ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  GOOGLE LOCAL BUSINESS, LA REVOLUCIÓ DE LES RECERQUES LOCALS

  Oferim assessorament i gestió de la seva empresa i totes les seves dades a Google Local Business Center,
  la millor estratègia d’abordar consultes geolocalitzades a Google i captar clients a la seva zona d’actuació geogràfica.

  Contacti amb nosaltres

  Gestió i posicionament d’empreses i professionals a Google Local Business

  Google Local Business és la xarxa de negocis locals geolocalitzats de Google que permet gestionar cadascun de forma independent amb les seves dades, imatges, horaris, telèfon, valoracions d’altres usuaris, etc… i permet així gestionar també la presència dins Google: resultats de recerques web, en els mapes, així com les pàgines de Google+. A Gestinet abordem aquests serveis mitjançant l’estratègia de Posicionament Google.

  Google permet verificar i modificar tota la informació que es mostra on-line als usuaris i, si s’optimitza correctament, aquesta fitxa i les seves dades apareixen dins els resultats de Google quan es realitzen recerques locals relacionades amb el sector/productes/serveis que Google detecta, tractant la fitxa de la seva empresa.

  Un dels grans atractius de les fitxes d’empresa a Google Local Business és que els usuaris poden publicar-hi les seves ressenyes/valoracions on-line, qualificant des de 1★ a 5★★★★★ l’empresa iniciada. Això dóna molt poder als usuaris i fa reaccionar als propietaris dels negocis, cuidant i procurant que aquestes valoracions siguin positives i/o quant menys negatives possibles. Gestinet recomana una estratègia de gestió i seguiment en aquest sentit per anar responent les valoracions de forma constructiva, cordial i positiva, estratègia que normalment ja desenvolupem dins el servei de Posicionament web.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia SEO Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, ser present en els múltiples canals on-line i aconseguir una alta presència i rellevància en aquests és quelcom molt important i necessari per tal d’arribar als clients potencials i guanyar imatge i penetració de marca.

  Google Local Business
  Google Local Business

  El poder de les ressenyes/valoracions dels usuaris

  Igual que Tripadvisor, Yelp i moltes altres plataformes participatives, Google Local Business ha sabut integrar aquesta funció de ressenyes/valoracions dins les fitxes de les empreses, fet que gairebé ha obligat a cada empresa a gestionar i mantenir la seva fitxa de la forma més òptima possible, ja que si no és així, si rep ressenyes negatives i no són tractades constructivament, pot ferir i perjudicar la imatge de l’empresa greument.

  Contacti amb nosaltres

  La importància d’enriquir la seva fitxa d’empresa a Google Local Business

  Des de Gestinet recomanem enriquir i optimitzar el màxim possible amb imatges, logotip, descripció, dades d’interès i contacte a tota la fitxa, com més, millor. D’aquesta forma, si es fa contemplant les consultes que estratègicament es volen realitzar al posicionament Google, s’aconsegueix que aparegui la fitxa de l’empresa en aquestes consultes dins el cercador Google, sobretot en consultes geolocalitzades com “Manteniment informàtic Barcelona”.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles de Google Local Business

  posicionament-web

  Què és el posicionament web i com afecta la seva empresa?

  El màrketing i la publicitat en general passen per internet. No es pot obviar la gran rellevància del món digital i el seu gran protagonisme. Per tant, obtenir […]

  posicionament web

  L’experiència de l’usuari i el posicionament web

  Segur que moltes vegades ha escoltat les paraules ‘experiència de l’usuari’. I no és per menys, ja que és un aspecte rellevant dins el màrketing on-line i, especialment, […]

  posicionament web

  Tenir un Blog millora el seu posicionament web

  Els Blogs són essencials en una estratègia de posicionament web, consistent en millorar la visibilitat i notorietat d’una pàgina dins els resultats orgànics dels cercadors, en especial Google. […]

  Necessita suport en Google Local Business? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat