ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  TELEFONIA MÒBIL I TELEFONIA FIXA

  En Gestinet oferim als nostres clients els servei de telefonia mòbil i telefonia fixa a nivell nacional.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet consta en el Registre d’Operadors de Comunicacions CNMC, per la qual cosa oferim als nostres clients el servei de telefonia Mòbil i telefonia Fixa a nivell nacional.

  Comptem amb diferents opcions en tarifes i condicions per als nostres clients, amb diferents cobertures, segons les seves necessitats i requeriments a cobrir en cada cas.

  Si vol reduir la seva factura en telefonia mòbil i fixa, sense renunciar a la qualitat i necessita mantenir la cobertura del seu operador actual, ja pot canviar de proveïdor i venir a Gestinet, li oferirem les millors tarifes del mercat.

  • 1- Cobertura mòbil Gestinet Movistar.
  • 2- Cobertura mòbil Gestinet Orange.
  • 3- Cobertura mòbil Gestinet Vodafone.
  • 4- Cobertura mòbil Gestinet Yoigo.
  Telefonia
  Telefónia operador Gestinet

  El nostre èxit en aquest sector, és oferir al client el que necessita de forma personalitzada i no pagar de més, sense renunciar a cap mena de prestació i qualitat en el servei. A més, sense compromís de permanència, ja que el nostre lema és fidelitzar als nostres clients sense lligams. Si la solució que inicialment desenvolupem, no ofereix les prestacions esperades pel client, podem fer el canvi d’operador i/o tarifa mòbil, sense que aquesta gestió suposi un cost addicional per al client per permanències.

  Disposem de diverses tarifes i condicions perquè la seva telefonia fixa pugui realitzar trucades a diferents destins. Si un client té diferents seus i diferents fixos, tenim la solució “mutisede”, perfecta solució per a aquesta casuística.

  La telefonia fixa avui dia, té total mobilitat segons la necessitat del client, subjecta a una SIM mòbil, a un telèfon físic, a una centraleta, a un DDI, qualsevol que sigui el seu cas, sabem gestionar-lo i tenim experiència en aquest sentit.

  La nostra carta de presentació és proporcionar la millor cobertura nacional en l’àmbit de serveis de telefonia als nostres clients, i tots els nostres serveis en una factura única per a facilitar i unificar gestions client/proveïdor.

  Informi’s sense compromís de les nostres tarifes mòbils

  Disposem de diverses opcions segons destins, trucades i minuts. Si necessita efectuar trucades internacionals o roaming, totes les nostres tarifes mòbils ho inclouen. Si desitja incloure algun país com per exemple els EUA en la seva llista de països disponibles per a la seva telefonia, Gestinet li proporciona aquesta funció sense problemes. A diferència dels operadors convencionals, les nostres tarifes són personalitzades i podem dissenyar-les amb diferents packs de minuts, no sempre han de ser trucades il·limitades si la línia de mòbil no ho requereix, així com els GB de dades sobre línies mòbils, que pot anar des de 1GB fins a il·limitats.

  Contacti amb nosaltres

  No et quedis sense cobertura en cap dispositiu

  Si a més de les dades en el seu número de mòbil, necessita targetes de dades per a altres terminals, també podem proporcionar-les, així com targetes Multisim per a compartir dades amb altres dispositius. Les nostres targetes SIM s’activen en el moment que ens indica el client. Les lliurem a domicili perquè els nostres clients no es quedin sense servei i proporcionem alguna de reemplaçament perquè puguin activar-la al moment si així es requereix, en el cas de robatori, pèrdua o fallada de SIM. Aquest servei no té cap cost. També proporcionem les SIM segons el model del terminal, les SIM de Gestinet són marca blanca i venen dissenyades amb el retall per a poder inserir-les en qualsevol model de telèfon.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  Rate this page

  Els nostres articles de Telefonia

  EMPRESA DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

  Com el manteniment informàtic ajuda a protegir els ordinadors contra virus i malware

  En el context empresarial actual, la tecnologia informàtica s’ha convertit en el nucli de les operacions comercials, des de la gestió de dades fins a la comunicació interna […]

  manteniment informàtic a Girona

  Solucions de manteniment informàtic a Girona per a empreses

  Les empreses enfronten desafiaments constants per a mantenir la seva infraestructura tecnològica funcionant de manera òptima. La dependència de sistemes informàtics avançats i la necessitat de protegir dades […]

  serveis informàtics a Sant Joan Despí

  Empresa de serveis informàtics a Sant Joan Despí: Transformació tecnològica a l’abast

  La integració efectiva de la tecnologia s’ha convertit en un pilar fonamental per a l’èxit i la sostenibilitat de les empreses. En aquest context dinàmic, la nostra empresa […]

  Necesita suport en Telefonia? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat