ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  MANTENIMENT CMS INTEGRAL

  Realitzem el manteniment integral dels CMS més utilitzats i reconeguts com ara WordPress,
  Joomla, Drupal, Moodle, Prestashop, Magento, etc…

  Contacti amb nosaltres

  La importància d’un manteniment CMS integral

  A Gestinet ens encarreguem del manteniment i suport tècnic sobre els CMS més reconeguts i utilitzats en el nostre sector, amb l’objectiu de mantenir el màxim nivell de seguretat sobre intrusions i/o vulnerabilitats en cada cas per assegurar-nos que la pàgina web en cap cas pugui patir cap tipus d’infeccions i alteracions greus.

  Manteniment CMS
  Manteniment CMS

  La nostra empresa compta amb molts anys d’experiència en la creació de pàgines web mitjançant CMS de tot tipus com WordPress, Joomla, Drupal, Moodle, Prestashop, Magento, etc… i el seu posterior manteniment i suport tècnic per garantir-ne la seguretat i fiabilitat.

  Des de Gestinet recomanem sempre la realització d’un manteniment periòdic i actualitzacions constants dels plugins vigents en cada CMS, ja que només d’aquesta forma es pot garantir la seva seguretat i estabilitat a internet.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vital per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també forma part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  És molt important i afecta directament a l’estabilitat de la pàgina web, la seva integritat, seguretat i fiabilitat, que aquesta estigui ben actualitzada i es realitzin totes les tasques de manteniment de forma periòdica, ja que en cas contrari, amb el temps el CMS i plugins queden desactualitzats i vulnerables.

  A Gestinet entenem la importància i prioritat de mantenir els CMS actualitzats i segurs

  A Gestinet entenem perfectament la importància i rellevància de realitzar el manteniment, suport tècnic i actualitzacions constants de qualsevol CMS, tant a nivell actualitzacions del mateix CMS com tots els seus plugins vigents.

  Contacti amb nosaltres

  Un manteniment periòdic i expert és la clau

  Des de Gestinet realitzem el servei de manteniment, suport tècnic i actualitzacions de tot tipus de CMS de forma integral i per part del nostre propi equip tècnic en plantilla, amb temps de resposta garantit i recurrent.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1212 votes)

  Els nostres articles de Manteniment CMS

  COM ACTUALITZAR UNA WEB

  Com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa?

  Tenir una presència en línia sòlida és imprescindible per a qualsevol empresa que desitgi aconseguir l’èxit. I en el cor d’aquesta presència es troba una pàgina web empresarial […]

  manteniment pàgines web

  La importància del manteniment web: com tenir un disseny actualitzat i segur

  Tenir una presència digital forta i sòlida és fonamental per a qualsevol empresa. Les pàgines web s’han convertit en la seva carta de presentació virtual, i és vital […]

  Manteniment web

  Manteniment de pàgines web: Com assegurar-se que un lloc web estigui sempre en funcionament

  Si té una pàgina web, és important assegurar-se que estigui sempre en funcionament i que ofereixi una experiència fluida per als usuaris. Si no es realitza un manteniment […]

  Necessita suport en Manteniment CMS? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat