ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Formació en Ciberseguretat per Empreses: Experiència i Compromís

  L’educació en seguretat cibernètica és clau per afrontar els reptes en constant evolució del món digital.

  Contacti amb nosaltres

  Aprendre a navegar de forma més segura per a tu i la teva empresa?

  Amb els nostres anys d’experiència i un equip tècnic altament qualificat, hem decidit expandir la nostra missió de garantir la integritat, fiabilitat i seguretat informàtica. Gestinet presentem la nostra nova oferta formativa dedicada a la ciberseguretat per a empreses. Creiem fermament que l’educació en ciberseguretat és clau per afrontar els reptes en constant evolució del món digital, i desitgem compartir aquest coneixement amb empreses que busquen reforçar la seva seguretat digital.

  Amb una llarga trajectòria en el sector, Gestinet hem esdevingut un referent en serveis informàtics, establint-nos com a socis de confiança per a empreses de tota mena i mida. L’experiència acumulada al llarg dels anys no només ens ha dotat d’un profund coneixement en manteniment informàtic, sinó que també ens ha permès entendre la importància crucial de la ciberseguretat en el context empresarial actual.

  Protegir la informació valuosa: un tema essencial per Gestinet

  Amb l’augment de les amenaces cibernètiques, la protecció de la informació empresarial s’ha convertit en una prioritat crítica. Entenem que la informació és un actiu valuós per a qualsevol empresa i que assegurar-ne la confidencialitat i la integritat és fonamental. És per això que ens comprometem a proporcionar formació detallada sobre com identificar, comprendre i abordar les diverses amenaces que podrien posar en perill les dades empresarials. Algunes de les amenaces son:

  • Atacs de Phishing Correus electrònics fraudulents que intenten enganyar els empleats perquè revelin informació confidencial com contrasenyes o dades bancàries.
  • Malware: Problemes de seguretat en programes i sistemes no actualitzats, que poden ser explotats per atacants per infiltrar-se en la xarxa de l’empresa.
  • Vulnerabilitats de Software: Avaluem l’eficàcia de les teves polítiques i procediments de seguretat.
  • Problemes de Contrasenyes: ⁣ Contrasenyes febles o compartides, que poden donar accés no autoritzat als sistemes i a la informació empresarial.
  • Dispositius USB no Segurs: L’ús indiscriminat de dispositius USB sense controls adequats pot introduir malware a la xarxa empresarial.
  • Vulnerabilitats en Correus Electrònics: Atacs dirigits a través de correu electrònic, com ara el “CEO Fraud” o altres formes d’enginyeria social que busquen enganyar els empleats per obtenir accés no autoritzat o informació confidencial.
  • Problemes de Seguretat Mòbil: Dispositius mòbils utilitzats per a treballar que no estan prou protegits, deixant les dades empresarials susceptibles a pèrdua o accés no autoritzat.
  Disseny Gràfic
  Disseny Gràfic

  Beneficis d’una auditoria i anàlisi de ciberseguretat:

  • Reducció del Risc d’Atacs.
  • Millora de la Consciència de Seguretat.
  • Redueix l’impacte d’un atac cibernètic.
  • Implementació de Mesures de Prevenció Efectives.
  • Resposta Ràpida a Incidències.
  • Resposta Ràpida a Incidències.
  • Protecció de la Imatge de Marca.

  Contacti amb nosaltres

  Per què triar-nos?

  • Som experts en ciberseguretat amb anys d’experiència.
  • Disposem d’un equip altament qualificat i certificat.
  • Fem servir les últimes eines i tècniques d’anàlisis.
  • Oferim un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats.
  • T’acompanyem en tot el procés de millora de la teva seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  L’oferta formativa de Gestinet: Enfocada en l’acció i la millora diària

  La nostra formació en ciberseguretat no només ofereix teoria, sinó que està dissenyada per ser altament pràctica i accionable. Cada mòdul està pensat per capacitar els participants amb les eines i els coneixements necessaris per implementar immediatament mesures de seguretat eficaces. Creiem fermament en l’empoderament, permetent a les empreses prendre el control de la seva seguretat digital.

  Entenem que la ciberseguretat no és només una responsabilitat individual, sinó un esforç col·lectiu. Així doncs, la nostra formació fomenta la col·laboració activa entre els participants, permetent-los compartir les seves experiències i coneixements per millorar la comprensió i la implementació de les pràctiques segures.

  Amb aquesta iniciativa, volem ser un soci guia per a empreses que aspiren a créixer i prosperar en l’entorn digital actual. Amb Gestinet, no només obteniu una formació en ciberseguretat, sinó que us uniu a una comunitat compromesa amb la seguretat i l’èxit digital continuat. Estem desitjant per embarcar-nos en aquesta jornada amb les vostres empreses, assegurant-nos que estigueu armats amb les millors defenses digitals possibles.

  En la nostra formació en ciberseguretat, Gestinet abordarà temes crucials per protegir les empreses en l’entorn digital actual. Explorarem des de la identificació de les amenaces emergents fins a la implementació pràctica de mesures de seguretat, proporcionant una visió completa de com gestionar contrasenyes, protegir la informació i assegurar-se d’un ús segur de xarxes wifi.

  Alguns dels temes que desenvoluparem a la formació son els següents:

  Utilització de contrasenyes robustes:

  Procediments i eines per la creació, implementació i gestió de claus d’accés segures

  Consells per protegir la informació:

  Enfortir la seguretat de les dades de l’empresa mitjançant bones pràctiques en les nostres tasques diàries

  Consells durant la navegació:

  Donem tips per evitar caure en les múltiples trampes cibernètiques que trobem en les tasques laborals diàries

  Consells per a la utilització de xarxes wifi:

  Habitualment ens connectem a xarxes sense tenir en compte com estan configurades. Descobreix com connectar-te sense risc

  Gestió Responsable d’Els Dispositius USB:

  Establir polítiques sobre l’ús de dispositius USB per evitar possibles amenaces com arxius maliciosos i protegir les dades empresarials.

  Seguretat del Correu Electrònic:

  Sensibilitzar sobre els riscos del phishing i proporcionar estratègies per identificar correus electrònics maliciosos i altres atacs relacionats amb el correu electrònic.

  Criptografia de Dades:

  Emprar la criptografia per protegir les dades sensibles, tant en trànsit com en emmagatzematge, proporcionant una capa addicional de seguretat.

  Planificació de Contingència:

  Desenvolupar plans de contingència per respondre ràpidament a incidents de seguretat, minimitzant l’impacte en cas de violació de la seguretat o pèrdua de dades.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  Rate this page

  Els nostres articles de Ciberseguretat

  seguretat informàtica

  La importància de la seguretat informàtica per a les empreses

  La seguretat informàtica és fonamental per a protegir les dades de les empreses. En aquest post, li explicarem per què és important i com protegir els seus sistemes […]

  0 comments
  manteniment informàtic

  Per què és tan important la seguretat i el manteniment dels seus equips?

  Els ordinadors i altres suports informàtics són eines molt valuoses i un dels recursos més utilitzats per a poder desenvolupar les tasques diàries d’una empresa. És per això […]

  0 comments
  manteniment informàtic

  6 consells per a obtenir seguretat informàtica

  La seguretat informàtica és imprescindible actualment, especialment per a les empreses que mouen gran quantitat d’informació i dades cada dia, a més de la documentació dels seus clients. […]

  0 comments

  Necessita suport en Ciberseguretat? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat