He llegit i accepto la Política de privacitat

Serveis cloud

SERVEIS CLOUD GESTINET 100% GARANTIT

A Gestinet oferim serveis Cloud mitjançant solucions Microsoft® Azure,
nº1 tecnològic a escala internacional.

Contacti amb nosaltres

Serveis Cloud Gestinet: Màximes prestacions, màxim rendiment i màxima seguretat

Els serveis Cloud que oferim des de Gestinet són gestionats pel nostre equip de professionals experts, amb una llarga experiència en aquesta tecnologia i en tot tipus de projectes Cloud consolidats durant tots els nostres projectes duts a terme amb aquesta solució tan potent, eficient i escalable en funció de cada necessitat.

Som Partners de la millor solució Cloud del sector, Microsoft® Azure, amb les millors prestacions del mercat, màxims rendiments i seguretat que proporcionen als nostres clients la solució definitiva i escalable a mida. D’aquesta forma, podem realitzar des de projectes petits i específics, fins a grans projectes per a clients més grans i exigents tecnològicament.

En formar part de la solució Microsoft® Azure, coneixem i assessorem sobre la millor solució per a cada projecte i client, des de l’activació de serveis Cloud bàsics, passant per la virtualització de servidors en Cloud i la implementació d’infraestructures informàtiques integrals. Tots aquests serveis Cloud són íntegrament governats i monitoritzats pels nostres tècnics experts per a assegurar-nos l’estabilitat i bon rendiment d’aquests.

Des de Gestinet realitzem la implementació i gestió de solucions Cloud específiques de Microsoft® com són: Office 365, Exchange Online, OneDrive, SharePoint Online i d’altres eines potents que han revolucionat aquest sector.

A Gestinet donem màxima prioritat a la seguretat de la infraestructura Cloud dissenyada i implementada per a cada projecte i client, per aquest motiu recomanem amb màximes garanties i prestacions, la solució Cloud de Microsoft® Azure. En la majoria de casos, assumim les feines de seguiment i manteniment dels serveis cloud contractats mitjançant el servei de Manteniment informàtic vigent del client, ja que són perfectament unificables.

A l’igual que comptar amb un òptim Disseny web i una potent estratègia de Posicionament web, sobretot Posicionament Google, són vitals per a qualsevol empresa avui dia, comptar amb uns Serveis Cloud fiables i segurs són una eina molt potent i necessària per qualsevol empresa amb ambició, exigent i amb visió de present i de futur.

Oferim solucions Cloud a mida

Realitzem l’assessorament, disseny i implementació d’infraestructures Cloud de tot tipus, des d’allò més bàsic i funcional, a plataformes Cloud d’infraestructures informàtiques avançades i exigents. Totes les seves dades i informació al núvol 24/7/365 amb màximes prestacions, fiabilitat i seguretat.

Contacti amb nosaltres

Prioritzem la mobilitat i seguretat en la informàtica diària

A Gestinet sempre ens hem preocupat de les millores i de l’evolució tecnològica sobre els processos informàtics empresarials, siguin quins siguin, prioritzant en aquest sentit la mobilitat i flexibilitat que aporta la tecnologia Cloud, juntament amb la fiabilitat i garanties de seguretat actual d’aquest tipus de plataformes ja consolidades i contrastades en múltiples implementacions i anys d’experiència en projectes i casos d’èxit desenvolupats per la nostra empresa.

Contacti amb nosaltres

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

Generació continguts SEO

5/5

Els nostres articles de Serveis Cloud

  • Manteniment informàtic

Quan és necessari un manteniment informàtic presencial?

març 12th, 2019|Comentaris tancats a Quan és necessari un manteniment informàtic presencial?

El manteniment informàtic comprèn un seguit de tasques realitzades per tal que els equips informàtics sempre estiguin en bon estat. Trobem el manteniment dels ordinadors i els servidors, que es tracta de l’atenció als equipaments, [...]

  • Manteniment informàtic

Gràcies al manteniment informàtic, tindrà la millor infraestructura informàtica per a la seva empresa

març 7th, 2019|Comentaris tancats a Gràcies al manteniment informàtic, tindrà la millor infraestructura informàtica per a la seva empresa

Tant el hardware, el software i els diferents serveis necessaris per a optimitzar la gestió interna i la seguretat de les dades d’una empresa, formen part de la infraestructura informàtica d’un negoci. Actualment, degut que [...]

  • Manteniment informàtic

Navegació segura amb manteniment informàtic

març 1st, 2019|Comentaris tancats a Navegació segura amb manteniment informàtic

A causa de la gran quantitat de dades que mouen avui dia les empreses per internet, és necessari tenir la certesa que el seu negoci compta amb una navegació segura i que la seva informació [...]

  • Manteniment informàtic

Tingui a la seva empresa un manteniment informàtic personalitzat

febrer 21st, 2019|Comentaris tancats a Tingui a la seva empresa un manteniment informàtic personalitzat

La informàtica, i la tecnologia en general, és una eina utilitzada avui dia en molts sectors que ajuda a agilitzar i millorar processos, així com incrementar ingressos, entre d’altres. Per això cal cuidar els equipaments [...]

Necessita suport en Serveis Cloud? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat