ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SERVEIS CLOUD GESTINET 100% GARANTIT

  A Gestinet oferim serveis Cloud mitjançant solucions Microsoft® Azure,
  nº1 tecnològic a escala internacional.

  Contacti amb nosaltres

  Serveis Cloud Gestinet: Màximes prestacions, màxim rendiment i màxima seguretat

  Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet són gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes Cloud consolidats durant tots els nostres projectes duts a terme amb aquesta solució tan potent, eficient i escalable en funció de cada necessitat.

  Som Partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure, amb les millors prestacions del mercat, màxims rendiments i seguretat que proporcionen als nostres clients la solució definitiva i escalable a mida. D’aquesta forma, podem realitzar des de projectes petits i específics, fins a grans projectes per a clients més grans i exigents tecnològicament.

  En formar part de la solució Microsoft® Azure, coneixem i assessorem sobre la millor solució per a cada projecte i client, des de l’activació de serveis Cloud bàsics, passant per la virtualització de servidors en Cloud i la implementació d’infraestructures informàtiques integrals. Tots aquests serveis Cloud són íntegrament governats i monitoritzats pels nostres tècnics experts per a assegurar-nos l’estabilitat i bon rendiment d’aquests.

  Des de Gestinet realitzem la implementació i gestió de solucions Cloud específiques de Microsoft® com són: Office 365, Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online i d’altres eines potents que han revolucionat aquest sector.

  A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat de la infraestructura Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, per aquest motiu recomanem amb màximes garanties i prestacions, la solució Cloud de Microsoft® Azure. En la majoria de casos, assumim les feines de seguiment i manteniment dels serveis cloud contractats mitjançant el servei de Manteniment informàtic vigent del client, ja que són perfectament unificables.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb uns Serveis Cloud fiables i segurs són una eina molt potent i necessària per qualsevol empresa amb ambició, exigent i amb visió de present i de futur.

  Serveis Cloud
  Serveis Cloud

  Oferim solucions Cloud a mida

  Realitzem l’assessorament, disseny i implementació d’infraestructures Cloud de tot tipus, des d’allò més bàsic i funcional, a plataformes Cloud d’infraestructures informàtiques avançades i exigents. Totes les seves dades i informació al núvol 24/7/365 amb màximes prestacions, fiabilitat i seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  Prioritzem la mobilitat i seguretat en la informàtica diària

  A Gestinet sempre ens hem preocupat de les millores i de l’evolució tecnològica sobre els processos informàtics empresarials, siguin quins siguin, prioritzant en aquest sentit la mobilitat i flexibilitat que aporta la tecnologia Cloud, juntament amb la fiabilitat i garanties de seguretat actual d’aquest tipus de plataformes ja consolidades i contrastades en múltiples implementacions i anys d’experiència en projectes i casos d’èxit desenvolupats per la nostra empresa.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (973 votes)

  Els nostres articles de Serveis Cloud

  seguretat informàtica

  Empresa de seguretat i manteniment informàtic

  Sigui quina sigui la mida de l’empresa, és important comptar amb la millor seguretat informàtica, per a protegir els seus equips i sistemes informàtics contra possibles perills i […]

  programa crm

  Per què necessita un programa CRM i ERP?

  És ben sabut que els programes de gestió i administració d’empreses són una de les claus en l’èxit de qualsevol negoci. Per això, a Gestinet volem donar-li a […]

  serveis cloud per empreses

  Serveis Cloud per a empreses: per què ho necessita?

  Organitzacions de tota mena veuen en el núvol grans oportunitats i, especialment, més seguretat pel seu negoci. Les empreses que ofereixen serveis Cloud, en aquest cas, són determinants […]

  Necessita suport en Serveis Cloud? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat