He llegit i accepto la Política de privacitat

Serveis cloud

SERVEIS CLOUD GESTINET 100% GARANTIT

A Gestinet oferim serveis Cloud mitjançant solucions Microsoft® Azure,
nº1 tecnològic a escala internacional.

Contacti amb nosaltres

Serveis Cloud Gestinet: Màximes prestacions, màxim rendiment i màxima seguretat

Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet són gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes Cloud consolidats durant tots els nostres projectes duts a terme amb aquesta solució tan potent, eficient i escalable en funció de cada necessitat.

Som Partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure, amb les millors prestacions del mercat, màxims rendiments i seguretat que proporcionen als nostres clients la solució definitiva i escalable a mida. D’aquesta forma, podem realitzar des de projectes petits i específics, fins a grans projectes per a clients més grans i exigents tecnològicament.

En formar part de la solució Microsoft® Azure, coneixem i assessorem sobre la millor solució per a cada projecte i client, des de l’activació de serveis Cloud bàsics, passant per la virtualització de servidors en Cloud i la implementació d’infraestructures informàtiques integrals. Tots aquests serveis Cloud són íntegrament governats i monitoritzats pels nostres tècnics experts per a assegurar-nos l’estabilitat i bon rendiment d’aquests.

Des de Gestinet realitzem la implementació i gestió de solucions Cloud específiques de Microsoft® com són: Office 365, Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online i d’altres eines potents que han revolucionat aquest sector.

A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat de la infraestructura Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, per aquest motiu recomanem amb màximes garanties i prestacions, la solució Cloud de Microsoft® Azure. En la majoria de casos, assumim les feines de seguiment i manteniment dels serveis cloud contractats mitjançant el servei de Manteniment informàtic vigent del client, ja que són perfectament unificables.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb uns Serveis Cloud fiables i segurs són una eina molt potent i necessària per qualsevol empresa amb ambició, exigent i amb visió de present i de futur.

Oferim solucions Cloud a mida

Realitzem l’assessorament, disseny i implementació d’infraestructures Cloud de tot tipus, des d’allò més bàsic i funcional, a plataformes Cloud d’infraestructures informàtiques avançades i exigents. Totes les seves dades i informació al núvol 24/7/365 amb màximes prestacions, fiabilitat i seguretat.

Contacti amb nosaltres

Prioritzem la mobilitat i seguretat en la informàtica diària

A Gestinet sempre ens hem preocupat de les millores i de l’evolució tecnològica sobre els processos informàtics empresarials, siguin quins siguin, prioritzant en aquest sentit la mobilitat i flexibilitat que aporta la tecnologia Cloud, juntament amb la fiabilitat i garanties de seguretat actual d’aquest tipus de plataformes ja consolidades i contrastades en múltiples implementacions i anys d’experiència en projectes i casos d’èxit desenvolupats per la nostra empresa.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Serveis Cloud

  • Manteniment informàtic

Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

gener 14th, 2019|Comentaris tancats a Còpies de seguretat xifrades amb manteniment informàtic

Les dades d’una empresa són una informació molt sensible que té un valor, en molts casos, incalculable. Per tant, perdre tant les seves dades com les dels seus clients i que caiguin en mans de [...]

  • Manteniment informàtic

Avantatges del manteniment informàtic preventiu

gener 8th, 2019|Comentaris tancats a Avantatges del manteniment informàtic preventiu

Avui dia molts negocis tenen dependència del bon funcionament dels seus sistemes informàtics i, per tant, poden afectar a la productivitat i a l’atenció als seus clients. Un manteniment informàtic adequat és imprescindible per tal [...]

  • any nou gestinet

Li desitgem Bon Any Nou!

gener 1st, 2019|Comentaris tancats a Li desitgem Bon Any Nou!

L’arribada d’un nou any sempre arriba amb nous objectius i desitjos per complir. Esperem poder compartir-los amb els nostres clients, col.laboradors i amics, i junts obtenir les millors fites empresarials possibles. Des de Gestinet, com [...]

  • Manteniment informàtic

La seguretat del núvol i el seu manteniment informàtic

desembre 27th, 2018|Comentaris tancats a La seguretat del núvol i el seu manteniment informàtic

A causa de la comoditat i l’estalvi que s’aconsegueix tenint la informació de la seva empresa al núvol, aquesta eina és imprescindible i facilita la feina del dia a dia. El núvol, a més, permet [...]

Necessita suport en Serveis Cloud? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat

Posicionament Web