ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

  He llegit i accepto la Política de privacitat

  SERVEIS CLOUD GESTINET 100% GARANTIT

  A Gestinet oferim serveis Cloud mitjançant solucions Microsoft® Azure,
  nº1 tecnològic a escala internacional.

  Contacti amb nosaltres

  Serveis Cloud Gestinet: Màximes prestacions, màxim rendiment i màxima seguretat

  Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet són gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes Cloud consolidats durant tots els nostres projectes duts a terme amb aquesta solució tan potent, eficient i escalable en funció de cada necessitat.

  Som Partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure, amb les millors prestacions del mercat, màxims rendiments i seguretat que proporcionen als nostres clients la solució definitiva i escalable a mida. D’aquesta forma, podem realitzar des de projectes petits i específics, fins a grans projectes per a clients més grans i exigents tecnològicament.

  En formar part de la solució Microsoft® Azure, coneixem i assessorem sobre la millor solució per a cada projecte i client, des de l’activació de serveis Cloud bàsics, passant per la virtualització de servidors en Cloud i la implementació d’infraestructures informàtiques integrals. Tots aquests serveis Cloud són íntegrament governats i monitoritzats pels nostres tècnics experts per a assegurar-nos l’estabilitat i bon rendiment d’aquests.

  Des de Gestinet realitzem la implementació i gestió de solucions Cloud específiques de Microsoft® com són: Office 365, Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online i d’altres eines potents que han revolucionat aquest sector.

  A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat de la infraestructura Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, per aquest motiu recomanem amb màximes garanties i prestacions, la solució Cloud de Microsoft® Azure. En la majoria de casos, assumim les feines de seguiment i manteniment dels serveis cloud contractats mitjançant el servei de Manteniment informàtic vigent del client, ja que són perfectament unificables.

  A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb uns Serveis Cloud fiables i segurs són una eina molt potent i necessària per qualsevol empresa amb ambició, exigent i amb visió de present i de futur.

  Serveis Cloud
  Serveis Cloud

  Oferim solucions Cloud a mida

  Realitzem l’assessorament, disseny i implementació d’infraestructures Cloud de tot tipus, des d’allò més bàsic i funcional, a plataformes Cloud d’infraestructures informàtiques avançades i exigents. Totes les seves dades i informació al núvol 24/7/365 amb màximes prestacions, fiabilitat i seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  Prioritzem la mobilitat i seguretat en la informàtica diària

  A Gestinet sempre ens hem preocupat de les millores i de l’evolució tecnològica sobre els processos informàtics empresarials, siguin quins siguin, prioritzant en aquest sentit la mobilitat i flexibilitat que aporta la tecnologia Cloud, juntament amb la fiabilitat i garanties de seguretat actual d’aquest tipus de plataformes ja consolidades i contrastades en múltiples implementacions i anys d’experiència en projectes i casos d’èxit desenvolupats per la nostra empresa.

  Contacti amb nosaltres

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (973 votes)

  Els nostres articles de Serveis Cloud

  manteniment informàtica

  Correu electrònic segur amb manteniment informàtic per a empreses

  Cada dia s’envien milions de correus electrònics, de manera personal i professional. Aquests últims són molt importants, ja que és un mitjà de comunicació perfecte en l’àmbit laboral, […]

  manteniment informàtic

  Suporti tècnic i manteniment informàtic per a empreses a Barcelona

  Amb un correcte suport tècnic i manteniment informàtic, el qual supervisa i manté els sistemes i equips en perfecte estat, es garanteix el millor funcionament i operativitat de […]

  manteniment informatic

  Seguretat informàtica: aspecte clau en el manteniment d’ordinadors

  Les ciberamenaçes i ciberatacs digitals són una realitat, i cada vegada amb més freqüència, així que és molt important comptar amb un manteniment informàtic que posi les barreres […]

  Necessita suport en Serveis Cloud? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat