He llegit i accepto la Política de privacitat

Disseny web

UN DISSENY WEB POTENT ÉS EL SEU MILLOR ALIAT

Li oferim pàgines web professionals amb assessorament i consultoria.
Som experts en crear tot tipus de pàgines web potents i elegants, utilitzant les millors eines i tècniques.

Contacti amb nosaltres

Experts en disseny web professional

El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el disseny, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats del client i projecte.

El nostre objectiu a l’hora de crear un disseny web és el de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l’empresa, amb l’objectiu de generar imatge de marca i que aquesta estarà a l’altura de qualsevol tipologia de client a internet. Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial on-line amb l’objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.

Tots els nostres dissenys web compten amb la base tecnològica adequada per a poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc.. 100% Responsive i auto-gestionable!

A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o, en cas contrari, de ben segur està desfasada i fora de mercat.

Disseny web Barcelona
| Disseny web Tarragona
| Disseny web Lleida
Disseny web Girona
| Disseny web Valencia
| Disseny web Castelló

Disseny web responsive

Desenvolupament i assessorament sobre qualsevol tipus de projecte de disseny web on-line a mida.

Disseny web mòbils

Disseny web i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals, oberts i escalables.

Disseny web botigues

Estudi de les necessitats i objectius del client amb plantejament estratègic per al disseny web.

Disseny pàgines web

Les millors opcions de disseny web personalitzades 100% responsive.

Disseny web adaptatiu a tots els dispositius

El disseny responsive o adaptatiu és una tècnica que busca la correcta visualització d’una mateixa pàgina en diferents dispositius. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius: ordinador, tablet, smartphone…, pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s’adapti al les diferents capacitats d’aquests.

Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s’adaptin a l’ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d’usuari.

Contacti amb nosaltres

L’art de convertir les visites en vendes

A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny de pàgines web per afavorir i potenciar les conversions utilitzant tots els recursos per crear “Call to Action” (trucades a l’acció) eficaços i atractius, d’aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

La conversió web fa referència a aquella acció que s’espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D’alguna manera podríem definir-la com l’art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Disseny Web

  • Botigues virtuals

La importància de tenir una landing page a les botigues virtuals

desembre 4th, 2018|Comentaris tancats a La importància de tenir una landing page a les botigues virtuals

Una landing page és el centre on vol dirigir el tràfic de qualitat amb l’objectiu de tenir el màxim de conversions possibles d'un producte. Utilitzar-la [...]

  • Disseny web

Quines són les seccions imprescindibles que ha d’incloure el disseny web d’una pàgina

desembre 3rd, 2018|Comentaris tancats a Quines són les seccions imprescindibles que ha d’incloure el disseny web d’una pàgina

El disseny web d’una pàgina és una tasca on s’han de tenir en compte molts aspectes, ja que l’objectiu principal és que el màxim d’usuaris [...]

  • Disseny web

Com diferenciar la seva marca de la competència amb el disseny web

novembre 27th, 2018|Comentaris tancats a Com diferenciar la seva marca de la competència amb el disseny web

Si té un projecte on-line ha de tenir molt en compte el disseny web per tal de diferenciar-se de la competència, ja que és un [...]

  • posicionament web

Les visites de qualitat condicionen el posicionament web

novembre 22nd, 2018|Comentaris tancats a Les visites de qualitat condicionen el posicionament web

És essencial obtenir visites de qualitat cap a la seva pàgina per tal que sigui beneficiós per al seu posicionament web. El tràfic interessat en [...]

Necessita suport en Disseny Web? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web