ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SOM ESPECIALISTES EN MODELS DE NEGOCI ON-LINE

  Portem internet dins el nostre ADN, però no vivim al núvol =)

  Contacti amb nosaltres

  Dissenyem i desenvolupem models de negoci on-line a mida

  A Gestinet som experts en el disseny i desenvolupament de plataformes on-line i en models de negoci a internet. Comptem amb una gran experiència en aquest tipus de projectes on-line i ens hem convertit, amb el temps, en una referència dins d’aquest sector i àmbit.

  Models de negoci On-line
  Models de negoci On-line

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el projecte on-line, la seva tecnologia, el model a emprar i l’estratègia a internet que millor encaixa amb les necessitats i objectius finals del model i client.

  Nous entorns de negoci on-line, botigues virtuals avançades, plataformes virtuals, models de negoci integrals, xarxes socials tematitzades, sistemes de retribució on-line a mida… Des de Gestinet desenvolupem tots els projectes en models de negocis on-line a mida per a cada necessitat, objectius i client.

  Utilitzem en tot moment tècniques i tecnologies obertes, avançades i específiques en cada projecte, en funció dels seus requeriments i paràmetres a mida, desenvolupant totes les facetes i processos dins cada projecte, des del plantejament i disseny estètic i d’usabilitat del model de negoci on-line, a la programació integral del model i tots els seus processos interns de gestió i manteniment integral.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  Tots els nostres desenvolupaments en models de negoci on-line compten amb la base tecnològica adequada per poder evolucionar i millorar sense limitacions, sense relacions client-proveïdor esclaves i de per vida per motius d’exclusiva tecnològica aplicada al projecte, ja que el client tindrà sempre la clau i la lliure voluntat sobre les seves decisions i rumb en aquest sentit.

  Des de Gestinet realitzem una estratègia de màrqueting i comercial per cada projecte de model de negoci on-line per assegurar-ne l’èxit i futur. Òbviament, això ho adaptem en funció de cada projecte, del client i objectius a aconseguir.

  Un projecte i estratègia a mida per a cada model de negoci on-line

  Des de Gestinet oferim un servei de consultoria i assessorament sobre les possibles idees de negocis on-line, propostes i dubtes en aquest sentit, i en realitzem la consultoria per assessorar en cada cas les possibilitats d’èxit i/o observacions en millores, evolucions i/o alternatives, sempre des del punt de vista d’una empresa amb molts anys d’experiència sobre aquest tipus de projectes i desenvolupaments a internet com és Gestinet.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet ❤ Startups

  Cada ocasió que tenim des de Gestinet per crear una nova startup, considerem que és el millor premi i regal que se’ns pot oferir, ja que consolida i reafirma allò que ens omple i el motiu pel qual ens apassiona tant la nostra feina i professió. Fer de les idees i il·lusions dels altres, una forma eficaç i potent de triomfar i emprendre amb garanties i possibilitats reals d’èxit.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1156 votes)

  Els nostres articles de Models de negoci on-line

  Manteniment web

  Manteniment de pàgines web: Com assegurar-se que un lloc web estigui sempre en funcionament

  Si té una pàgina web, és important assegurar-se que estigui sempre en funcionament i que ofereixi una experiència fluida per als usuaris. Si no es realitza un manteniment […]

  Manteniment web

  Millorar el rendiment d’una pàgina amb manteniment web

  El rendiment d’una pàgina és un aspecte determinant per a poder atreure el seu públic objectiu i millorar l’experiència de navegació. I, amb un òptim manteniment web, no […]

  Manteniment web

  Empresa per a actualitzar i mantenir la pàgina web

  Recórrer a una empresa especialitzada en manteniment web és clau per a conservar la pàgina en les millors condicions. De fet, contractant aquest servei, s’eviten grans contratemps i, […]

  Necessita suport en Models de negoci on-line? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat