ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  UN DISSENY WEB POTENT ÉS EL SEU MILLOR ALIAT

  Li oferim disseny de pàgines web professional amb assessorament i consultoria.
  Som experts en crear tot tipus de pàgines web potents i elegants utilitzant les millors eines tècniques.

  Contacti amb nosaltres

  Experts en disseny web professional

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el disseny, tecnologia, model i estratègia comercial que millor encaixa amb les necessitats del client i projecte.

  El nostre objectiu a l’hora de crear una pàgina web és el de transmetre elegància, professionalitat i envergadura a l’empresa, amb l’objectiu de generar imatge de marca i que aquesta estarà a l’altura de qualsevol tipologia de client a internet. Utilitzem en tot moment tècniques i estratègies de màrketing comercial on-line amb l’objectiu també de generar conversions i la captació de nous clients potencials.

  Tots els nostres dissenys web compten amb la base tecnològica adequada per a poder evolucionar i millorar sense limitacions, junt amb una potent optimització de sèrie per a SEO en cercadors, és a dir el seu òptim Posicionament web, sobretot Posicionament Google i òbviament, l’optimització a qualsevol tipus de dispositiu com mòbils, tauletes, etc… 100% Responsive i auto-gestionable!

  A l’igual que comptar amb un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva pàgina web també forma part de quelcom vital i necessari o, en cas contrari, de ben segur està desfasada i fora de mercat.

  pàgines Web
  Responsive

  Disseny Responsive

  Desenvolupament i assessorament sobre qualsevol tipus de projecte de pàgines web on-line a mida.

  Disseny Mobils

  Pàgines web i desenvolupament amb llenguatges de programació actuals, oberts i escalables.

  Botigues Online

  Estudi de les necessitats i objectius del client amb plantejament estratègic per al disseny web.

  Disseny Web

  Les millors opcions de disseny pàgines web personalitzades 100% responsive.

  Preguntes freqüents sobre

  Disseny Web

  Què és el disseny web?

  El disseny web és un servei que es realitza a qui vol exposar-se al món mitjançant internet, avui dia el mitjà de comunicació més utilitzat del món i d’aquesta forma arribar a usuaris d’arreu i poder així informar, vendre, comunicar o realitzar aquell propòsit pel qual s’ha desenvolupat la pàgina web.

  Qui necessita un servei de disseny web?

  Totes aquelles persones, empreses, entitats i institucions que tinguin com a propòsit donar-se a conèixer per internet, ja sigui per vendre un producte, un servei, comunicar, informar.. Obviament, cada desenvolupament web ha de correspondre a una necessitat, objectiu i propòsit.

  Quins serveis inclou?

  Pot incloure molta varietat de serveis, sempre en funció del tipus de pàgina web a desenvolupar, ja sigui informativa estàtica o una pàgina web complexa desenvolupada a mida. En cada cas s’ha d’avaluar les funcions i requeriments a cobrir.

  És car desenvolupar una pàgina web?

  Existeixen molts tipus de pàgines web i diferents formes de desenvolupar-les, des de fer-ho a mida programant, desenvolupar-ho amb un CMS com WordPress o Joomla, a fer-ho mitjançant una eïna gràfica d’auto-disseny, normalment per a pàgines web senzilles i limitades. Els preus van en funció del tipus de pàgina web a desenvolupar i la tecnologia/metodologia amb la que es fa.

  Qui pot oferir aquest servei de disseny de pàgines web?

  Depenent del tipus de pàgina web a desenvolupar, es recomana una metodologia o una altra, i òbviament, també un proveïdor o altre, en funció de la seva especialització i experiència en el sector. Normalment, si l’objectiu és desenvolupar una pàgina web important i no Standard o a mida, caldrà un proveïdor expert i amb experiència en aquest tipus de desenvolupaments web. En el cas de necessitar una pàgina web bàsica, potser no cal ni contractar cap proveïdor, sinó una eïna de maquetació web automatitzada.

  Pàgines web adaptades a tots els dispositius

  El disseny responsive o adaptatiu és una tècnica que busca la correcta visualització d’una mateixa pàgina en diferents dispositius. Avui dia accedim a llocs web des de tot tipus de dispositius: ordinador, tablet, smartphone…, pel que, cada vegada més, ens sorgeix la necessitat que la nostra web s’adapti al les diferents capacitats d’aquests.

  Es tracta de redimensionar i col·locar els elements de la web de manera que s’adaptin a l’ample de cada dispositiu permetent una correcta visualització i una millor experiència d’usuari.

  Contacti amb nosaltres

  L’art de convertir les visites en vendes

  A Gestinet ens preocupem de plantejar el disseny de pàgines web per afavorir i potenciar les conversions utilitzant tots els recursos per crear “Call to Action” (trucades a l’acció) eficaços i atractius, d’aquesta manera afavorim la conversió dels visitants en clients, o la conversió de les visites en vendes.

  La conversió web fa referència a aquella acció que s’espera que faci un usuari en arribar a un lloc web. D’alguna manera podríem definir-la com l’art de convertir un visitant en client o en subscriptor, o comprador en funció del tipus de pàgina web.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (300 votes)

  Els nostres articles de Disseny Web

  DISSENY DE PÀGNES WEB

  Com dissenyar una pàgina web atractiva i funcional

  La seva pàgina web és la seva targeta de presentació virtual. És el punt de trobada on els seus clients potencials exploraran els seus productes, serveis i valors […]

  botiga online

  Estratègies per a impulsar les vendes d’una botiga on-line

  En el món del comerç electrònic, on la competència és feroç i les tendències evolucionen constantment, trobar estratègies efectives per a impulsar les vendes es converteix en una […]

  Disseny web responsive

  Disseny responsive: Adaptar una pàgina web a totes les pantalles

  El disseny web responsive, també conegut com a adaptatiu, representa una evolució fonamental en la manera en què s’aborda el desenvolupament web en l’actualitat. Aquest enfocament innovador es […]

  Necessita suport en Pàgines Web? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat