ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  GESTINET: IN BLOCKCHAIN WE TRUST!

  Pioners en el desenvolupament de projectes amb tecnologia Blockchain.

  Contacti amb nosaltres

  Realitzem l’assessorament i consultoria sobre Blockchain, la seva aplicació i desenvolupament, viabilitat en projectes segons objectius, sectors i funcions a cobrir, etc…

  Creiem, de fet des de fa temps, que Blockchain serà la nova revolució mundial igual que va ser-ho en el seu moment internet i l’efecte que va provocar a nivell global empresarial i social.
  Blockchain es va crear com a la tecnologia per a suportar Bitcoin, que és la criptomoneda per excel·lència, i té tantes qualitats i beneficis que a partir d’aquí s’ha anat trobant d’altres funcions i desenvolupaments com els “smart contracts”, “IOT”, “intel·ligència artificial”…

  Blockchain
  Blockchain

  Es tracta d’una tecnologia “peer to peer” o “P2P”, sinònim de la descentralització per tant, que permet l’intercanvi de dades sense que calgui un servidor central sinó que és realitzat per nodes que es comporten alhora com a clients i servidors dels altres nodes de la xarxa.
  Així doncs, Blockchain utilitza algoritmes matemàtics complexes, criptografia, llenguatges de programació i tota la tecnologia és Open Source.

  “Les dades seran la matèria prima estrella de les dècades vinents”

  Blockchain permet escenaris d’intercanvi de béns, serveis i actius sense necessitat de tercers, de forma digital i actualment la més segura per la seva complexitat.

  Quins són els beneficis i valor afegit que aporta Blockchain a diferència de qualsevol altra tecnologia?

  Seguretat: Utilitza un protocol criptogràfic basat en l’ús de clau pública i privada, pel que la confidencialitat i seguretat de Blockchain es torna indestructible i invulnerable. Blockchain només permet inserir dades a la cadena de blocs però no permet actualitzar ni eliminar cap, funcionant com un llibre major inmanipulable.

  Immutabilitat i invulnerabilitat: La immutabilitat i invulnerabilitat de Blockchain fa que sigui gairebé impossible realitzar modificacions/manipulacions sobre la informació verificada, d’aquesta forma s’augmenta la confiança i fiabilitat en la integritat de les dades.

  Transparència: Hi ha accés lliure al llibre de successos dins la cadena de blocs per a consultar dades i informació sense poder modificar-ho ni manipular-ho. D’aquesta manera es garanteix la transparència i veracitat de la informació que hi conté a temps real.

  Descentralització: Es tracta d’un sistema descentralitzat amb tot el que això comporta i significa. La confiança es fonamenta en la transparència en registrar i verificar les dades sense la intervenció de tercers (eliminant els costos i interessos d’aquests), ja que es fonamenten en el consens universal dels nodes que conformen cada Blockchain en qüestió.

  Economia: Blockchain aporta una important reducció de costos operatius ja que elimina tasques de registre, control, gestió i distribució de dades i per tant permet reduir l’ús de personal i altres despeses.

  Traçabilitat: La tecnologia Blockchain és perfecte per a desenvolupar sistemes de traçabilitat i seguiment gràcies a les seves característiques tècniques. Així doncs, la tecnologia de blocs permet fer la traçabilitat de transaccions per què quedin registrats tots els moviments en una xarxa que està distribuïda globalment i que és invulnerable i immutable.

  Escalabilitat: Aquest avantatge és important pels desenvolupadors. Alta capacitat de reacció i resposta sense sotmetre la qualitat del sistema ni interrompre els intercanvis d’informació.

  Col·laboració: Blockchain ens permet programar per a realitzar transaccions i gestions específiques quan es completin d’altres. Això permet la col·laboració sense incrementar el risc en operacions amb múltiples dependències o autoritzacions per diferents parts.

  En quins sectors està tenint més rellevància la tecnologia Blockchain?

  – Notaris (seguretat i descentralització)
  – Votacions (seguretat i descentralització)
  – Sanitari (traçabilitat i seguretat)
  – Agències i Mitjans de comunicació (descentralització)
  – Transports (seguretat i traçabilitat)
  – Sector públic (seguretat i descentralització)
  – Banca (criptomònades i seguretat)
  – Empresarial (criptomònades i tokenització)
  – Societats i col·lectius (seguretat, descentralització, criptomonedes i tokenització).

  Contacti amb nosaltres

  Des de Gestinet creiem que una altra funció i valor afegit que aporta Blockchain és la tokenització aplicada a la societat i món empresarial. Correspon a la substitució d’un valor o dada confidencial per un altre que no ho és, però que garanteix la mateixa operativitat. La tokenització de béns, actius físics i/o valors obre la porta a la capitalització i implicació de tercers sobre qui disposa d’aquestes propietats.

  Avui dia ja tothom està utilitzant tokens, tot i que segurament la gent no n’és conscient. La diferència és que Blockchain ha revolucionat la forma amb la qual es poden intercanviar productes, serveis i crear nous mercats, ja que aquests intercanvis són traçables, immutables, transparents i descentralitzats. Disposa d’una liquidesa immediata: els tokens poden canviar-se amb facilitat per les criptomonedes, que tenen el seu hàbitat natural a Blockchain.

  Contacti amb nosaltres

  Es tracta d’una tecnologia “peer to peer” o “P2P”, sinònim de la descentralització per tant, que permet l’intercanvi de dades sense que calgui un servidor central sinó que és realitzat per nodes que es comporten alhora com a clients i servidors dels altres nodes de la xarxa.
  Així doncs, Blockchain utilitza algoritmes matemàtics complexes, criptografia, llenguatges de programació i tota la tecnologia és Open Source.

  Qualsevol persona, col·lectiu, entitat o empresa pot crear el seu propi ecosistema econòmic, amb tokens com a moneda i el seu valor anirà en funció de la seva acceptació, valor i ús.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

  SEO Posicionament Web
  5/5 - (1031 votes)

  Els nostres articles de Blockchain

  Manteniment web

  La importància del manteniment web: Com evitar problemes en la seva pàgina

  El manteniment d’una pàgina web és un pilar fonamental en el món digital. Sovint, quan es pensa en la creació d’un lloc web, se sol centrar en el […]

  COM ACTUALITZAR UNA WEB

  Com actualitzar i mantenir una pàgina web d’empresa?

  Tenir una presència en línia sòlida és imprescindible per a qualsevol empresa que desitgi aconseguir l’èxit. I en el cor d’aquesta presència es troba una pàgina web empresarial […]

  manteniment pàgines web

  La importància del manteniment web: com tenir un disseny actualitzat i segur

  Tenir una presència digital forta i sòlida és fonamental per a qualsevol empresa. Les pàgines web s’han convertit en la seva carta de presentació virtual, i és vital […]

  Necessita suport en Blockchain? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat