ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SEO POSICIONAMENT GOOGLE AMB MÀXIMES GARANTIES

  Som especialistes en Posicionament Google utilitzant totes les tècniques i els paràmetres necessaris que millor posicionen a Google.
  Gestinet ❤ Google, i això es nota =)

  Contacti amb nosaltres

  Som experts en Posicionament Google des dels inicis del cercador

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta i estratègia a mida sobre el servei de posicionament Google SEO On-page i Off-page més adient i que millor encaixa amb les necessitats del client i els seus objectius. En cada cas cal analitzar i extreure les consultes potencials més importants a posicionar dins Google per tal d’abordar la millor estratègia sobre aquestes consultes i que això estigui en consonància amb l’optimització de la pàgina web del client i tota la faceta SEO Off-page proposada.

  El robot Googlebot i els paràmetres de posicionament Google han evolucionat i ho segueixen fent constantment, per aquest motiu els nostres especialistes fan seguiment sobre les estratègies, proposant millores per treure millor rendiment. És obvi que, en aquest camp, ningú es pot permetre el luxe de quedar-se enrere i, en el nostre cas, Gestinet ofereix el millor servei contrastat, consolidat i en constant evolució i millora per tal d’aconseguir en cada moment, els resultats més òptims possibles. De fet i en aquest sentit, la nostra empresa col·labora intensament i és Partner de Google des de fa molts anys.

  A l’igual que el Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, la seva estratègia SEO Posicionament web també forma part de quelcom vital i necessari per a la seva supervivència o en cas contrari, òbviament pot tenir els dies comptats.

  El nostre objectiu a l’hora de crear una estratègia de posicionament Google és aconseguir els millors resultats possibles en la generació de trànsit potencial i sa des de Google, amb les seves eines i línies de negoci com Google Adwords, Google Shopping, Google Local Business, etc… En cada cas utilitzem els nostres recursos, experiència i eines que hem anat dissenyant, elaborant i evolucionant durant tants anys i que ens han aportat l’èxit i reputació com d’empresa referent en SEO posicionament Google.

  El nostre secret és tractar el SEO posicionament Google com a metodologia i filosofia dins el nostre ADN, entenent i participant en aquestes facetes dins Google, en resum gairebé formar part de l’ADN Google. Tot això ho plasmem en el nostre disseny web i estratègies de posicionament web que realitzem, totes les optimitzacions web que fem, utilitzant en tot moment metodologia pròpia, tècniques i estratègies SEO contrastades i vigents dins Google, amb les màximes garanties d’èxit i sense riscos. Mai hem tingut una pàgina web penalitzada i en tots els casos realitzem una estratègia SEO posicionament Google a mida amb les màximes garanties per a consolidar els objectius establerts.

  Així doncs, des de Gestinet entenem que el posicionament Google és una forma d’entendre i fer les coses, una metodologia en evolució constant i una filosofia que cal desenvolupar en cada disseny web, optimització i projecte en aquest sentit, sempre desenvolupant pensant en la metodologia Google i els seus paràmetres de posicionament SEO, vital per a l’èxit del projecte i consolidació dels objectius SEO.

  Posicionament Google
  Posicionament Google

  Posicionament Google SEO

  Posicionament Google amb màximes garanties d’èxit.

  Posicionament Google Shooping

  Posicionament Google mitjançant Google Merchant Center.

  Posicionament Google Campanya

  Posicionament Google via “Pay per Click” amb Google Adwords.

  Posicionament Web SEO

  Millorem les seves posicions en Posicionament Google local.

  Preguntes freqüents sobre

  Posicionament Google

  Què és el posicionament Google?

  El posicionament Google és un servei que ofereixen les empreses als seus clients amb l’objectiu de captar tràfic potencial de forma natural i convertir-lo en clients mitjançant el cercador Google, per tal de destacar i fer visible la seva pàgina web de forma natural dins aquest cercador. Aquest servei també s’anomena SEO.

  Qui necessita un posicionament Google?

  Qualsevol empresa, institució, servei, producte o projecte que pretengui tenir visibilitat i donar-se a conèixer mitjançant Google, el cercador més utilitzat del món, cal que compti amb una estratègia de posicionament SEO enfocada en aquest cercador i tots els seus requeriments.

  Quins serveis inclou?

  Per tal d’aconseguir un òptim posicionament a Google, cal contemplar diferents serveis per tal de cobrir tots els requeriments, paràmetres i optimitzar el millor possible l’estratègia de posicionament en aquest cercador. Existeixen bàsicament dues facetes destacades, “Onpage” i “Offpage”. En ambdós casos, es tracta sempre de millorar, enriquir i sanejar l’estructura i contingut de la pàgina web, sobretot contingut sa i actualitzat, i l’altre faceta, aconseguir enllaços rellevants per tal de traspassar i obtenir la popularitat i reputació necessària.

  És car el servei de posicionament a Google?

  Un òptim servei de posicionament a Google no és mai una despesa ni un cost, sinó una inversió pel client, ja que tota la feina desenvolupada en l’estratègia SEO queda com a patrimoni del domini, la seva popularitat i reputació a internet. Obviament, l’estratègia s’ha de realitzar de forma òptima i amb màximes garanties, o la repercussió pot ser tot el contrari dins el cercador de Google.

  Qui pot posicionar una pàgina web a Google?

  És recomana que només els proveïdors formats, contrastats i amb experiència, desenvolupin estratègies SEO Google, ja que en cas contrari, l’efecte pot ser tot el contrari i arribar, fins i tot, a penalitzacions greus dins Google, i això pot perjudicar greument el present i futur de qualsevol pàgina web en aquest cercador tant important i que genera tant de tràfic si es realitza l’estratègia correctament.

  Google Adwords

  Realitzem campanyes publicitàries autogestionades dins el motor de recerca Google i tots els seus canals publicitaris. Es tracta d’un sistema que permet gestionar i controlar les despeses, el pressupost i el que és més important, el client només paga per clic realitzat cap a la seva pàgina web. En la gestió de la campanya publicitària s’estableix un pressupost màxim, per exemple, 100 euros i es ‘compren’ les paraules relacionades amb la pàgina web que es promociona, aquest import es va consumint en relació als clics que rep fins a esgotar-se.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet ❤ Google

  Sí, ho reconeixem, som addictes i ens apassiona el cercador Google des dels seus inicis, i les estratègies de superació constant que dissenyem per tal que cada client sobresurti dins el SEO Posicionament Google, evolucionant-les amb el temps per tal de millorar i optimitzar resultats constantment. Val a dir que disposem de molts clients que són models de negoci on-line i gairebé l’única captació de client potencial és via posicionament Google, amb l’exigència i pressió que això comporta.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (562 votes)

  Els nostres articles de Posicionament Google

  POSICIONAR PÀGINES A GOOGLE

  Tècniques avançades de SEO: Com sobresortir en les cerques de Google

  El SEO (Search Engine Optimization) és un component crucial per a qualsevol estratègia de màrqueting digital. No obstant això, per a tenir el millor posicionament web, destacar en […]

  posicionament a Google

  Errors comuns del posicionament Google i com evitar-los

  El posicionament a Google, també conegut com a SEO (Search Engine Optimization), és fonamental perquè un lloc web obtingui visibilitat en els resultats de cerca.   No obstant això, […]

  posicionament a Google

  Pas a pas per a aconseguir un bon posicionament a Google

  Aconseguir un destacat posicionament a Google és un pilar fonamental per a l’èxit en línia.   La visibilitat en els resultats de cerca no sols potencia la presència d’un […]

  Necessita suport en Posicionament Google? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat