ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Desenvolupament d’Intranets & Extranets a mida

  Realitzem l’assessorament i consultoria sobre el desenvolupament de projectes
  Intranets & Extranets a mida.

  Contacti amb nosaltres

  Desenvolupament d’Intranets & Extranets avançades i a mida

  A Gestinet som experts en el disseny i desenvolupament de tot tipus d’Intranets & Extranets, tant bàsiques com avançades. Comptem amb una gran experiència en aquest tipus de projectes off-line i on-line i ens hem convertit amb el temps, en una referència dins d’aquest sector i àmbit, aconseguint perfeccionar models i projectes potents i eficients que aporten els resultats esperats en cada cas.

  Intranets & Extranets
  Intranets & Extranets

  Es tracta de plataformes web desenvolupades a mida per a cada projecte i client amb l’objectiu d’agilitzar, realitzar i millorar processos interns de l’empresa i aconseguir així millors resultats, millorar la gestió, el manteniment i el control en cada cas. Les possibilitats en aquest sentit són il·limitades i abasten qualsevol tipus de procés, departament, àmbit i sector.

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre el tipus de solució més adient, si cal desenvolupar una Intranet i/o una Extranet sota plataformes CMS o programar-la a mida, segons el projecte i objectius a cobrir en cada cas.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web, un fiable servei de Manteniment informàtic i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google són vitals per a qualsevol empresa avui dia, tenir serveis i processos informàtics desenvolupats a mida també formen part vital de qualsevol empresa, la seva projecció i evolució com a model de negoci.

  Som experts en la creació, gestió i manteniment d’Intranets & Extranets de tot tipus, àmbit i sector. En tots els casos i plataformes que utilitzem en aquest sentit, oferim des de la seva creació, la seva gestió integral i el seu manteniment tant de continguts com de versions i actualitzacions en aquest sentit.

  Comptem actualment amb la gestió i manteniment d’Intranets & Extranets que són potents plataformes desenvolupades a mida pel nostre equip professional, aconseguint un nivell de perfecció alt i un nivell de seguretat exigent.

  Una potent Intranet com a solució de gestions internes de la seva empresa

  A Gestinet entenem perfectament la importància i exigència que implica el desenvolupament d’una Intranet a mida i per aquest motiu cada projecte per nosaltres és un repte únic i el tractem de forma exigent i exclusiva, amb l’objectiu de desenvolupar un projecte amb màximes garanties d’èxit i futur.

  Contacti amb nosaltres

  Una potent Extranet com a solució de tot tipus de gestions a la seva empresa

  Extranet vol dir que la plataforma desenvolupada està allotjada al núvol/internet i la seva gestió s’ha de realitzar mitjançant una connexió a internet, no en local com passa a les Intranets. D’aquesta forma aconseguim donar accés a qualsevol usuari allà on estigui, sempre que disposi de les credencials de seguretat per fer-ho i permisos adients per gestionar-ho.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles d’Intranets & Extranets

  Manteniment web

  Manteniment de pàgines web per a empreses

  En els últims anys moltes empreses han fet el salt digital i ja compten amb una pàgina a internet o estan pensant a tenir-ne una. Però, necessita algun […]

  Manteniment web

  Servei de manteniment web per la seva pàgina WordPress

  El manteniment web garanteix que la imatge d’una empresa a internet sigui positiva i atractiva, fent que pugui augmentar les seves vendes. Comptar amb una pàgina corporativa té […]

  Manteniment web

  Desenvolupament i manteniment d’una pàgina web

  La primera impressió digital que tenen els usuaris en visitar la seva pàgina web és determinant, ja que actua de manera decisòria a l’hora d’efectuar qualsevol conversió. Tenir […]

  Necessita suport en Intranets & Extranets? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat