-page

  Correspon a tot el que afecta el SEO posicionament web dins la pàgina web del client, és a dir, el vehicle que cal optimitzar i mimar contemplant tots els màxims paràmetres SEO, continguts sans, enriquits, estructura friendly, etiquetatge dels elements, potenciació de les consultes a SEO Posicionar, etc… En la gran majoria dels casos, a l’hora de realitzar una estratègia SEO per un client, abans cal optimitzar l’actual pàgina web per a poder-la convertir en una pàgina web comprensible i posicionable pels cercadors.

  Contacti amb nosaltres

  Posicionament Off-Page

  Correspon a tot el que afecta el SEO extern/aliè a la pàgina web del client, és a dir, tots els canals de divulgació, xarxes socials i enllaços de tercers que apunten cap a la pàgina web del client. Es tracta doncs de la popularitat i fiabilitat que atorguen tercers al domini del client. En aquest sentit, Gestinet disposa d’un sistema “Linkbuilding” propi molt potent i contrastat amb el temps, oferint i donant accés els cercadors a les pàgines web dels nostres clients i atorgant-los popularitat i fiabilitat que es transforma en la millora i consolidació dels objectius de l’estratègia en posicionament web.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (517 votes)

  Els nostres articles de Posicionament Web

  POSICIONAMENT DE PÀGINES WEB

  Tendències de posicionament web en 2024 que no es poden ignorar

  Mantenir-se al dia amb les últimes tendències i estratègies és crucial per a l’èxit en línia. A mesura que avancem cap a 2024, és important identificar i adoptar […]

  POSICIONAR PÀGINES A GOOGLE

  Tècniques avançades de SEO: Com sobresortir en les cerques de Google

  El SEO (Search Engine Optimization) és un component crucial per a qualsevol estratègia de màrqueting digital. No obstant això, per a tenir el millor posicionament web, destacar en […]

  posicionament web

  Guia Definitiva per al posicionament web a Google: Estratègies i consells clau

  La presència en línia s’ha convertit en un aspecte fonamental per a qualsevol empresa, emprenedor o individu que busqui destacar en el ciberespai. En aquest context, el posicionament […]

  Necessita suport en Posicionament Web? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat