ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SOM ESPECIALISTES EN MODELS DE NEGOCI ON-LINE

  Portem internet dins el nostre ADN, però no vivim al núvol =)

  Contacti amb nosaltres

  Dissenyem i desenvolupem models de negoci on-line a mida

  A Gestinet som experts en el disseny i desenvolupament de plataformes on-line i en models de negoci a internet. Comptem amb una gran experiència en aquest tipus de projectes on-line i ens hem convertit, amb el temps, en una referència dins d’aquest sector i àmbit.

  Models de negoci On-line
  Models de negoci On-line

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el projecte on-line, la seva tecnologia, el model a emprar i l’estratègia a internet que millor encaixa amb les necessitats i objectius finals del model i client.

  Nous entorns de negoci on-line, botigues virtuals avançades, plataformes virtuals, models de negoci integrals, xarxes socials tematitzades, sistemes de retribució on-line a mida… Des de Gestinet desenvolupem tots els projectes en models de negocis on-line a mida per a cada necessitat, objectius i client.

  Utilitzem en tot moment tècniques i tecnologies obertes, avançades i específiques en cada projecte, en funció dels seus requeriments i paràmetres a mida, desenvolupant totes les facetes i processos dins cada projecte, des del plantejament i disseny estètic i d’usabilitat del model de negoci on-line, a la programació integral del model i tots els seus processos interns de gestió i manteniment integral.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  Tots els nostres desenvolupaments en models de negoci on-line compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, sense relacions client-proveïdor esclaves i de per vida per motius d’exclusiva tecnològica aplicada al projecte, ja que el client tindrà sempre la clau i la lliure voluntat sobre les seves decisions i rumb en aquest sentit.

  Des de Gestinet realitzem una estratègia de màrqueting i comercial per cada projecte de model de negoci on-line per assegurar-ne l’èxit i futur. Òbviament, això ho adaptem en funció de cada projecte, del client i objectius a aconseguir.

  Un projecte i estratègia a mida per a cada model de negoci on-line

  Des de Gestinet oferim un servei de consultoria i assessorament sobre les possibles idees de negocis on-line, propostes i dubtes en aquest sentit, i en realitzem la consultoria per assessorar en cada cas les possibilitats d’èxit i/o observacions en millores, evolucions i/o alternatives, sempre des del punt de vista d’una empresa amb molts anys d’experiència sobre aquest tipus de projectes i desenvolupaments a internet com és Gestinet.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet ❤ Startups

  Cada ocasió que tenim des de Gestinet per crear una nova startup, considerem que és el millor premi i regal que se’ns pot oferir, ja que consolida i reafirma allò que ens omple i el motiu pel qual ens apassiona tant la nostra feina i professió. Fer de les idees i il·lusions dels altres, una forma eficaç i potent de triomfar i emprendre amb garanties i possibilitats reals d’èxit.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1156 votes)

  Els nostres articles de Models de negoci on-line

  Manteniment web

  La importància del manteniment web: Com evitar problemes en la seva pàgina

  El manteniment d’una pàgina web és un pilar fonamental en el món digital. Sovint, quan es pensa en la creació d’un lloc web, se sol centrar en el […]

  COM ACTUALITZAR UNA WEB

  Com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa?

  Tenir una presència en línia sòlida és imprescindible per a qualsevol empresa que desitgi aconseguir l’èxit. I en el cor d’aquesta presència es troba una pàgina web empresarial […]

  manteniment pàgines web

  La importància del manteniment web: com tenir un disseny actualitzat i segur

  Tenir una presència digital forta i sòlida és fonamental per a qualsevol empresa. Les pàgines web s’han convertit en la seva carta de presentació virtual, i és vital […]

  Necessita suport en Models de negoci on-line? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat