ACCÉS CLIENTS   
Suport
PARLEM?   93 817 40 25


  He llegit i accepto la Política de privacitat

  Gestinet: El teu aliat a la ciberseguretat IOT del teu món connectat

  En un món cada cop més interconnectat, la seguretat dels dispositius IoT esdevé crucial.

  Contacti amb nosaltres

  Què és la ciberseguretat IoT i per què és important?

  La ciberseguretat IoT protegeix els dispositius i els sistemes connectats a internet d’accessos no autoritzats, atacs cibernètics i altres amenaces. És vital per evitar el robatori de dades, danys als dispositius, interrupcions al servei i altres greus conseqüències.

  Gestinet t’ajuda a identificar els riscos específics, avaluar la vulnerabilitat i implementar les millors pràctiques per protegir la teva llar, oficina i vida digital. Com a experts en ciberseguretat IoT, us oferim un servei integral per navegar amb tranquil·litat a l’era de la interconnexió.

  Afrontem les amenaces i riscos específics per a dispositius IoT

  Gestinet comprèn la importància de protegir el teu lloc de treball, la teva empresa i la teva vida digital, per la qual cosa oferim un servei integral de ciberseguretat IoT dissenyat a mida per a les teves necessitats. Coneixedors del sector, afrontem les següents amenaces per protegir de futurs inconvenients:

  La ciberseguretat en aplicacions mòbils és la pràctica de protegir les aplicacions mòbils d’atacs cibernètics. Aquests atacs poden tenir com a objectiu:

  • Malware i ransomware: són amenaces constants per als dispositius IoT. Gestinet us ofereix un servei integral de protecció per prevenir la infecció dels vostres dispositius amb programari maliciós.
  • Atacs DoS: Us protegim d’atacs que busquen inhabilitar els vostres dispositius o xarxes.
  • Botnets: Gestinet t’ajuda a evitar que els teus dispositius siguin segrestats i utilitzats per llençar atacs a gran escala.
  • Vulnerabilitats de programari: Et mantenim actualitzat sobre les darreres vulnerabilitats i t’ajudem a instal·lar les actualitzacions necessàries.
  • Accés no autoritzat: Implementem mesures de seguretat per protegir els dispositius d’accessos no desitjats.
  Disseny Gràfic
  Disseny Gràfic

  Beneficis d’implementar les solucions de ciberseguretat IOT de Gestinet:

  • Reduir el risc d’atacs cibernètics: Protegim-ne la infraestructura i els sistemes contra les principals amenaces cibernètiques.
  • Evitar grans pèrdues econòmiques: L’anàlisi constant d’amenaces cibernètiques redueix el risc d’aturades del sistema que generarien grans pèrdues econòmiques per l’empresa.
  • Millorar l’eficiència operativa: Us ajudem a optimitzar la vostra producció i augmentar-ne la competitivitat
  • Augmentar la confiança dels clients i socis comercials: ⁣Demostra el seu compromís amb la seguretat i la protecció de les dades.

  Contacti amb nosaltres

  Per què triar-nos?

  • Som experts en ciberseguretat amb anys d’experiència.
  • Disposem d’un equip altament qualificat i certificat.
  • Usem les últimes eines i tècniques d’anàlisis.
  • Oferim un servei personalitzat i adaptat a les teves necessitats.
  • T’acompanyem en tot el procés de millora de la teva seguretat.

  Contacti amb nosaltres

  Com protegir els teus dispositius IOT amb Gestinet?

  Un atac cibernètic a dispositius IoT pot tenir un impacte devastador provocant situacions de risc per a la teva empresa:

  La ciberseguretat en aplicacions mòbils és la pràctica de protegir les aplicacions mòbils d’atacs cibernètics. Aquests atacs poden tenir com a objectiu:

  • Robatori de dades personals i financeres: Els pirates informàtics poden accedir a informació confidencial com ara noms, adreces, números de telèfon, dades bancàries i contrasenyes. Gestinet us ajudem a protegir la vostra informació confidencial mitjançant la implementació de mesures de seguretat robustes com el xifratge de dades i l’autenticació multifactor.
  • Danys als dispositius: Els atacs cibernètics poden danyar o inutilitzar dispositius IoT, cosa que pot ocasionar costos de reparació o reemplaçament. A Gestinet aportem solucions per minimitzar el risc de danys als dispositius IoT mitjançant la instal·lació d’actualitzacions de seguretat i el monitoratge de la teva xarxa per detectar possibles amenaces.
  • Interrupcions al servei: Els atacs poden interrompre el funcionament dels dispositius IoT, cosa que pot afectar la productivitat, la seguretat o la comoditat de l’usuari. Gestinet us ajuda a mantenir la disponibilitat i el funcionament dels vostres dispositius IoT mitjançant la implementació de mesures de redundància i la recuperació de dades en cas d’un atac.
  • Espionatge: Els pirates informàtics poden espiar els usuaris a través de dispositius IoT com a càmeres web o micròfons. Gestinet et protegeix contra l’espionatge cibernètic mitjançant la configuració de la privadesa dels teus dispositius i el monitoratge de la teva xarxa per detectar activitats sospitoses.
  • Atacs a gran escala: Els dispositius IoT poden ser utilitzats per llançar atacs a gran escala contra infraestructures crítiques o empreses. Gestinet t’ajuda a prevenir que els teus dispositius siguin emprats en atacs a gran escala mitjançant la segmentació de la xarxa i la implementació de mesures de seguretat perimetral.

  A Gestinet som conscients de l’impacte potencial d’un atac cibernètic a dispositius IoT. Per això, oferim un servei integral de ciberseguretat IoT que us ajuda a protegir el vostre món connectat. Contacta amb nosaltres avui mateix i t’ajudarem a estar preparat per a qualsevol amenaça.

  Gestinet: solucions integrals en ciberseguretat IOT

  Creiem que la clau per gaudir al màxim dels avantatges del món connectat és protegir els teus dispositius IoT amb les últimes tecnologies de seguretat.

  Els atacs cibernètics a dispositius IoT són una realitat cada vegada més present. Els pirates informàtics poden accedir a la teva informació personal, fer malbé els teus dispositius i fins i tot utilitzar-los per llançar atacs a gran escala.

  A Gestinet, us ajudem a minimitzar el risc d’atacs cibernètics i les seves conseqüències. T’oferim un servei integral de ciberseguretat IoT que et permet:

  • Triar dispositius IoT assegurances: Et recomanem dispositius de fabricants fiables amb bona reputació en seguretat.
  • Configurar els vostres dispositius de forma segura: Us guiem en la configuració de contrasenyes segures i l’activació de mesures de seguretat addicionals com el xifratge de dades i l’autenticació multifactor.
  • Mantenir els teus dispositius actualitzats: T’ajudem a instal·lar les últimes actualitzacions de microprogramari per corregir vulnerabilitats de seguretat.
  • Monitorar la teva xarxa IoT: T’oferim eines per monitorar l’activitat a la teva xarxa i detectar possibles amenaces.
  • Formar els teus empleats en seguretat IoT: T’ajudem a capacitar els teus empleats sobre les millors pràctiques de seguretat IoT perquè puguin contribuir a protegir el teu món connectat.

  Amb Gestinet, pots mantenir la tranquil·litat sabent que el teu món connectat està protegit. Som el teu aliat en la seguretat IoT.

  Gestinet, el seu partner 360º amb les millors solucions professionals

  SEO Posicionament Web
  Rate this page

  Preguntes freqüents sobre

  ciberseguretat IOT

  Què és la ciberseguretat IOT de Gestinet?

  A Gestinet oferim un servei integral de ciberseguretat que us ajuda a protegir els vostres dispositius IoT contra accessos no autoritzats, atacs cibernètics i altres amenaces.

  Quins són els beneficis de fer servir el servei de ciberseguretat IoT de Gestinet?

  Amb Gestinet, evita el robatori de dades com a noms, adreces, números de telèfon i dades bancàries. També minimitzem el risc d’atacs de ransomware que podrien segrestar els teus fitxers, monitoritzem la teva xarxa IoT per detectar possibles amenaces i t’oferim assistència tècnica en cas de qualsevol problema de seguretat.

  Què inclou el servei de ciberseguretat IoT de Gestinet?

  Inclou avaluació de riscos, recomanacions de seguretat, configuració de dispositius, actualitzacions de microprogramari, monitorització de xarxa i formació en seguretat IoT. També oferim suport davant de qualsevol amenaça relacionada amb els teus dispositius.

  Quant costa el servei de ciberseguretat IoT de Gestinet?

  El servei de ciberseguretat mai no és una despesa, sinó una inversió, ja que evitem problemes que podrien tenir un alt cost per a la teva empresa o la teva privadesa. Oferim diferents plans per ajustar-nos a les teves necessitats i pressupost. Contacta amb nosaltres i estudiarem el teu cas per poder aportar una solució ajustada a les teues necessitats.

  Els nostres articles de Ciberseguretat

  seguretat informàtica

  La importància de la seguretat informàtica per a les empreses

  La seguretat informàtica és fonamental per a protegir les dades de les empreses. En aquest post, li explicarem per què és important i com protegir els seus sistemes […]

  0 comments
  manteniment informàtic

  Per què és tan important la seguretat i el manteniment dels seus equips?

  Els ordinadors i altres suports informàtics són eines molt valuoses i un dels recursos més utilitzats per a poder desenvolupar les tasques diàries d’una empresa. És per això […]

  0 comments
  manteniment informàtic

  6 consells per a obtenir seguretat informàtica

  La seguretat informàtica és imprescindible actualment, especialment per a les empreses que mouen gran quantitat d’informació i dades cada dia, a més de la documentació dels seus clients. […]

  0 comments

  Necessita suport en Ciberseguretat? Contacti amb nosaltres!

   He llegit i accepto la Política de privacitat