He llegit i accepto la Política de privacitat

Manteniment CMS

MANTENIMENT CMS INTEGRAL

Realitzem el manteniment integral dels CMS més utilitzats i reconeguts com ara WordPress,
Joomla, Drupal, Moodle, Prestashop, Magento, etc…

Contacti amb nosaltres

La importància d’un manteniment CMS integral

A Gestinet ens encarreguem del manteniment i suport tècnic sobre els CMS més reconeguts i utilitzats en el nostre sector, amb l’objectiu de mantenir el màxim nivell de seguretat sobre intrusions i/o vulnerabilitats en cada cas per assegurar-nos que la pàgina web en cap cas pugui patir cap tipus d’infeccions i alteracions greus.

La nostra empresa compta amb molts anys d’experiència en la creació de pàgines web mitjançant CMS de tot tipus com WordPress, Joomla, Drupal, Moodle, Prestashop, Magento, etc… i el seu posterior manteniment i suport tècnic per garantir-ne la seguretat i fiabilitat.

Des de Gestinet recomanem sempre la realització d’un manteniment periòdic i actualitzacions constants dels plugins vigents en cada CMS, ja que només d’aquesta forma es pot garantir la seva seguretat i estabilitat a internet.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vital per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també forma part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

És molt important i afecta directament a l’estabilitat de la pàgina web, la seva integritat, seguretat i fiabilitat, que aquesta estigui ben actualitzada i es realitzin totes les tasques de manteniment de forma periòdica, ja que en cas contrari, amb el temps el CMS i plugins queden desactualitzats i vulnerables.

A Gestinet entenem la importància i prioritat de mantenir els CMS actualitzats i segurs

A Gestinet entenem perfectament la importància i rellevància de realitzar el manteniment, suport tècnic i actualitzacions constants de qualsevol CMS, tant a nivell actualitzacions del mateix CMS com tots els seus plugins vigents.

Contacti amb nosaltres

Un manteniment periòdic i expert és la clau

Des de Gestinet realitzem el servei de manteniment, suport tècnic i actualitzacions de tot tipus de CMS de forma integral i per part del nostre propi equip tècnic en plantilla, amb temps de resposta garantit i recurrent.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Manteniment CMS

  • blockchain

La gran revolució del blockchain

març 20th, 2019|Comentaris tancats a La gran revolució del blockchain

Blockchain es va crear per a suportar Bitcoin, criptomoneda per excel·lència, i ofereix grans avantatges i beneficis. Aquesta és la tecnologia que dóna més confiança [...]

  • blockchain

Les aplicacions del Blockchain

març 13th, 2019|Comentaris tancats a Les aplicacions del Blockchain

La cadena de blocs o Blockchain és una estructura de dades descentralitzada la qual la seva tecnologia permet la transferència d’informació d’una manera completament segura [...]

  • Mobile World Congress

Mobile World Congress 2019

febrer 18th, 2019|Comentaris tancats a Mobile World Congress 2019

En pocs dies Barcelona acollirà un dels seus grans esdeveniments de l’any, el Mobile World Congress. Concretament tindrà lloc del 25 al 28 de febrer [...]

  • blockchain bitcoin nadal 2018

Gestinet els desitja unes bones festes de nadal ❄

desembre 14th, 2018|Comentaris tancats a Gestinet els desitja unes bones festes de nadal ❄

Venen nous temps amb noves oportunitats, avui costa reconèixer el món en el que vam néixer. La societat evoluciona i es reinventa inconformista, venen per quedar-se, canvis existencials en [...]

Necessita suport en Manteniment CMS? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat