ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25

He llegit i accepto la Política de privacitat

LÍDERS EN MANTENIMENT INFORMÀTIC

Comptem amb un equip d’informàtics amb molta experiència en manteniment informatic avançat i exigent.
Oferim un servei integral d’assistència presencial, suport remot i monitorització a temps real.

Contacti amb nosaltres

La clau d’un servei de manteniment informàtic és l’experiència i professionalitat del seu equip tècnic i el seu sistema de gestió

Oferim un servei integral d’assistència presencial i remota, monitoratge i seguretat a temps real i suport constant. A Gestinet només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada.

Des de Gestinet, empresa referent en manteniment informàtic i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en aquest sector, comptem amb un gran equip tècnic professional en constant formació i el reciclatge de coneixements que aporten als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor solució.

A l’igual que comptar amb un òptim i elegant Disseny web corporatiu i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb un servei de manteniment informàtic eficient, expert i amb màximes garanties de resposta ràpida sobre incidències també és vital i necessari per tal d’assegurar l’estabilitat, fiabilitat i seguretat informàtica de qualsevol empresa, sigui quin sigui el seu tamany.

El nostre servei de manteniment informàtic correspon a serveis informàtics constants preventius i resolutius, amb l’objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. Des de Gestinet també realitzem el monitoratge a temps real de servidors i usuaris per a poder oferir més i millor control i seguretat, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de manteniment informàtic, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes, ubicats en les zones d’actuació del nostre servei, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció al client. Així doncs, Gestinet només utilitza plantilla professional pròpia fixa qualificada.

Tots els nostres clients de manteniment informàtic disposen d’una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d’incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic, consulta d’albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos… Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

Des de Gestinet comptem amb una de les respostes més ràpides del sector sobre incidències informàtiques i qualsevol contratemps informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i, el següent nivell, és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client.

En totes les modalitats de manteniment informàtic que oferim a Gestinet, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial, sensible i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externs o en aparells extraïbles (LOPD), etc…

La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell en qualsevol plataforma: Windows, Mac, Linux… Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de manteniment informàtic, a mida depenent de les necessitats i objectius de cada client.

Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc…

Manteniment Informàtic
Manteniment Informàtic

El nostre servei informàtic disposa d’un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

Tots els nostres tècnics de suport informàtic disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

Vinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

Els clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic.

Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment informàtica estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

Els nostres clients de serveis IT disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

Manteniment informàtic presencial, monitorat i remot

Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitorat dels sistemes i resposta remota inclosa. A Gestinet coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable i evitar d’aquesta manera problemes de seguretat i entrebancs en una gestió eficient de tots els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

Contacti amb nosaltres

Som la branca informàtica dels nostres clients

A Gestinet ens considerem una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes. Oferim contractes de manteniment informàtic de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

SEO Posicionament Web
Manteniment Informàtic
5 (100%) 867 votos

Els nostres articles de Manteniment Informàtic

manteniment informàtic

Quina és la relació entre rendibilitat i manteniment informàtic?

Actualment ens trobem immersos en una revolució tecnològica que ens ofereix noves oportunitats i és necessari aprofitar-les i treure’n suc. Aquestes, a més de moltes altres eines, les […]

proveïdor serveis informàtics gestionats

Avantatges de comptar amb un proveïdor de serveis informàtics gestionats

Amb l’objectiu de treure el màxim rendiment i eficiència a una infraestructura tecnològica, reduir costos inesperats, aconseguir ser més competent i innovador dins el sector i, a més, […]

manteniment informàtic

Com evitar els ciberatacs gràcies a la protecció informàtica

Tenir protecció i seguretat a la seva empresa ha de ser una prioritat, especialment si compta amb diferents dispositius informàtics. Avui dia s’emmagatzemen gran quantitat de dades i […]

manteniment informàtic

Comptar amb un servei informàtic preventiu és clau pel seu negoci

El manteniment informàtic és un gran suport per a les empreses. La majoria d’aquestes compten amb ordinadors per a poder portar a cap les seves tasques diàries i, […]

Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat