ACCÉS CLIENTS   
PARLEM?   93 817 40 25
referent tecnologic

He llegit i accepto la Política de privacitat

GESTINET: IN BLOCKCHAIN WE TRUST!

Pioners en el desenvolupament de projectes amb tecnologia Blockchain.

Contacti amb nosaltres

Realitzem l’assessorament i consultoria sobre Blockchain, la seva aplicació i desenvolupament, viabilitat en projectes segons objectius, sectors i funcions a cobrir, etc…

Creiem, de fet des de fa temps, que Blockchain serà la nova revolució mundial igual que va ser-ho en el seu moment internet i l’efecte que va provocar a nivell global empresarial i social.
Blockchain es va crear com a la tecnologia per a suportar Bitcoin, que és la criptomoneda per excel·lència, i té tantes qualitats i beneficis que a partir d’aquí s’ha anat trobant d’altres funcions i desenvolupaments com els “smart contracts”, “IOT”, “intel·ligència artificial”…

Blockchain
Blockchain

Es tracta d’una tecnologia “peer to peer” o “P2P”, sinònim de la descentralització per tant, que permet l’intercanvi de dades sense que calgui un servidor central sinó que és realitzat per nodes que es comporten alhora com a clients i servidors dels altres nodes de la xarxa.
Així doncs, Blockchain utilitza algoritmes matemàtics complexes, criptografia, llenguatges de programació i tota la tecnologia és Open Source.

“Les dades seran la matèria prima estrella de les dècades vinents”

Blockchain permet escenaris d’intercanvi de béns, serveis i actius sense necessitat de tercers, de forma digital i actualment la més segura per la seva complexitat.

Quins són els beneficis i valor afegit que aporta Blockchain a diferència de qualsevol altra tecnologia?

Seguretat: Utilitza un protocol criptogràfic basat en l’ús de clau pública i privada, pel que la confidencialitat i seguretat de Blockchain es torna indestructible i invulnerable. Blockchain només permet inserir dades a la cadena de blocs però no permet actualitzar ni eliminar cap, funcionant com un llibre major inmanipulable.

Immutabilitat i invulnerabilitat: La immutabilitat i invulnerabilitat de Blockchain fa que sigui gairebé impossible realitzar modificacions/manipulacions sobre la informació verificada, d’aquesta forma s’augmenta la confiança i fiabilitat en la integritat de les dades.

Transparència: Hi ha accés lliure al llibre de successos dins la cadena de blocs per a consultar dades i informació sense poder modificar-ho ni manipular-ho. D’aquesta manera es garanteix la transparència i veracitat de la informació que hi conté a temps real.

Descentralització: Es tracta d’un sistema descentralitzat amb tot el que això comporta i significa. La confiança es fonamenta en la transparència en registrar i verificar les dades sense la intervenció de tercers (eliminant els costos i interessos d’aquests), ja que es fonamenten en el consens universal dels nodes que conformen cada Blockchain en qüestió.

Economia: Blockchain aporta una important reducció de costos operatius ja que elimina tasques de registre, control, gestió i distribució de dades i per tant permet reduir l’ús de personal i altres despeses.

Traçabilitat: La tecnologia Blockchain és perfecte per a desenvolupar sistemes de traçabilitat i seguiment gràcies a les seves característiques tècniques. Així doncs, la tecnologia de blocs permet fer la traçabilitat de transaccions per què quedin registrats tots els moviments en una xarxa que està distribuïda globalment i que és invulnerable i immutable.

Escalabilitat: Aquest avantatge és important pels desenvolupadors. Alta capacitat de reacció i resposta sense sotmetre la qualitat del sistema ni interrompre els intercanvis d’informació.

Col·laboració: Blockchain ens permet programar per a realitzar transaccions i gestions específiques quan es completin d’altres. Això permet la col·laboració sense incrementar el risc en operacions amb múltiples dependències o autoritzacions per diferents parts.

En quins sectors està tenint més rellevància la tecnologia Blockchain?

– Notaris (seguretat i descentralització)
– Votacions (seguretat i descentralització)
– Sanitari (traçabilitat i seguretat)
– Agències i Mitjans de comunicació (descentralització)
– Transports (seguretat i traçabilitat)
– Sector públic (seguretat i descentralització)
– Banca (criptomònades i seguretat)
– Empresarial (criptomònades i tokenització)
– Societats i col·lectius (seguretat, descentralització, criptomonedes i tokenització).

Contacti amb nosaltres

Des de Gestinet creiem que una altra funció i valor afegit que aporta Blockchain és la tokenització aplicada a la societat i món empresarial. Correspon a la substitució d’un valor o dada confidencial per un altre que no ho és, però que garanteix la mateixa operativitat. La tokenització de béns, actius físics i/o valors obre la porta a la capitalització i implicació de tercers sobre qui disposa d’aquestes propietats.

Avui dia ja tothom està utilitzant tokens, tot i que segurament la gent no n’és conscient. La diferència és que Blockchain ha revolucionat la forma amb la qual es poden intercanviar productes, serveis i crear nous mercats, ja que aquests intercanvis són traçables, immutables, transparents i descentralitzats. Disposa d’una liquidesa immediata: els tokens poden canviar-se amb facilitat per les criptomonedes, que tenen el seu hàbitat natural a Blockchain.

Contacti amb nosaltres

Es tracta d’una tecnologia “peer to peer” o “P2P”, sinònim de la descentralització per tant, que permet l’intercanvi de dades sense que calgui un servidor central sinó que és realitzat per nodes que es comporten alhora com a clients i servidors dels altres nodes de la xarxa.
Així doncs, Blockchain utilitza algoritmes matemàtics complexes, criptografia, llenguatges de programació i tota la tecnologia és Open Source.

Qualsevol persona, col·lectiu, entitat o empresa pot crear el seu propi ecosistema econòmic, amb tokens com a moneda i el seu valor anirà en funció de la seva acceptació, valor i ús.

Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals.

SEO Posicionament Web

Els nostres articles de Blockchain

Manteniment web

Què és el manteniment web i per què és necessari

Tenir una web corporativa és essencial si vol arribar als seus usuaris i oferir-los informació sobre la seva marca o negoci a qualsevol moment, tots els dies de […]

criptomoneda facebook

La nova criptomoneda de Facebook

Facebook ha comunicat que l’any 2020 llançarà la seva pròpia criptomoneda i l’anomenarà Libra. Així, els seus usuaris de Messenger i WhatsApp tindran la possibilitat d’intercanviar diners des […]

blockchain

La gran seguretat de blockchain

La cadena de blocs o blockchain és una base de dades que funciona com si fos un llibre comptable. En aquest, s’emmagatzemen tota classe de transaccions, sent un […]

blockchain

Avantatges d’incorporar blockchain a la seva empresa

Blockchain és un registre únic i distribuït en diversos nodes a la xarxa. Permet un intercanvi de dades sense un servidor central. Quan a les criptomonedes, es refereix […]

Necessita suport en Blockchain? Contacti amb nosaltres!

He llegit i accepto la Política de privacitat