ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  LÍDERS EN SOLUCIONS ERP: EL TEU COL·LABORADOR ESTRATÈGIC EN GESTIÓ EMPRESARIAL

  Durant molts anys, a Gestinet ens hem consolidat com a líders en solucions ERP en ser partners de: SAGE,TEN Solutions y EFFICENS

  Contacti amb nosaltres

  Las Solucions d’ ERP de Gestinet: SAGE 200, TEN Solutions y EFFICENS ERP

  Gestinet destaca com a referent en automatització empresarial a través del seu enfocament especialitzat en solucions ERP. El nostre equip d’experts qualificats i amb experiència ofereix una fusió única entre el coneixement del mercat i la tecnologia puntera. La implementació d’ERP per part de Gestinet no només implica una automatització eficient de processos, sinó que també reflecteix l’experiència i la dedicació d’un equip compromès a portar les empreses cap al següent nivell d’eficiència operativa. Amb un enfocament sectorial que abasta diverses indústries, com ara la comercial, l’educativa o la industrial, ens esforcem per proporcionar solucions adaptades a les necessitats específiques de cada empresa.

  Gestinet i SAGE han unit forces per oferir solucions empresarials. SAGE proporciona solucions de programari especialitzades en comptabilitat i gestió financera. Aquesta col·laboració permet a les empreses accedir a un ampli ventall de serveis, potenciant la seva capacitat per millorar processos i adaptar-se al canviant panorama empresarial. Amb el suport de SAGE, Gestinet enforteix encara més la seva oferta, brindant a les empreses una combinació única de coneixements tecnològics i solucions específiques per a l’èxit financer.

  Posicionament SEO potent

  Personalitzada.

  Posicionament SEO potente

  Actualitzada.

  Posicionament buscadores

  Escalable.

  Posicionament web SEO

  Integrada.

  L’equip de Gestinet, amb la seva experiència en solucions ERP, introdueix tres solucions: TEN Solutions, EFFICENS ERP i SAGE 200 consolidant així una oferta integral. Aquests tres elements aporten qualitat al sector. TEN Solutions destaca pel seu enfocament per oferir una plataforma personalitzable i àgil que s’ajusta a les particularitats de cada empresa. D’altra banda, EFFICENS ERP es presenta com una opció per a aquells que busquen eficàcia i adaptabilitat, aprofitant al màxim la tecnologia ‘4js Genero’. SAGE 200, com a soci estratègic, contribueix amb la seva adaptabilitat i capacitat per potenciar l’eficiència operativa. Aquestes solucions reflecteixen la visió de l’equip de Gestinet de proporcionar eines que no només automatitzen processos, sinó que també impulsen la innovació i l’adaptabilitat.

   

  Imatge 1
  Imatge 2
  Imatge 3

  Sage 200 Advanced:Una Proposta Integral per al Creixement Empresarial

  Sage 200 Advanced no és només un programa de gestió empresarial; és una proposta integral de control i gestió de negoci dissenyada per adaptar-se a les teves necessitats actuals i anticipar-se a creixements futurs. Aquesta solució es presenta com el programari de gestió ideal per a empreses mitjanes i petites, independentment del sector en què operin.

  Contacti amb nosaltres

  EFFICENS ERP: La Diferencia Radica en la Eficacia y Adaptabilidad

  EFFICENS ERP es distingeix al competitiu món dels programaris de gestió empresarial per una raó clara: està dissenyat per treballar de manera eficaç i eficient, adaptant-se a les necessitats específiques de cada negoci. A diferència d’altres programaris que imposen un estàndard rígid EFFICENS ERP es destaca per la seva capacitat de personalització ràpida

  Contacti amb nosaltres

  TEN Solutions: Adaptable a la Singularitat de la teva Empresa

  Al món empresarial, la singularitat defineix el camí cap a l’èxit, i TEN Solutions ho entén perfectament. No hi ha dues empreses iguals, i aquesta solució s’adapta a la particularitat única de cadascuna, oferint eines de personalització, configuració i mètodes per inserir extensions desenvolupades a mida.

  Contacti amb nosaltres

  Hardware i Software
  Hardware i Software

  CRM Personalitzat per a Empreses de Gestinet

  Des de Gestinet, oferim un servei CRM que simplifica la gestió de relacions empresarials amb els clients. Amb el nostre sistema CRM personalitzat per empreses, facilitem la recopilació, organització i anàlisi eficient de la informació dels clients, proporcionant una visió completa del seu historial i interaccions. La plataforma integra funcionalitats avançades, com seguiment de vendes, automatització de màrqueting i gestió de suport al client, per optimitzar els processos empresarials de tota mena de companyies.

  Amb una interfície intuïtiva i escalable, el nostre CRM s’adapta a les necessitats específiques de cada empresa, oferint una eina valuosa per millorar la retenció de clients, augmentar les vendes i impulsar l’eficiència operativa. A Gestinet, treballem en col·laboració amb els nostres clients per adaptar les solucions CRM segons les seves necessitats i objectius, garantint un suport continu per maximitzar els beneficis d’aquesta eina integral de gestió de relacions amb els clients.

  Preguntes freqüents sobre

  ERP i CRM

  ¿Què és un ERP?

  ERP, acrònim d’Enterprise Resource Planning, representa un pilar fonamental en la gestió moderna d’empreses. Més enllà d’una simple definició, l’ERP es configura com un sistema integral que vertebra les funcions medul·lars de qualsevol organització. Finances, Recursos Humans, Fabricació, Cadena de Subministrament, Serveis i Procurement són només alguns dels departaments que s’integren sota el paraigua de l’ERP. La seva funció primordial rau en l’optimització i la gestió eficient d’aquests processos, centralitzant la informació i facilitant la presa de decisions estratègiques.

  ¿Qui necesita un ERP?

  Un ERP pot beneficiar una àmplia gamma d’empreses, des de petites i mitjanes empreses (PIMES) fins a grans corporacions. Un ERP és adequat per a empreses que busquen millorar la visibilitat i el control sobre les seves operacions, volen prendre decisions estratègiques basades en dades precises i actualitzades o empreses decidides a millorar l’eficiència dels seus processos, entre d’altres.

  Com triar l’ERP adequat per a la meva empresa?

  A Gestinet, el nostre extens grup d’enginyers, tècnics i desenvolupadors especialitzats garanteix l’adopció de la millor solució tecnològica personalitzada per a cada projecte. Disposem d’un equip professional experimentat en consultoria, assessorament i desenvolupament de projectes d’ERP, abordant des de la implementació fins a la gestió i el manteniment.

  ¿Diferencies entre CRM i ERP?

  ERP (Enterprise Resource Planning) i CRM (Customer Relationship Management) són dos tipus de programari empresarial que s’utilitzen per millorar l’eficiència i la rendibilitat de les empreses. Tot i això, tenen diferents objectius i funcionalitats. Mentre que un ERP, integra i permet gestionar tots els processos de negoci d’una empresa (finances, comptabilitat, producció, inventari, vendes i recursos humans); un CRM simplifica la gestió de les relacions amb els clients, des de la prospecció fins a la venda i la postvenda.

  ¿Beneficis d’un CRM?

  Un CRM us ajuda a conèixer millor els vostres clients, millorar l’atenció, fidelitzar-los i impulsar les vendes. Amb l’ajuda de Gestinet obtindràs una visió completa del client, centralitzant la informació i automatitzant tasques, millorant així la productivitat i la presa de decisions. Un CRM és una eina essencial per créixer i rendibilitzar el teu negoci.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  Rate this page

  Els nostres articles de Desenvolupament a mida

  MANTENIMENT DE PÀGINES WEB

  Com realitzar còpies de seguretat i restauracions d’una pàgina: Manteniment web professional

  Les pàgines web són més que simples aparadors en línia; són plataformes dinàmiques que compten amb informació valuosa, transaccions comercials i interaccions amb els clients. Per tant, és […]

  MANTENIMENT

  Pàgina web al dia? Importància i beneficis del manteniment de pàgines continu

  Una pàgina web és més que una eina per a mostrar productes o serveis, és una finestra capaç d’impulsar el creixement, la reputació i la rendibilitat de qualsevol […]

  manteniment web

  Pàgina sempre actualitzada: Guia de manteniment web

   Tenir el millor manteniment web és clau perquè tot funcioni de manera eficient, compleixi amb les expectatives dels teus usuaris i oferir-los una experiència positiva. Va més enllà […]

  Necessiteu més informació sobre solucions de ERP i CRM? Contacteu amb nosaltres!

   He leido y acepto la Política de privacidad