ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  ANALÍTICA WEB, EL SEGUIMENT I L’ANÀLISIS DE RESULTATS

  Des de Gestinet, l’objectiu de qualsevol estratègia a internet sempre són els resultats, la conversió,
  focalitzar tots els recursos en extreure els millors resultats i pujar el rati de conversió.

  Contacti amb nosaltres

  El màxim rendiment en cada estratègia a internet a través de l’analítica web

  El nostre equip professional analitza i confecciona en cada cas una proposta a mida sobre l’estratègia a seguir en funció de les pretensions i possibilitats de cada client i en tots els casos, des de Gestinet realitzem el tracking/anàlisi sobre els resultats d’aquesta a internet.

  Des de Gestinet, com a eina d’analítica web, utilitzem Google Analytics, instal·lat prèviament al domini del client i des de Google Analytics es realitza el tracking/anàlisi del trànsit al domini, sigui en estratègies SEO (posicionament web natural) com SEM (posicionament web patrocinat via pagament per clic – PPC).

  Amb Google Analytics es pot realitzar el monitoratge a temps real (anàlisi i seguiment) de cada estratègia a internet, i això permet tenir una informació més real i actual de l’estat i resultats vigents en cada cas, fet molt important per a revisar l’evolució i poder reaccionar dins el procés de cada estratègia vigent, com pot ser una estratègia potent de Posicionament Google.

  L’analítica web permet obtenir a temps real aquesta informació tan valuosa i, fins i tot, obrir nous camps, mercats i línies de negoci marcat per les tendències i tipologia del trànsit al domini de cada client, per exemple contemplant el comportament del trànsit de països aliens a l’estratègia inicial, que pot permetre descobrir noves oportunitats de negoci en aquest sentit. Òbviament, en aquest sentit és molt important disposar d’un disseny web ben optimitzat i parametritzat pels robots dels cercadors i comptar amb una potent estratègia SEO de Posicionament Google.

  Igual que un òptim servei de Manteniment informàtic és vital per a qualsevol empresa avui dia, una bona estratègia a internet i una analítica web en aquest sentit també forma part de quelcom vital i necessari per a la seva supervivència, captar nous clients potencials i tenir presència i rellevància a internet.

  Analítica Web
  Analítica Web

  Nous mercats i clients potencials gràcies a l’analítica web

  En molts casos des de Gestinet hem detectat interès per part d’un col·lectiu específic d’usuaris o usuaris d’un país aliè al mercat inicial del client i això ha provocat un replantejament per tal de contemplar i potenciar aquesta tendència i aconseguir obtenir-ne nous i òptims resultats enfocats en aquesta informació aconseguida via analítica web.

  Contacti amb nosaltres

  La informació és poder

  Així és, i gràcies a l’analítica web obtenim a temps real tota la informació sobre el trànsit d’un domini, tipologia d’[email protected], usabilitat, temps de navegació, ruta de navegació, tipus dispositiu, etc… Tot això ens permet analitzar gairebé a la perfecció l’èxit en cada estratègia a internet i òbviament, també ens permet anar adaptant-la i millorant-la en cada cas. Per exemple, en molts casos, des de Gestinet hem detectat que la majoria de trànsit del domini d’un client prové de dispositius mòbils, en certs casos el nostre equip professional i assessor pot recomanar realitzar una estratègia focalitzada per aquest col·lectiu, via millores usabilitat del domini per a mòbils, creació d’APPs, etc…

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web

  Els nostres articles d’Analítica Web

  posicionament-web

  Què és el posicionament web i com afecta la seva empresa?

  El màrketing i la publicitat en general passen per internet. No es pot obviar la gran rellevància del món digital i el seu gran protagonisme. Per tant, obtenir […]

  posicionament web

  L’experiència de l’usuari i el posicionament web

  Segur que moltes vegades ha escoltat les paraules ‘experiència de l’usuari’. I no és per menys, ja que és un aspecte rellevant dins el màrketing on-line i, especialment, […]

  posicionament web

  Tenir un Blog millora el seu posicionament web

  Els Blogs són essencials en una estratègia de posicionament web, consistent en millorar la visibilitat i notorietat d’una pàgina dins els resultats orgànics dels cercadors, en especial Google. […]

  Necessita suport en Analítica Web? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat