ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  LÍDERS EN

  MANTENIMENT INFORMÀTIC

  Disposem d’un equip d’informàtics amb molta experiència en manteniment informàtic avançat i exigent.
  Oferim un servei informàtic integral d’assistència presencial, suport informàtic remot i monitorització en temps real.

  Contacti amb nosaltres

  SERVEI DE MANTENIMENT INFORMÀTIC

  “L’experiència i professionalisme de l’equip tècnic, juntament amb un sòlid sistema de gestió, són la clau fonamental d’un servei de manteniment informàtic.”

  El manteniment informàtic abasta la gestió integral i el cura global de la infraestructura informàtica i de comunicació del client, incloent-hi activitats de prevenció, gestió, manteniment i millora.

  A Gestinet, ens comprometem a emprar exclusivament professionals qualificats de la nostra pròpia plantilla. Destaquem que tots els nostres tècnics informàtics són professionals experimentats i empleats fixos, la qual cosa garanteix un servei de qualitat sense recórrer a la subcontractació ni a l’ús de perfils freelance. Aquesta pràctica assegura l’excel·lència en el servei i la satisfacció del client.

  MANTENIMENT INFORMÀTIC PER A EMPRESES

  Integració amb el teu Departament de TI

  Manteniment Àgil per a Empreses

  Mantingues la teva empresa àgil amb el nostre servei ràpid

  Assegurem una resposta immediata a les teves necessitats informàtiques, mantenint la continuïtat del teu negoci sense interrupcions, adaptant-nos a les demandes específiques del teu entorn.

  Optimització Tecnològica

  Millora el teu rendiment amb el nostre servei especialitzat

  Nosaltres ens dediquem a optimitzar la infraestructura tecnològica de la teva empresa per assegurar un funcionament òptim i eficient en l’entorn empresarial dinàmic.

  Experiència Fiable en Serveis Tecnològics

  Confia en la nostra experiència per a la teva seguretat

  Amb una àmplia experiència i un equip altament qualificat, proporcionem serveis tecnològics fiables per protegir i optimitzar la infraestructura de la teva empresa, assegurant el seu funcionament òptim en qualsevol ubicació.

  Seguretat Informàtica

  Protegeix les teves dades amb la nostra atenció dedicada

  Implementem protocols de seguretat avançats per protegir les teves dades sensibles, proporcionant-te tranquil·litat i confiança en la gestió de la informació de la teva empresa, sense importar la ubicació.

  El servei de manteniment informàtic de Gestinet destaca en el sector per la seva experiència, reputació i garanties. Com a líder en el camp, proporcionem suport i serveis informàtics amb una llarga trajectòria i un equip tècnic professional altament capacitats. El nostre compromís és oferir la millor assessoria i solucions eficients als nostres clients en tot moment.

  Gestinet ofereix una resposta ràpida i àgil a les incidències i problemes informàtics. Inicialment, proporcionem assistència remota, seguida de resposta presencial segons les necessitats del client, garantint una de les solucions més ràpides del mercat.

  Resol les teves dubtes amb un dels nostres tècnics!

  Sol·licita pressupost sense compromís

  Parlem?

  MANTENIMENT INFORMÀTIC PREVENTIU

  Preveu problemes i optimitza la teva empresa

  El nostre servei de manteniment informàtic preventiu està dissenyat per mantenir el teu sistema en òptimes condicions, evitant problemes abans que succeeixin. Realitzem revisions regulars, actualitzacions de programari i mesures de seguretat proactives per garantir la estabilitat i seguretat de la teva infraestructura informàtica. Amb nosaltres, pots confiar que el teu sistema estarà protegit i funcionant sense contratemps.

  Prevenció informàtica

  Evita errors amb el nostre servei de manteniment preventiu

  El nostre servei de prevenció informàtica garanteix l’estabilitat del teu negoci. Detectem i resolem problemes abans que afectin la teva operativitat, mantenint la teva empresa protegida i funcionant sense interrupcions.

  Seguretat informàtica

  Protegim les teves dades amb el nostre servei de prevenció

  Pots confiar en la nostra seguretat informàtica. Implementem mesures preventives per protegir la integritat de les teves dades i sistemes, garantint que la teva empresa operi amb tranquil·litat i confiança.

  Oferim un servei de manteniment informàtic periòdic, preventiu, expert i exigent, juntament amb altres serveis vitals per a qualsevol empresa en l’actualitat. Sempre utilitzem tècniques i metodologies innovadores i eficients.

  Un dels aspectes més importants i sensibles que gestionem i assegurem en el nostre servei és la gestió integral de còpies de seguretat (backups) de dades i sistemes per a cada client. Oferim diverses opcions com a complement i millora d’aquest sistema de seguretat, com la revisió integral de còpies de seguretat en local, la realització de còpies de seguretat externes o en dispositius extrems (LOPD), entre altres.

  MANTENIMENT INFORMÀTIC DE QUALITAT

  Per què confiar en Gestinet?

  El nostre servei informàtic disposa d’un temps màxim de resposta sobre incidències de 3 a 4 hores. Actualment donem resposta immediata.

  Tots els nostres tècnics de suport informàtic disposen com a mínim de Grau Superior Informàtic en Sistemes Informàtics.

  Vinculem per a cada client de manteniment de sistemes informàtics un mínim de 2 tècnics directes per ser el més resolutius i precisos possible.

  Els clients disposen dels telèfons mòbils dels tècnics vinculats perquè puguin contactar directament i ser més resolutius i efectius en el servei de suport informàtic.

  Disposem de tècnics fixos i estables per donar un servei de manteniment informàtic estable i ràpid sense sorpreses ni esperes.

  Els nostres clients de serveis IT disposen d’una potent Extranet per a la gestió completa del seu servei.

  MANTENIMENT INFORMÀTIC CORRECTIU

  Recupera la funcionalitat perduda amb el nostre
  servei de reparació ràpida

  El nostre servei de manteniment informàtic correctiu està dissenyat per restaurar la funcionalitat dels teus sistemes de manera eficient. Ens comprometem a solucionar qualsevol problema de forma ràpida i efectiva, perquè la teva empresa pugui seguir operant sense interrupcions.

  Reparació immediata

  Solucionem problemes informàtics

  El nostre servei de manteniment informàtic correctiu s’encarrega de reparar qualsevol fallada de manera immediata. Amb atenció ràpida i eficient, garantim que la teva empresa torni a operar sense contratemps en el menor temps possible.

  Recuperació fiable

  Recupera l’estabilitat

  Confia en la nostra capacitat de recuperació amb el manteniment informàtic correctiu. El nostre equip expert resol qualsevol problema, restaura l’estabilitat dels teus sistemes i assegura la continuïtat del teu negoci.

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A CATALUNYA

  Donem cobertura a tota Catalunya

  Manteniment informàtic a Barcelona

  Ver servicio

  Manteniment informàtic a Tarragona

  Ver servicio

  Manteniment informàtic a Lleida

  Ver servicio

  Manteniment informàtic a Girona

  Ver servicio

  I també a Madrid i València

  Manteniment informàtic a Madrid

  Ver servicio

  Manteniment informàtic a Valencia

  Ver servicio

  Preguntes freqüents sobre

  Manteniment Informàtic

  Què és el manteniment informàtic?

  El manteniment informàtic és un servei global de gestió i manteniment integral de la part informàtica i de comunicació de la infraestructura del client. Consta de prevenció, gestió, manteniment i millores dins el servei.

  Qui necessita un servei de manteniment informàtic?

  Totes aquelles empreses i institucions que tinguin una infraestructura informàtica que requereixi de manteniment, seguiment, seguretat i millores, són el perfil adequat per a contractar aquest tipus de servei informàtic implicat i responsable.

  Quins serveis inclou?

  Inclou una gran varietat de serveis, sempre en funció de la infraestructura informàtica de cada client. El més habitual és la gestió, prevenció, manteniment, seguretat i millores per a garantir sempre un òptim rendiment.

  És car un manteniment informàtic?

  Un servei òptim de manteniment informàtic no és mai una despesa ni un cost, sinó una inversió pel client, ja que aquest servei evita incidències i aturades de l’activitat del client i a més, aporta valor i millores en molts dels processos, sense mencionar la obvietat sobre la seguretat i integritat de les dades.

  Qui pot oferir aquest servei informàtic?

  El servei de manteniment informàtic només ho pot oferir les empreses amb certa envergadura i sobretot amb un model de negoci dissenyat en aquest sentit, tant a nivell equip humà experimentat i de nivell, com en recursos i múscul per a poder-ho suportar amb màximes garanties.

  Manteniment informàtic presencial, monitorat i remot

  Els nostres tècnics informàtics realitzen el servei de manteniment informàtic, xarxes, aparells i components informàtics de forma presencial a les oficines dels clients, juntament amb el monitorat dels sistemes i resposta remota inclosa. A Gestinet coneixem i som conscients de la importància d’un bon manteniment informàtic i una actuació en aquest sentit proactiva i responsable i evitar d’aquesta manera problemes de seguretat i entrebancs en una gestió eficient de tots els recursos de la xarxa, servidors i usuaris de cada client.

  Contacti amb nosaltres

  Som la branca informàtica dels nostres clients

  A Gestinet ens considerem una part molt important i vital de cada client i això ens fa ser més exigents, proactius i inconformistes. Oferim contractes IT de prevenció, reparació i seguiment constant dels sistemes informàtics de cada client. Comptem amb molts anys d’experiència i una important cartera de clients aconseguida amb la rigorositat i professionalitat de tot l’equip humà de Gestinet, fet que ens posiciona com a una empresa referent i líder dins el nostre sector.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (873 votes)

  Els nostres articles de Manteniment Informàtic

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A VALÈNCIA

  Manteniment informàtic a València: Serveis de ciberseguretat per a empreses

  Els sistemes informàtics són essencials en qualsevol empresa, ja que el correcte funcionament dels equips i sistemes és crucial per a assegurar l’eficiència i productivitat dels empleats. En […]

  CONSULTORIA INFORMÀTICA A TERRASSA

  Consultoria i assessorament informàtic a Terrassa

  La consultoria i l’assessorament informàtic són pilars fonamentals per al desenvolupament i l’optimització de les tecnologies dins d’una organització. En un món cada vegada més digitalitzat, comptar amb […]

  MANTENIMENT INFORMÀTIC A BARCELONA

  Manteniment preventiu a Barcelona per a protegir dades i sistemes informàtics

  Implementar mesures de manteniment preventiu és essencial per a garantir la integritat de les dades i sistemes. Les organitzacions s’enfronten a desafiaments constants quant a la protecció de […]

  Necessita suport en Manteniment Informàtic? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat