ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  GOOGLE LOCAL BUSINESS, LA REVOLUCIÓ DE LES RECERQUES LOCALS

  Oferim assessorament i gestió de la seva empresa i totes les seves dades a Google Local Business Center,
  la millor estratègia d’abordar consultes geolocalitzades a Google i captar clients a la seva zona d’actuació geogràfica.

  Contacti amb nosaltres

  Gestió i posicionament d’empreses i professionals a Google Local Business

  Google Local Business és la xarxa de negocis locals geolocalitzats de Google que permet gestionar cadascun de forma independent amb les seves dades, imatges, horaris, telèfon, valoracions d’altres usuaris, etc… i permet així gestionar també la presència dins Google: resultats de recerques web, en els mapes, així com les pàgines de Google+. A Gestinet abordem aquests serveis mitjançant l’estratègia de Posicionament Google.

  Google permet verificar i modificar tota la informació que es mostra on-line als usuaris i, si s’optimitza correctament, aquesta fitxa i les seves dades apareixen dins els resultats de Google quan es realitzen recerques locals relacionades amb el sector/productes/serveis que Google detecta, tractant la fitxa de la seva empresa.

  Un dels grans atractius de les fitxes d’empresa a Google Local Business és que els usuaris poden publicar-hi les seves ressenyes/valoracions on-line, qualificant des de 1★ a 5★★★★★ l’empresa iniciada. Això dóna molt poder als usuaris i fa reaccionar als propietaris dels negocis, cuidant i procurant que aquestes valoracions siguin positives i/o quant menys negatives possibles. Gestinet recomana una estratègia de gestió i seguiment en aquest sentit per anar responent les valoracions de forma constructiva, cordial i positiva, estratègia que normalment ja desenvolupem dins el servei de Posicionament web.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia SEO Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, ser present en els múltiples canals on-line i aconseguir una alta presència i rellevància en aquests és quelcom molt important i necessari per tal d’arribar als clients potencials i guanyar imatge i penetració de marca.

  Google Local Business
  Google Local Business

  El poder de les ressenyes/valoracions dels usuaris

  Igual que Tripadvisor, Yelp i moltes altres plataformes participatives, Google Local Business ha sabut integrar aquesta funció de ressenyes/valoracions dins les fitxes de les empreses, fet que gairebé ha obligat a cada empresa a gestionar i mantenir la seva fitxa de la forma més òptima possible, ja que si no és així, si rep ressenyes negatives i no són tractades constructivament, pot ferir i perjudicar la imatge de l’empresa greument.

  Contacti amb nosaltres

  La importància d’enriquir la seva fitxa d’empresa a Google Local Business

  Des de Gestinet recomanem enriquir i optimitzar el màxim possible amb imatges, logotip, descripció, dades d’interès i contacte a tota la fitxa, com més, millor. D’aquesta forma, si es fa contemplant les consultes que estratègicament es volen realitzar al posicionament Google, s’aconsegueix que aparegui la fitxa de l’empresa en aquestes consultes dins el cercador Google, sobretot en consultes geolocalitzades com “Manteniment informàtic Barcelona”.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (616 votes)

  Els nostres articles de Google Local Business

  posicionament web

  Especialistes en posicionament web perquè la seva pàgina sigui més visible a internet

  El posicionament web és una disciplina determinant en l’actualitat, capaç d’atreure el públic objectiu a una pàgina. Els encarregats de dur-ho a terme, doncs, i realitzar totes les […]

  posicionament web

  SEO orgànic o posicionament de pagament?

  No importa el tipus d’empresa que sigui, del sector o quins serveis s’ofereixin. El més important és tenir la major visibilitat web i que una pàgina sigui el […]

  posicionament web

  Com pot millorar el seu posicionament web gràcies a tenir una pàgina responsive

  Google té en compte molts factors a l’hora de posicionar una web i fer-la més visible i, un dels més rellevants actualment, és que aquesta ha de ser […]

  Necessita suport en Google Local Business? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat