ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  LÍDERS EN MANTENIMENT INFORMÀTIC

  Comptem amb un equip d’informàtics amb molta experiència en manteniment informatic avançat i exigent.
  Oferim un servei informàtic integral d’assistència presencial, suport informàtic remot i monitorització a temps real.

  Contacti amb nosaltres

  La clau d’un servei de manteniment informàtic és l’experiència i professionalitat del seu equip tècnic i el seu sistema de gestió

  Oferim un servei integral d’assistència presencial i remota, monitoratge i seguretat a temps real i suport constant. A Gestinet només utilitzem plantilla professional pròpia qualificada.

  Des de Gestinet, empresa referent en IT i serveis informàtics amb una llarga experiència i recorregut en aquest sector, comptem amb un gran equip tècnic professional en constant formació i el reciclatge de coneixements que aporten als nostres clients el millor assessorament i experiència per tal d’aconsellar i recomanar en cada moment i situació la millor solució.

  A l’igual que comptar amb un òptim i elegant Disseny web corporatiu i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb un servei de manteniment eficient, expert i amb màximes garanties de resposta ràpida sobre incidències també és vital i necessari per tal d’assegurar l’estabilitat, fiabilitat i seguretat informàtica de qualsevol empresa, sigui quin sigui el seu tamany.

  El nostre servei de manteniment informàtic correspon a serveis informàtics constants preventius i resolutius, amb l’objectiu de prevenir i incentivar actuacions correctives. Des de Gestinet també realitzem el monitoratge a temps real de servidors i usuaris per a poder oferir més i millor control i seguretat, donant una resposta més ràpida i efectiva en cada actuació i situació.

  És important destacar, sobretot en el sector outsourcing de serveis de IT, que tots els tècnics informàtics de Gestinet són professionals experimentats en plantilla, fixes, ubicats en les zones d’actuació del nostre servei, pel que no utilitzem la modalitat de subcontractació i/o utilització de perfils freelance, ja que aquestes modalitats van en decrement del servei i satisfacció al client. Així doncs, Gestinet només utilitza plantilla professional pròpia fixa qualificada.

  Tots els nostres clients disposen d’una potent Extranet al núvol per a realitzar gestions a temps real sobre aquest servei, com control i seguiment d’incidències informàtiques, consulta de consums del servei de manteniment informàtic, consulta d’albarans de treball digitals per part dels tècnics informàtics, accessos remots, permisos… Plataforma de gestió única en el nostre sector i desenvolupat pel nostre Dept. de programació.

  Des de Gestinet comptem amb una de les respostes més ràpides del sector sobre incidències informàtiques i qualsevol contratemps informàtic que el client pugui patir. Inicialment, mitjançant resposta remota per mirar de ser més eficients, ràpids i efectius, i, el següent nivell, és la resposta presencial per part dels nostres tècnics a la ubicació del client.

  En totes les modalitats que oferim a Gestinet, una de les facetes més importants i sensibles que el nostre servei gestiona i assegura és la correcta realització de backups (còpies de seguretat) de dades i sistemes de cada client, oferint diversos serveis en aquest sentit com a complement i/o millora d’aquest sistema de seguretat tan primordial, sensible i vital per a qualsevol empresa. Revisió integral de backups en local, realització de backups externs o en aparells extraïbles (LOPD), etc…

  La nostra empresa compta amb un equip tècnic informàtic professional, amb molta experiència i especialitzat en la gestió de xarxes i aparells informàtics d’alt nivell en qualsevol plataforma: Windows, Mac, Linux… Comptem amb clients importants i reconeguts, i realitzem la gestió integral de les seves instal·lacions informàtiques de forma continuada. Disposem de diferents modalitats de IT, a mida depenent de les necessitats i objectius de cada client.

  Som distribuïdors i Partners oficials i certificats de les millors marques, solucions i fabricants de software i hardware a tots nivells, com Microsoft, Mac, Ubuntu, Google, Dell, HP, Cisco, etc…

  Manteniment Informàtic
  Manteniment Informàtic

  El nostre servei informàtic disposa d’un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Tots els nostres tècnics de suport informàtic disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Vinculem per a cada client de sistemes informàtics un mínim de 2 tècnics directes per a ser el més resolutius i precisos possible.

  Els clients disposen els telèfons mòbils dels tècnics vinculats per a que puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic.

  Disposem de tècnics fixes i estables per a donar un servei de manteniment estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Els nostres clients de serveis IT disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  Som l’empresa de serveis informàtics que necessita, suport informàtic a mida mitjançant contracte IT per a garantir i oferir un servei informàtic 100% estable i fiable als nostres clients. Assessorament i consultoria informàtica amb gran experiència i treballada reputació al sector IT, noves tecnologies. Servei informàtic de qualitat i fiabilitat per a empreses i institucions.

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment Informàtic

  Què és el manteniment informàtic?

  El manteniment informàtic és un servei global de gestió i manteniment integral de la part informàtica i de comunicació de la infraestructura del client. Consta de prevenció, gestió, manteniment i millores dins el servei.

  Qui necessita un servei de manteniment informàtic?

  Totes aquelles empreses i institucions que tinguin una infraestructura informàtica que requereixi de manteniment, seguiment, seguretat i millores, són el perfil adequat per a contractar aquest tipus de servei informàtic implicat i responsable.

  Quins serveis inclou?

  Inclou una gran varietat de serveis, sempre en funció de la infraestructura informàtica de cada client. El més habitual és la gestió, prevenció, manteniment, seguretat i millores per a garantir sempre un òptim rendiment.

  És car un manteniment informàtic?

  Un servei òptim de manteniment informàtic no és mai una despesa ni un cost, sinó una inversió pel client, ja que aquest servei evita incidències i aturades de l’activitat del client i a més, aporta valor i millores en molts dels processos, sense mencionar la obvietat sobre la seguretat i integritat de les dades.

  Qui pot oferir aquest servei informàtic?

  El servei de manteniment informàtic només ho pot oferir les empreses amb certa envergadura i sobretot amb un model de negoci dissenyat en aquest sentit, tant a nivell equip humà experimentat i de nivell, com en recursos i múscul per a poder-ho suportar amb màximes garanties.

  Manteniment informàtic presencial, monitorat i remot

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitorat dels sistemes i resposta remota inclosa. A Gestinet coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable i evitar d’aquesta manera problemes de seguretat i entrebancs en una gestió eficient de tots els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Som la branca informàtica dels nostres clients

  A Gestinet ens considerem una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes. Oferim contractes IT de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (873 votes)

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  EMPRESA DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

  Com el manteniment informàtic ajuda a protegir els ordinadors contra virus i malware

  En el context empresarial actual, la tecnologia informàtica s’ha convertit en el nucli de les operacions comercials, des de la gestió de dades fins a la comunicació interna […]

  manteniment informàtic a Girona

  Solucions de manteniment informàtic a Girona per a empreses

  Les empreses enfronten desafiaments constants per a mantenir la seva infraestructura tecnològica funcionant de manera òptima. La dependència de sistemes informàtics avançats i la necessitat de protegir dades […]

  serveis informàtics a Sant Joan Despí

  Empresa de serveis informàtics a Sant Joan Despí: Transformació tecnològica a l’abast

  La integració efectiva de la tecnologia s’ha convertit en un pilar fonamental per a l’èxit i la sostenibilitat de les empreses. En aquest context dinàmic, la nostra empresa […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat