ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  EL DISSENY GRÀFIC, L’EQUILIBRI ENTRE EL NEGOCI I L’ART

  La identitat corporativa d’una empresa conforma la primera impressió que el nostre públic rep de la nostra empresa.

  Contacti amb nosaltres

  Les seves necessitats en disseny gràfic de la mà de Gestinet

  A Gestinet coneixem de primera mà la importància del disseny gràfic, donat que és el primer punt de relació entre els clients o usuaris i les empreses. El disseny gràfic creat per professionals com els que formen l’equip de Gestinet, creatius i apassionats de la seva feina, és el que aconsegueix que els nostres clients transmetin un missatge únic a través de tots els elements aconseguint una posició de marca sòlida dintre del mercat i sector en cada cas.

  Des del disseny de logotips, disseny web, disseny de tot tipus de material imprès, solucions en packaging, disseny de catàlegs, equipament publicitari, merchandising, etc… Realitzem tot el procés de confecció i gestió dels elements gràfics aplicats a infinits suports, equipaments i tot el que és susceptible de transmetre el concepte de la seva marca i empresa.

  A partir del disseny gràfic, d’un logotip i/o llibre d’estils d’una marca que creem, des de Gestinet podem desenvolupar l’aplicació integral sobre qualsevol element i/o canal com pàgina web, apps, intranet, catàleg, etc… conjugant i realitzant una aplicació fidel de la marca creada en cada cas.

  Així doncs, amb una bona imatge de marca, una estratègia de Posicionament web i Posicionament Google, es pot aconseguir la captació de clients potencials amb una percepció potent i òptima sobre l’empresa i els seus serveis.

  A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb una imatge de marca potent també forma part de quelcom vital i necessari o en cas contrari, òbviament està desfasada i fora de mercat.

  Disseny Gràfic
  Disseny Gràfic

  La importància de Disseny Gràfic

  El disseny gràfic és l’element que ens condueix i ens atrau a les marques i els productes i està present en la nostra vida diària en tot allò que tenim i veiem, és el que dóna una imatge, un concepte i una presentació visual a les empreses generant un sentiment i un posicionament mental sobre els productes o serveis en la reacció dels nostres consumidors.

  Contacti amb nosaltres

  La confiança dels seus clients

  Una identitat visual forta transmetrà un sentiment de confiança en els seus clients potencials, si una empresa té una imatge gràfica professional. S’assegurarà el record de la marca pels seus consumidors finals. A Gestinet li oferim solucions en disseny gràfic ajustades als seus objectius de negoci, target de clients i sector.

  • Disseny de logotips
  • Disseny de tot tipus de material imprès
  • Solucions de packaging originals
  • Disseny de catàlegs i brochures
  • Gestió de la producció impresa
  • Disseny i producció d’equipament publicitari

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (413 votes)

  Els nostres articles de Disseny Gràfic

  ESTRATEGIES PER A PROMOCIONAR BOTIGUES VITUALS

  Les millors estratègies de màrketing digital per a promocionar una botiga virtual

  El comerç electrònic ha experimentat un creixement exponencial, transformant la forma en què les empreses realitzen transaccions i els consumidors adquireixen productes i serveis. Les botigues virtuals s’han […]

  Disseny web

  Les 10 tendències més destacades del disseny web actual

  El disseny web és una disciplina en constant evolució, en la qual les tendències canvien ràpidament i els dissenyadors han de mantenir-se actualitzats per a oferir solucions innovadores […]

  Disseny web

  Claus per a l’èxit de la seva botiga virtual amb disseny web professional

  Si està pensant a llançar la seva pròpia botiga virtual, no pot passar per alt la importància del disseny web. En un món cada vegada més digital, l’aparença […]

  Necessita suport en Disseny Gràfic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat